אני בוכה בפינה באופן קבוע עד שלא יהיה לי 210 סקוואט (כנראה שאז יהיה לך יותר ואני שוב אבכה בפינה)אל תדאג גם אם אני פצוע תמיד יש לי מוטיבציה לחזור כדי לגרום לך עוד פעם לבכות בפינה 😉
אבל תכף עדכון אצלי על בנץ' ופרס, נראה מי יבכה היום 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בוכה בפינה באופן קבוע עד שלא יהיה לי 210 סקוואט (כנראה שאז יהיה לך יותר ואני שוב אבכה בפינה)אל תדאג גם אם אני פצוע תמיד יש לי מוטיבציה לחזור כדי לגרום לך עוד פעם לבכות בפינה 😉
בבנץ' פרס אתה לא תצליח לגרום לי לבכות! אני כל כך מאושר שבתרגיל הספציפי הזה אני יכול ללחוץ פלטה אחת בלי כאבים שגם אם תיתן לי עכשיו סינגל של 145 קילו זה לא יזיז לי 😄אני בוכה בפינה באופן קבוע עד שלא יהיה לי 210 סקוואט (כנראה שאז יהיה לך יותר ואני שוב אבכה בפינה)
אבל תכף עדכון אצלי על בנץ' ופרס, נראה מי יבכה היום 😃
בקרוב 😃גם אם תיתן לי עכשיו סינגל של 145 קילו
שמע עשית לי ממש חשק לעקוף אותך בפרס עם ה80 קילו לנפח נראה לי זאת תהיה המטרה הבאה שלי 😉בקרוב 😃
המטרה שלי עד שתגיע לשם לעשות לפחות 90 לנפח או 100 לסינגל 😃שמע עשית לי ממש חשק לעקוף אותך בפרס עם ה80 קילו לנפח נראה לי זאת תהיה המטרה הבאה שלי 😉
אתה מכיר אותי אם אני ממש ארצה אני אתן לעצמי 2 סטירות ואצליח את הנפח הזה באימון הבא 😄המטרה שלי עד שתגיע לשם לעשות לפחות 90 לנפח או 100 לסינגל 😃
2 פלטות זאת מטרה נעלה ביותר! מת לראות סינגל של 100, יאללה תן בראש!100 לסינגל
יש מצב אבל אז עלול לקרות המצב הבא:אתה מכיר אותי אם אני ממש ארצה אני אתן לעצמי 2 סטירות ואצליח את הנפח הזה באימון הבא 😄
ובזמן הזה אני שוב אעקוף אותך 😆אשב בבית עם כתפיים שבורות ולא אקום מהמיטה, אבל זה יהיה שווה את זה!
האמת שאין לי תכנון לעשות סינגלים בפרס בזמן הקרוב, אבל אני מאמין שכשיהיה לי 85-90 לנפח אני אתפתה לבדוק אם יש לי 100 😃2 פלטות זאת מטרה נעלה ביותר! מת לראות סינגל של 100, יאללה תן בראש!
כך או כך אתה תישאר בלתי מנוצח.ובזמן הזה אני שוב אעקוף אותך 😆
כך או כך אתה תישאר בלתי מנוצח.
אחרי התחרות אני אתן PR במשקל המבורגר, נראה אותך מנצח בזה.
אני קודם כל אנוח שבוע. אחרי שבוע מנוחה ואז אימון נסיון בחמישי הבא אני אוכל להגדיר את חומרת הפציעה. כשאני מגדיר את חומרת הפציעה אני נותן לה ניקוד בין 1 ל10, כש1 אומר פציעה שתעבור בשבוע מנוחה ו10 זה פציעה שלא תעבור בחיים אבל במקרה הטוב אפשר לחיות איתה. בהתאם לניקוד אני אחליט אם להמשיך להתקדם/לעצור התקדמות/להחליף תוכנית/לנוח עוד/לפרוש לדוקים. נראה מה יהיה. אני זוכר שפעם יוסי אמר לי "אולי סקוואטים זה לא בשבילך" ולפני 5 ימים שפפתי 210. מה שאני בטוח בו זה שאני לא אוותר על החלום שלי ובסופו של דבר אני אהיה פווארליפטר חזק גם אם זה יהרוג אותי.אחרי שאעשה סמולוב ג'וניור לפרס אני אעקוף את שתיכם.
אח"כ אשב בבית עם כתפיים שבורות ולא אקום מהמיטה, אבל זה יהיה שווה את זה! 👹👹👹
מקס, החלמה מהירה!
אני ממליץ לך בחום להוריד גז מההתקדמות.. אחרי שתסיים לנוח ותראה שקצת יותר טוב, תרד למשקלי עבודה קצת יותר קלים ותנסה לתחזק את הקיים במקום להתקדם כדי לראות אם כל הפציעות עוברות. אולי אפילו תחזור ללינארית קלילה.
זה מבאס רצח, אבל הבריאות קודם כל.
רוטינת האימונים של יבגני - התקדמות איטית במשקלי עבודהובזמן הזה אני שוב אעקוף אותך 😆
לא יודע אם מתאים פה 🤣 או 😭רוטינת האימונים של יבגני - התקדמות איטית במשקלי עבודה
רוטינת האימונים של מקס - תקופת פציעה של כמה חודשים, חזרה לשבועיים אימונים, שבירה של כל השיאים של יבגני, חזרה לתקופת פציעה.
אבל בכל זאת, רק בסקוואט 😛שבירה של כל השיאים של יבגני
יש לי את היכולת לתת לך פייט גם בלחיצות פשוט המקומות האלה נפצעים הכי הרבה :(לא יודע אם מתאים פה 🤣 או 😭
אבל בכל זאת, רק בסקוואט 😛
אתה אמור לדעת שזה לא אומר כלום כל עוד ההרמה לא נעשתה 🙄יש לי את היכולת
עזור שטויות יבגני עובד עם שכל לאט ובטוח לא כדאי לשרוף את עצמךיש לי את היכולת לתת לך פייט גם בלחיצות פשוט המקומות האלה נפצעים הכי הרבה 😭
חכה חכה פעם הבאה שאני חוזר מפציעה אני שובר לך את השיאים בבנץ' ובפרס 🤬אתה אמור לדעת שזה לא אומר כלום כל עוד ההרמה לא נעשתה 🙄
אני גם עובד לאט ובטוח פשוט לפעמים היצרים שלי משתלטים עליי ואני נותן סינגלים לא מתוכננים שקצת הורסים לי את הבריאות אבל חוץ מזה הכל אצלי בסדר 🙄עזור שטויות יבגני עובד עם שכל לאט ובטוח לא כדאי לשרוף את עצמך
וגם לא להיפצע סתם בכל מקרה זה שעשית 210 זה מדהים
עם זה אני חייב להסכים 😃זה שעשית 210 זה מדהים