הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אל תדאג גם אם אני פצוע תמיד יש לי מוטיבציה לחזור כדי לגרום לך עוד פעם לבכות בפינה 😉
אני בוכה בפינה באופן קבוע עד שלא יהיה לי 210 סקוואט (כנראה שאז יהיה לך יותר ואני שוב אבכה בפינה)
אבל תכף עדכון אצלי על בנץ' ופרס, נראה מי יבכה היום 😃

אני בוכה בפינה באופן קבוע עד שלא יהיה לי 210 סקוואט (כנראה שאז יהיה לך יותר ואני שוב אבכה בפינה)
אבל תכף עדכון אצלי על בנץ' ופרס, נראה מי יבכה היום 😃
בבנץ' פרס אתה לא תצליח לגרום לי לבכות! אני כל כך מאושר שבתרגיל הספציפי הזה אני יכול ללחוץ פלטה אחת בלי כאבים שגם אם תיתן לי עכשיו סינגל של 145 קילו זה לא יזיז לי 😄

שמע עשית לי ממש חשק לעקוף אותך בפרס עם ה80 קילו לנפח נראה לי זאת תהיה המטרה הבאה שלי 😉
המטרה שלי עד שתגיע לשם לעשות לפחות 90 לנפח או 100 לסינגל 😃

המטרה שלי עד שתגיע לשם לעשות לפחות 90 לנפח או 100 לסינגל 😃
אתה מכיר אותי אם אני ממש ארצה אני אתן לעצמי 2 סטירות ואצליח את הנפח הזה באימון הבא 😄

אחרי שאעשה סמולוב ג'וניור לפרס אני אעקוף את שתיכם.
אח"כ אשב בבית עם כתפיים שבורות ולא אקום מהמיטה, אבל זה יהיה שווה את זה! 👹👹👹

מקס, החלמה מהירה!
אני ממליץ לך בחום להוריד גז מההתקדמות.. אחרי שתסיים לנוח ותראה שקצת יותר טוב, תרד למשקלי עבודה קצת יותר קלים ותנסה לתחזק את הקיים במקום להתקדם כדי לראות אם כל הפציעות עוברות. אולי אפילו תחזור ללינארית קלילה.
זה מבאס רצח, אבל הבריאות קודם כל.

אתה מכיר אותי אם אני ממש ארצה אני אתן לעצמי 2 סטירות ואצליח את הנפח הזה באימון הבא 😄
יש מצב אבל אז עלול לקרות המצב הבא:
אשב בבית עם כתפיים שבורות ולא אקום מהמיטה, אבל זה יהיה שווה את זה!
ובזמן הזה אני שוב אעקוף אותך 😆
2 פלטות זאת מטרה נעלה ביותר! מת לראות סינגל של 100, יאללה תן בראש!
האמת שאין לי תכנון לעשות סינגלים בפרס בזמן הקרוב, אבל אני מאמין שכשיהיה לי 85-90 לנפח אני אתפתה לבדוק אם יש לי 100 😃

כך או כך אתה תישאר בלתי מנוצח.
אחרי התחרות אני אתן PR במשקל המבורגר, נראה אותך מנצח בזה.
tumblr_njzrzaICmG1s3h43ko1_500.gif

אחרי שאעשה סמולוב ג'וניור לפרס אני אעקוף את שתיכם.
אח"כ אשב בבית עם כתפיים שבורות ולא אקום מהמיטה, אבל זה יהיה שווה את זה! 👹👹👹

מקס, החלמה מהירה!
אני ממליץ לך בחום להוריד גז מההתקדמות.. אחרי שתסיים לנוח ותראה שקצת יותר טוב, תרד למשקלי עבודה קצת יותר קלים ותנסה לתחזק את הקיים במקום להתקדם כדי לראות אם כל הפציעות עוברות. אולי אפילו תחזור ללינארית קלילה.
זה מבאס רצח, אבל הבריאות קודם כל.
אני קודם כל אנוח שבוע. אחרי שבוע מנוחה ואז אימון נסיון בחמישי הבא אני אוכל להגדיר את חומרת הפציעה. כשאני מגדיר את חומרת הפציעה אני נותן לה ניקוד בין 1 ל10, כש1 אומר פציעה שתעבור בשבוע מנוחה ו10 זה פציעה שלא תעבור בחיים אבל במקרה הטוב אפשר לחיות איתה. בהתאם לניקוד אני אחליט אם להמשיך להתקדם/לעצור התקדמות/להחליף תוכנית/לנוח עוד/לפרוש לדוקים. נראה מה יהיה. אני זוכר שפעם יוסי אמר לי "אולי סקוואטים זה לא בשבילך" ולפני 5 ימים שפפתי 210. מה שאני בטוח בו זה שאני לא אוותר על החלום שלי ובסופו של דבר אני אהיה פווארליפטר חזק גם אם זה יהרוג אותי.
ובזמן הזה אני שוב אעקוף אותך 😆
רוטינת האימונים של יבגני - התקדמות איטית במשקלי עבודה
רוטינת האימונים של מקס - תקופת פציעה של כמה חודשים, חזרה לשבועיים אימונים, שבירה של כל השיאים של יבגני, חזרה לתקופת פציעה.

רוטינת האימונים של יבגני - התקדמות איטית במשקלי עבודה
רוטינת האימונים של מקס - תקופת פציעה של כמה חודשים, חזרה לשבועיים אימונים, שבירה של כל השיאים של יבגני, חזרה לתקופת פציעה.
לא יודע אם מתאים פה 🤣 או 😭
שבירה של כל השיאים של יבגני
אבל בכל זאת, רק בסקוואט 😛

לא יודע אם מתאים פה 🤣 או 😭

אבל בכל זאת, רק בסקוואט 😛
יש לי את היכולת לתת לך פייט גם בלחיצות פשוט המקומות האלה נפצעים הכי הרבה :(

יש לי את היכולת לתת לך פייט גם בלחיצות פשוט המקומות האלה נפצעים הכי הרבה 😭
עזור שטויות יבגני עובד עם שכל לאט ובטוח לא כדאי לשרוף את עצמך
וגם לא להיפצע סתם בכל מקרה זה שעשית 210 זה מדהים

תגיד, חשבת אולי לקחת תכנית אימונים עם התקדמות יותר איטית? אולי זה שאתה מתקדם מהר פוצע אותך כי במפרקים/גידים/ווטאבר שהוא לא שרירים לא מספיקים להסתגל לעומסים?
סתם מחשבה שעלתה לי כרגע.

עזור שטויות יבגני עובד עם שכל לאט ובטוח לא כדאי לשרוף את עצמך
וגם לא להיפצע סתם בכל מקרה זה שעשית 210 זה מדהים
אני גם עובד לאט ובטוח פשוט לפעמים היצרים שלי משתלטים עליי ואני נותן סינגלים לא מתוכננים שקצת הורסים לי את הבריאות אבל חוץ מזה הכל אצלי בסדר 🙄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית