הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
בהחלט אובר אקסטנשן, למרות שהזווית מקשה קצת. פעם העליתי תמונה של הסקוואט שלו בזמן הירידה מזווית טובה שרואים בבירור כמה אובק אקסטנשן יש שם.

בהחלט אובר אקסטנשן, למרות שהזווית מקשה קצת. פעם העליתי תמונה של הסקוואט שלו בזמן הירידה מזווית טובה שרואים בבירור כמה אובק אקסטנשן יש שם.
א.גם החגורה מסתירה קצת.
ב.לקחתי סתם תמונה רנדומלית באחת הירידות שלו.
ג.זה מאוחר ואני לא במיטבי.
ד.אני צריך ללכת לישון. 😴

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 01/12/15 - למה אני משמין???

אימון התאוששות
סקוואט 2X5X107.5
פרס 3X5X47.5
צ'ין אפס 1X12 1X11 1X9

משקל גוף - פאקינג 95.6!!!!!!!!!

אין משהו מעניין לספר מהאימון. ניסיתי כמה וריאציות לסקוואט והיה בסדר. נראה איך יהיה יום חמישי עם משקל כבד.

אני משתגע מזה שהורדתי 500 קלוריות והעליתי משקל!!! חשבתי לעצמי, האם השתגעתי? מה הולך פה? אולי אני אוכל יותר מדי קלוריות בלי לשים לב? נכנסתי לאתר של MYFITNESSPAL באינטרנט ועשיתי ספירה. כבר אמרתי לכם שהגוף שלי דפוק? הנה מה שיצא בסוף:
קלוריות - 2612
פחמימות - 245
שומן - 107
חלבון - 163

מצחיק נכון? אני עולה במסה על 2612 קלוריות כשהBMR שלי הוא 2108.
בטח כל האקטומורפים פה בפורום מקנאים בי רצח 😃

בכל מקרה הורדתי עוד מזה בערך 500 קלוריות אז לפני זה היה באזור ה3100. אני מקווה מאוד שעל כמות הקלוריות הזאת בשבועות הקרובים אני אשאר על אותו משקל או ארד אפילו. אני לא רוצה לעלות יותר, אני כבר שמן גם ככה... אם עוד שבועיים אני אשקול 96+ על אותה כמות קלוריות אני כנראה אוריד לאיזה 2000...

בכל מקרה, אימון הבא
סקוואט 1X5X155
פרס 1X5X62.5
בנט אובר 3X5X90

שיהיה ערב טוב לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל פעם שקורה לי משהו טוב רגע אחרי זה קורה לי משהו רע. הפציעה בגב עוברת? יאללה פציעה בכתף. הפציעה בכתף עוברת? יאללה תשמין מ2500 קלוריות.
כל הזין!!!!!

נראה לי כדי לעלות פחות אני אתחיל לקצץ בקטשופ.

כל פעם שקורה לי משהו טוב רגע אחרי זה קורה לי משהו רע. הפציעה בגב עוברת? יאללה פציעה בכתף. הפציעה בכתף עוברת? יאללה תשמין מ2500 קלוריות.
כל הזין!!!!!

נראה לי כדי לעלות פחות אני אתחיל לקצץ בקטשופ.
קטשופ=משמעות החיים

קטשופ=משמעות החיים
טוב הייתה בסוף טעות בספירה
קלוריות 2709
פחמימה 244
שומן 112
חלבון 170

ללא קטשופ (עם קטשופ עוד איזה 30-40 קלוריות מפחמימה).
לא יותר מדי + קלורי. אולי אוסיף עוד קצת אירובי או משהו כדי לא לעלות

U don't know ketchup. U don't know his life. U don't know what he has been thru. U don't know what he has seen. Stop talking shit about him.

Ketchup too sweet? Heinz isn't sweet.

Ketchup is love, ketchup is life.

Who do I ask for him to get banned?
Duuuuuude..
זה פאקינג רסק עגבניות עם מים, תכין רוטב עגבניות בכמה דקות בבית ותשים בסקוויזר, הרבה יותר טעים.
אני דווקא לא מסתיר ראיות. לעלות את התמונה של הכף יד שלך? 😆😆
עזוב תן למקס לחיות באשלייה שהוא היחיד שפצוע.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 03/12/15 - אימון עצימות קליל

סקוואט 1X5X155
פרס 1X5X62.5
חתירה במכונה (כן, אני אפס) 3X12

משקל גוף 94.4 (יש מתחעטבבבב!!#^#%#)

הגעתי למסקנה שבנט אובר לא טוב לגב שלי. אומנם הפציעות שלי בגב כמעט ולא מורגשות אני מרגיש עדיין לחץ חזק על הגב בתרגיל הספציפי הזה. החלטתי לעבור לחתור במכונות כדי לחזק את הלטיסימוס, אין לי רעיונות טובים יותר שלא יפעילו לחץ על הגב התחתון, למישהו יש? אשמח לשמוע.

סקוואט 155 הרגיש קליל אחרי ה170. כל ה5 חזרות עלו יפה ובלי יותר מדי בעיות. פרס 62.5 גם הרגיש קליל ואני כנראה הייתי סוגר עכשיו חמישיה גם עם 10 קילו יותר. הפציעה בכתף גם לא הורגשה בכלל היום! אני מרגיש שמאז שאני עושה פרס הפציעה בכתף רק עוברת! נראה מה ימשיך להיות שבוע הבא, אולי אתחיל להוסיף גם בנץ' לאט לאט אם זה ירגיש בסדר 😃

שמח שהגוף מתחיל להגיב טוב להורדה של הקלוריות והפסקתי להשמין מאימון לאימון. משקל 94 הוא משקל סבבה ואם אני אשאר עליו יציב אני אהיה מבסוט!
Clean bulking for the win

יום ראשון אימון נפח שבוע 4 טקסס מת'וד:
סקוואט 5X5X140
פרס 5X5X52.5
דדליפט 1X5X175

שיהיה לכולם שבת שלום וחג שמח!

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב מאוד מקס אחלה התקדמות לדעתי תמשיך רק בפרס עוד כמה שבועות חבל סתם לרצות ללחוץ כרגע בנץ אתה יכול לשלב נניח פרס רגיל בנפח
ועצימות פוס פרס אחלה רעיון
ולגביי הגב אתה יכול לעשות מתח עם משקל לדעתי אופציה .
או מכונות כלשהם שגם הם טובות .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית