הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
סקוואט חזק, לפחות הייתה מוזיקה טובה בסטים הכבדים? תמיד שאני נופל על הסט של ה100% חייב להיות באותו זמן איזה שיר של big sean או chris brown ולא איזה disturbed ברקע...
איזו מוזיקה? אין לו אוזניות ואין לנו מוזיקה במכון.
big sean או chris brown
ואוי וואי.

סקוואט חזק, לפחות הייתה מוזיקה טובה בסטים הכבדים?
תודה
שמתי לב מהנסיון שלי שיותר קל לי להכנס לסינגלים בלי מוזיקה. כל הקונסטרוקציה של אוזניות ואייפוד מפריעים לי לריכוז וסתם תופסים לי מקום על הגוף וזה לא נוח כשאתה נכנס מתחת ל200 קילו. בסטים רגילים אני שם מוזיקה.

איזו מוזיקה? אין לו אוזניות ואין לנו מוזיקה במכון.

ואוי וואי.
זאת הסיבה שהיה לי כיף להתאמן בבקרים, לנתק את הטאבלט עם השירים הנוראיים האלה מהמערכת ולשים משהו קצת יותר מתאים לאימונים כמו disturbed או lamb of god

עכשיו אתה מדבר בשפה שלי
שירים של כריס בראון זה לאימון של ילד בן 14 שהסט הכבד שלו זה איזה 26 ליברות בפשיטת ברכיים או פולי עליון, זה נוראי להתאמן עם המוזיקה הזאת.

שירים של כריס בראון זה לאימון של ילד בן 14 שהסט הכבד שלו זה איזה 26 ליברות בפשיטת ברכיים או פולי עליון, זה נוראי להתאמן עם המוזיקה הזאת.
אין לי מושג אפילו מי זה כריס בראון. אני שומע מטאל באימונים ומבסוט 😃

לכמה חזרות?
איך משתפים פה סרטון מהפייסבוק ??
‫לייף אנד פיטנס מעלות | Facebook‬
בחור חזק. אגב בלייף & פיטנס ראיתי זה לא ממש נדיר שלוחצים 4 פלטות. התביישתי עם המשקלי עבודה שלי שם 😃
התחלתי לשמוע לאחרונה באימונים, מכניס טוב למצב רוח הנכון.

בחור חזק. אגב בלייף & פיטנס ראיתי זה לא ממש נדיר שלוחצים 4 פלטות. התביישתי עם המשקלי עבודה שלי שם 😃

התחלתי לשמוע לאחרונה באימונים, מכניס טוב למצב רוח הנכון.
נכון אבל זה לא בגלל אהבה לליפטינג. אף אחד לא מדדלפט כבד ויש מעטים מאוד שמסקוויטים די כבד ולחזרות גבוהות. רוב הרציניים שם זה מוזרקים מהמגזר

נכון אבל זה לא בגלל אהבה לליפטינג. אף אחד לא מדדלפט כבד ויש מעטים מאוד שמסקוויטים די כבד ולחזרות גבוהות. רוב הרציניים שם זה מוזרקים מהמגזר
כן ראיתי את אלה שעושים את המשקלים שאמרתי 😃 הבחור בסרטון אגב רוסי אם אני לא טועה

1918730_1031122343591671_8593316915787284044_n.jpg

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 27/12/15 - פציעות + מחלות + פיארים + שבוע אחרון במכון של הטכניון

סקוואט 5X5X152.5
פרס 5X5X65
דדליפט 1X5X185 פיארר

אזהרה : עדכון פציעות בעקבות האימון בהמשך.

<HTML>
<תחילת עדכון פציעות>

בזמן האחרון הפציעה בגב מרגישה לי כואבת יותר. זה כנראה שילוב של הפיאר שעשיתי בחמישי + העובדה שאני לומד הרבה בזמן האחרון ויושב הרבה על כסא. אחרי הסטים של הסקוואט, וגם לפני, הגב ממש כאב. ברמה כזאת שהוא כאב לי לפני ששיפרתי את הטכניקה למרות שהטכניקה שלי עכשיו טובה.

בנוסף לכך יש לי בזמן האחרון כאבים חדשים ביד שמאל בגלל הגריפ בסקוואט. הכאבים מרגישים כמו "זרם" באזור ואחרי זה כואב לי תקופה מסוימת לעשות כמעט כל דבר עם היד הזאת. הסיבה לכך היא כנראה שאני מחזיק את המוט קצת עקום בסקוואט ואולי הגריפ קצת צר מדי. אעבוד על זה יום שלישי. אחרי הסקוואט היד והגב כאבו כל כך שהרגשתי ממש חרא.

בנוסף לכל זה, אחרי הסט הרביעי בסקוואט התחילה לי סחרחורת ובחילה, וכל זה בנוסף לכאבים בגב התחתון וביד שמאל. בכל זאת החזקתי את עצמי בידיים, שתיתי הרבה מים והמשכתי לסט חמישי, שאחריו היה לי עוד יותר סחרחורת ועוד יותר בחילה.

<\סוף עדכון פציעות>
<\HTML>

עם כל הכאבים שתוארו לעיל חתכתי אחרי הסקוואטים הביתה כי הרגשתי שאני לא יכול להתאמן יותר. אחרי 3 דקות בבית של שכיבה על המיטה, עוד קצת מים ו2 סטירות לפנים חזרתי למכון חדש ורענן.

נפח פרס באמת קליל. 65 קילו עם מנוחה של כ2 דקות בין סט לסט בקושי מרגיש את המשקל הזה כבר אולי סט חמישי היה קצת כבד.

דדליפט הרגיש בסדר גמור, ה185 עלו יפה ואני יכול להמשיך להתקדם!

לצערי אחרי ה1.1 אני לא יכול לחדש מנוי יותר אז אני חוזר לאשדוד להתאמן במכון הביתי שלי. אז יש לי שבוע אחד להינות בפעם האחרונה מהטכניון ואז אלוהים יודע אם אחזור לפה עוד.

לא יודע אם אתאמן בשלישי. אני דואג שהתחיל אצלי וירוס אז נראה. בכל מקרה, אם כן, אז:
סקוואט 2X5X122.5
בנץ' 2X5X65 1X5X80
צ'ין אפס 3X5X10

שיהיה ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית