הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
כשאני אגיע לסינגל של 80. 😭
אגב, אחרי שהלכת, מיד אחרי שעשיתי את הדדליפט היה לי ויכוח קצר עם דוד לגבי השיטה שלי להכנס לרייג' לפני הסטים של הדדליפט (כל פעם לפני פיאר בדדליפט אני נותן לעצמי 2 סטירות בפנים עם כף יד מלאה במגנזיום). הוא חושב שזה לא באמת עוזר וזה חרטה. אבל בגלל שהוא בחור נחמד הוא הציע לי שאני לא אעביד את עצמי ושפעם הבאה הוא יביא לי את הכאפות לפני הסט 😃

אין לי כסף להתחיל ללמוד במרץ גם אם אני אתקבל. אני לא רוצה לבקש כסף מאף אחד ללימודים שלי. אני רוצה לממן אותם לבד. ובגלל זה אני לוקח תקופת פגרה עד לסמסטר אוקטובר כדי להרוויח כסף כדי שיהיה לי איך לשלם על הלימודים.
לא מתערב לך בשיקולים, אבל לצאת מהלימודים׳ ל 9-10 חודשים זה יהיה כמו להתחיל מאפס
בנוסף בחצי שנה במקצוע תוכל להרוויח הרבה יותר מאשר עכשיו ויכול להיות שכלכלית עדיף לקחת הלוואה ולהתחיל ללמוד מוקדם יותר
בנוסף 2 - יש עשרות מלגות שאפשר לקבל, תשקיע בזה עבודה ואני משוכנע שתוכל לקבל משהו
בהצלחה!

בנוסף בחצי שנה במקצוע תוכל להרוויח הרבה יותר מאשר עכשיו ויכול להיות שכלכלית עדיף לקחת הלוואה ולהתחיל ללמוד מוקדם יותר
בנוסף 2 - יש עשרות מלגות שאפשר לקבל, תשקיע בזה עבודה ואני משוכנע שתוכל לקבל משהו
בהצלחה!
מקס אני מביא לך 100 שקל אם לא אמרתי לך את זה.

אני שמח שאתה אופטימי ובטוח שתוכל להמשיך להתקדם עוד מעבר למה שכבר הגעת 😃
יקח לי חודש להגיע ל80 לנפח נראה עד כמה תגיע בזמן הזה
מאחל לך להגיע לזה באמת תוך חודש 😃 אבל בתאוריה תוך חודש אני אמור להגיע לנפח עם 90. בפועל קשה לי להאמין שההתחזקות בפרס תהיה כזאת מהירה אצלי, גם אם יהיה 85 אני אהיה מבסוט.
הוא חושב שזה לא באמת עוזר וזה חרטה.
הוא לא יכול לקבוע שזה חרטה. הרי כל הקטע של רייג' זה בעיקר פסיכולוגי, כלומר אם זה מכניס אותך למוד הנכון זה כבר לא חרטא

הוא לא יכול לקבוע שזה חרטה. הרי כל הקטע של רייג' זה בעיקר פסיכולוגי, כלומר אם זה מכניס אותך למוד הנכון זה כבר לא חרטא
הכוונה העיקרית היא שפזיולוגית אתה יכול להרים כבד כמו שאתה מרים עם רייג' גם ללא רייג'. ולכן רייג' מיותר.

הכוונה העיקרית היא שפזיולוגית אתה יכול להרים כבד כמו שאתה מרים עם רייג' גם ללא רייג'. ולכן רייג' מיותר.
פיזיולוגית אני זוכר שנכשלתי במכון עם דדליפט שהיה אמור להיות האופנר שלי במרץ. אחרי כמה דקות של ריכוז ומוזיקה הוא עלה בקלות.
וגם פיזיולוגית שחרור אדרנלין כן גורם לך להיות חזק יותר, וזה מה שכאפות וכו' עושות

אני מתכנן להתחיל ללמוד חדו"ה של אוניברסיטה בתקופת הפגרה. בגלל כל המרצים הגרועים בטכניון היכולת האוטודידקטית שלי השתפרה המון ואני מסוגל לדעתי לסגור קורס שלם בתקופה הזאת אם אני אלמד לאט לאט.
אתה צודק. אבל מצד שני אני רוצה להרגיש שהשגתי את כל מה שהשגתי בזכות כוחות עצמי. אם מישהו אחר ישלם לי על הלימודים אני ארגיש שאני חייב להצליח כי אחרת אני גורם לבנאדם אחר לזרוק את הכסף שלו לפח. אני ארגיש כמו בתא כלא, בדיוק כמו שהרגשתי כשההורים שלי לקחו לי מורים פרטיים בבית הספר. אני רוצה להרגיש חופשי בלימודים שלי. שאני יכול להצליח, אני יכול להכשל, ואני יכול לעזוב אותם גם מתי שבא לי וזה לא ישפיע על אף אחד. אני בנאדם ליבראלי שאוהב חופש ולחיות על חשבון של אחרים יגרום לי לאי נוחות רבה.
את המלגה הגדולה ממשרד הבטחון כבר קיבלתי. עוד אחת כזאת אני לא אקבל. מלגות קטנות של 2000 שקל פה 1000 שם אני יכול לקבל אבל זה לא מה שיממן לי את הלימודים. יש לי מספיק כסף בפיקדון כדי לממן שנה אחת של תואר, אבל בשנה הזאת צריך גם לאכול, לקנות בגדים ולשלם על דיור. להורים שלי יש מספיק משכנתאות על הראש לדאוג להם, וגם אם הייתי רוצה אין לי את הלב לגרום להם להביא לי כסף כשבקושי יש להם מספיק כדי להתקיים.

בכל מקרה חנן, תודה רבה על הייעוץ, אתה בנאדם חכם עם המון נסיון, וגם אם אנחנו לא מסכימים נחמד לי מאוד לשמוע את הדעות שלך 😃
אני יודע. אני דיברתי איתו במספרים. אמרתי לו שיש לי הפרש של 40 קילו בין סינגל לRM5, ושנתתי 210, אבל הוא לא יחס לזה יותר מדי חשיבות.
אני בנאדם שלא מאמין כמעט לשום ברוסיינס, אבל עובדתית אני פשוט מרים הרבה יותר עם רייג'. גם אם אין לזה הצדקה מדעית חד משמעית

אבל מצד שני אני רוצה להרגיש שהשגתי את כל מה שהשגתי בזכות כוחות עצמי.
בישביל מה זה טוב? לאגו שלך שוב?
אם מישהו אחר ישלם לי על הלימודים אני ארגיש שאני חייב להצליח כי אחרת אני גורם לבנאדם אחר לזרוק את הכסף שלו לפח.
זה רע? מוטיבציה להצליח בלימודים אקדאמיים והרגשה של מחויביות זה דבר רע?
אני ארגיש כמו בתא כלא
תתמודד, כל החיים שלך אתה תחייה במסגרות. אלה אם תברח להודו לכל החיים.
פיזיולוגית אני זוכר שנכשלתי במכון עם דדליפט שהיה אמור להיות האופנר שלי במרץ. אחרי כמה דקות של ריכוז ומוזיקה הוא עלה בקלות.
וגם פיזיולוגית שחרור אדרנלין כן גורם לך להיות חזק יותר, וזה מה שכאפות וכו' עושות
קראתי קצת, ואתה צודק.
האדרנלין מגביר את פעילות המערכת הסימפתטית, שבין היתר עוזרת בייצור כוח.

בישביל מה זה טוב? לאגו שלך שוב?
אם זאת הייתה הסיבה היחידה למה אני עושה את זה אז זה לא היה טוב. אבל פירטתי הרבה סיבות למה בחרתי דווקא לממן את הלימודים של עצמי. זאת רק אחת מהן ודווקא אחת מהשוליות.
זה רע? מוטיבציה להצליח בלימודים אקדאמיים והרגשה של מחויביות זה דבר רע?
אני לא טוב כשאני לא מרגיש חופשי. זה למה סבלתי בצבא ושנאתי את הצבא והשמנתי שם בצורה מטורפת והייתי בדיכאון ורק רציתי להשתחרר. אני פשוט בנאדם שנולד להיות חופשי ולא יכול אחרת. אם מישהו ישלם לי על הלימודים אני ארגיש שכל דבר שאני אעשה שלא יהיה קשור להצלחה שלי ללימודים יהווה פגיעה באותו בן האדם שמשקיע מכספו למען ההצלחה שלי. ככה החופש שלי יפגע, ויהיה לי קשה לחיות עם זה ולהצליח.
אני רוצה שלא תתווכח עם מה שאמרתי עכשיו. זה מה שאני מרגיש. לא משנה מה תגיד, מה שאני מרגיש לא ישתנה. אני ככה מאז שאני זוכר את עצמי, ואתה יכול להגיד לי עד מחר שאני מזיין את המוח ומדבר שטויות אבל זה פשוט לא ישנה כלום.
תתמודד, כל החיים שלך אתה תחייה במסגרות. אלה אם תברח להודו לכל החיים.
דיברנו על זה בפרטי גם. אני הולך לבחור את המסגרות שלי. תמיד. ואני אבחר את המסגרות שבהן אני לא ארגיש ככה. אני בטוח שקיימות כאלה איפשהו אם אני אחפש מספיק טוב. בכל מקרה, זה לא רלוונטי, אני יודע איך אני מרגיש. אי אפשר לשנות את זה. אני צריך חופש מלא כדי להיות מאושר. נקודה.

זה למה סבלתי בצבא ושנאתי את הצבא והשמנתי שם בצורה מטורפת והייתי בדיכאון ורק רציתי להשתחרר.
זה לא בגלל הרצון שלך ל"חופש" אלה הרצון שלך להשתחרר מהמערכת העונה לשם צה"ל.
אתה לא הראשון ולא האחרון שהרגיש ככה בעקבות השירות שלו ואין קשר לרגשות הליבראלים העזים שלו.
ככה החופש שלי יפגע, ויהיה לי קשה לחיות עם זה ולהצליח.
החופש שלך לא נפגע. וזה טוב להרגיש אכזבה ומשמעות למה שאתה עושה, ככה אתה לומד להשקיע ולהצליח. אם לא הייתה שום השפעה שלילית על אי הצלחתך בלימודים היית זורק זין ולא עושה כלום.
אתה מוזמן לא להסכים, אבל לדעתי זה הפסד ענק מה שאתה עושה.

החופש שלך לא נפגע. וזה טוב להרגיש אכזבה ומשמעות למה שאתה עושה, ככה אתה לומד להשקיע ולהצליח. אם לא הייתה שום השפעה שלילית על אי הצלחתך בלימודים היית זורק זין ולא עושה כלום.
אתה מגיב ככה כי אתה לא מצליח להבין אותי. קשה לך לדמיין בנאדם כמוני, אבל מה לעשות, לכל אחד יש את הקומפלקסים הפסיכולוגיים שלו, ואני ביניהם. אתה מנסה להסביר לי בהגיון למה מה שאני אומר לא יתכן ולמה יותר הגיוני כן לעשות את מה שאתה אומר, ואתה כנראה היית צודק אם היה מדובר בבנאדם אחר. אבל כמו שאמרתי, יש לי את הקטע שלי. יש דברים שאני לא יכול לחיות איתם בלב שלם. אני לא יכול לחיות מכסף של בנאדם אחר בלי להרגיש שאני מחויב להצליח על מנת שהכסף לא יתבזבז, והלחץ הזה יגרום לי להרגיש כלוא. ככה אני מרגיש ושום הגיון לא יגרום לי לשנות את ההרגשה הזאת.
אתה מוזמן לא להסכים, אבל לדעתי זה הפסד ענק מה שאתה עושה.
אני מעדיף להפסיד מאשר לחיות בצורה שגורמת לי להרגיש בתא כלא.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 04/01/16 - משהו דפוק פה

אתמול בלילה קמתי מהמיטה והרגשתי כאבים מאוד מוזרים בגב התחתון. וגם עכשיו אני מרגיש כאבים שלא בדיוק ניתן להגדיר כ"נורמאליים". אני חושב שהגזמתי והיה עדיף שהייתי ממשיך את המנוחה. אני עכשיו בטוח מפסיק את האימונים עד להודעה חדשה בתקווה שזה יעבור לבד. ואם לא, אחליט בהמשך לאיזה גורם כדאי לי לפנות לטיפול.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כשאני אגיע לסינגל של 80. 😭
image.png

1+
לגמרי.
מישהו אמר לי לא מזמן שהחלק של הכאב והקללות\צעקות נמצאים באותו איזור במוח.. אז כשאתה מקבל מכה ומקלל או צועק, זאת הדרך של הגוף להתמודד עם הכאב. (תאר לך לחטוף מכה באצבע הקטנה ברגל ולא להוציא מילה מהפה.....אתה תתפחלץ)

בדיוק מה שקרה לי אימון אחרון.
נכנסתי רגוע לגמרי ובקושי עלה, הרגיש כמו טון.
אחרי רייג' הרגיש הרבה-הרבה יותר טוב.

1+
תרגיש טוב.
אולי סוף סוף תחלים, תטפל בעצמך ותפסיק ללכת לשבור שיאים ואת הגוף שלך על הדרך בזמן שאתה פצוע?

אולי סוף סוף תחלים, תטפל בעצמך ותפסיק ללכת לשבור שיאים ואת הגוף שלך על הדרך בזמן שאתה פצוע?
אין לך מושג מה זה להיות אני... אני רוצה פעם אחת בחיים שלי להגיע למיצוי של היכולות שלי. כל פעם אני מרגיש שיש לי המון משקל להוסיף למוט אבל אני לא יכול כי הגוף כל פעם נפצע. כאילו שהגוף שלי רוצה בכוח להחזיק אותי בקטגוריית "מתאמן מתחיל-בינוני"...
אני חוזר לדרום עוד כמה שבועות כשאני מסיים את הטכניון. אני כנראה אחפש שם פיזיוטרפיסט.

פשוט לא נראה לי שזה עוזר יותר מידי..
עם כל הברוסיינס של הדבר והסלידה של טל מפיזיוטרפיסטים אני נותן להם את הקרדיט לזה שהפציעות בגב התחתון ובכתף שלי עברו. אני בטוח שאם אני אמצע אחד טוב, אז כמו במקרה של הכתף, 4 מפגשים או פחות יספיקו כדי לגרום למצב להשתפר ולהתחיל להתקדם ומשם אני אוכל לטפל בזה לבד.
במקרה של הכתף פשוט אחרי 4 טיפולים ידעתי לבד מה לעשות כדי לגרום לכאב לעבור וביום חמישי שברתי פיאר בפרס בלי שום כאבים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית