הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
איך לעזאזל עם עלייה של 2 קילו בשבוע יש לך עומס חחחחחח, החלמה מהירה

אם אתה חושב שמתח לא מפעיל עבודה של המייצבים אתה טועה ובגדול.
תקח שבוע מנוחה לגמרי, עם פציעות לא משחקים.

החלמה מהירה!!
ואני מסכים עם מאג'ין, נראה לי עדיף לנוח לגמרי עד שתדע מה קורה. אני יודע שזה מבאס, אבל עדיף לפתור את החרא הזה עד הסוף ואז להפציץ

אורטפדים לא כיפיים,אני ממליץ לך במקום זה אוראו,שיפר לי את המצב ברגע.
@Snorlax

אם אתה חושב שמתח לא מפעיל עבודה של המייצבים אתה טועה ובגדול.
תקח שבוע מנוחה לגמרי, עם פציעות לא משחקים.
שבוע הפסקה מלאה ואחרי זה חוזר לאט לאט אל תדאג 😃
אורטפדים לא כיפיים,אני ממליץ לך במקום זה אוראו,שיפר לי את המצב ברגע.
@Snorlax
איך בדיוק??? 😳

Tank עדכן/ה את הלוג ״הטנק הפצוע שמחכה לתשובה מהאורטופד״:

עדכון לוג: 24/04/15 - חדשות טובות! אני חוזר להתאמן!

טוב חברים אני רוצה לתת קצת עדכון בנוגע למצב שלי ולמה הולך לקרות בהמשך.

קודם כל, הפיזיוטרפיסט שנקבע לי אליו תור ל1 למאי הוא במקרה חבר של אמא שלי והוא בא לבקר לחג ועשה לי טיפול בבית שאחריו אני מרגיש כמעט מעולה! הכאב כמעט ולא מורגש אלה אם אני מנסה לגעת עם האצבעות בקצות אצבעות הרגליים (כלומר, כאילו תנועה של דד ליפט).
לפי מה שהוא אמר כמה טיפולים כאלה יחזירו אותי למצב מעולה ואני כבר מרגיש שאני יכול לחזור לאימוני שיקום ופלג גוף עליון, ובנוסף לזה יש לי עוד טיפול פיזיוטרפיה במכבי שאולי ישפר את המצב עוד יותר.

בכל מקרה, שבוע הבא יהיה שבוע נייטראלי ושבוע אחרי זה מתחיל חיטוף ממושך במטרה לרדת לקטגוריה של עד 82 עד תחילת התחרות. בגלל הפציעה אני מעדיף לא להוסיף למשקלי העבודה אז עבודת שיקום בהתחלה ותחילת הוספה איטית אחרי זה בזמן החיטוב תביא אותי למקום טוב יותר לקראת התחרות.

שבוע הבא יהיה שבוע סקוואטים קלים עם @incin בתקווה להסגר על טכניקה טובה שלא תגרום לי לפציעות עתידיות. סקוואטים שבוע הבא יהיו עם משקלים קלים של 60-80 קילו.
דד ליפט יורד עד לשיקום מלא של המקום.
בנץ' פרס ומיליטרי יתבצע במתכונן לינארית ועליה לינארית.

התוכנית תהיה תוכנית ABC בסגנון לינארית עם אלמנטים של שיקום ותחזוק לחיטוב שבניתי לעצמי עכשיו, אשמח לביקורת
@yujinius
@Moran W
@stitch

A - סקוואט חזה גב

סקוואט 3x15 עבודה על טכניקה + 3x8 עבודה (כמות החזרות תרד עם הזמן)
בנץ' 5x5 בסגנון לינארית
מתח 3xMax
צ'ין אפס 3xMax

ריצה 20 דקות

B - סקוואט כתפיים יד אחורית
סקוואט 3x15 עבודה על טכניקה 3x8 עבודה
פרס 4x5 בסגנון לינארית
הנפות לצדדים 3x8
בנץ' אחיזה צרה 3x6

ריצה 20 דקות

C - סקוואט חזה יד קדמית
סקוואט 3x15 עבודה על טכניקה 3x8 עבודה עם עליה של 5 קילו.
בנץ' 4x5 1x3 1x8 בסגנון לינארית
בנץ' עליון בדאמבלים 3x6
בייספס בדאמבלים 3x8

ריצה 20 דקות

סקוואטים יתחילו עם 60 קילו ל3x15 ו80 קילו ל3x8

שיהיה בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
שבוע הבא הולך גם לבנות תפריט לחיטוב 😃

עחי מה אתה לא יודע ש ABC לא מתאים למתאמנים טבעיים? ועוד בחיטוב 😛

עחי מה אתה לא יודע ש ABC לא מתאים למתאמנים טבעיים? ועוד בחיטוב 😛
תראה את כל הבידוד לבייספס טרייספס לא שמת לב שהפכתי לבילדר? עוד שבועיים מתחיל גם לבודד טרפזים! במכונה!!!

יש לי תרגיל לבית שאני עושה לאימון אמות. בעצם זה רק לאמה אחת אז לא משנה 😁😁
תחליף ידיים כל 8-12 חזרות.
בעצם בחיטוב עדיף כל 15-20 חזרות

לדעתי ה 15 חזרות מיותר, לדעתי אם אתה רוצה לעבוד על טכניקה תעבוד גם באזור ה 5 גג אולי 8
15 לדעתי זה יותר מידי בשביל להישאר בריכוז.

אם אמרו לך שסקוואט קל בחזרות גבוהות יעזור לשיקום אז כמובן תתעלם מכל מה שרשמתי.

לדעתי ה 15 חזרות מיותר, לדעתי אם אתה רוצה לעבוד על טכניקה תעבוד גם באזור ה 5 גג אולי 8

חזרה על התנועה טובה יותר ללימוד טכניקה לא? אני צריך להפוך את התנועה הנכונה לתנועה "טבעית" אז עבודה ב5 חזרות תהיה פחות יעילה למטרה הזאת

חשבתי שדיברת על מה שכתבתי לו הודעה אחת מעליך 🤣

חזרה על התנועה טובה יותר ללימוד טכניקה לא? אני צריך להפוך את התנועה הנכונה לתנועה "טבעית" אז עבודה ב5 חזרות תהיה פחות יעילה למטרה הזאת

אני זוכר ש BEAST פעם רשם על זה משהוא, יכול להיות שזה כבר קצת יוצא מההקשר אבל הוא אמר משהוא ש 15 חזרות קשה לשמירה על טכניקה, ובגלל שבסוף אתה מתחיל לחפף אז יכול מאוד להיות שזה מה שהגוף ילמד.

בכל מיקרה אתה נגיד תוכל לעשות בערך נגיד 6 סטים כאלו במקום 3 עם מספר חזרות יותר נמוך.
ויותר קל לבקש ממישהוא שיסתכל אליך עושה 5-6 חזרות מאשר שעכשיו הוא יסכתל את כל ה 15.

אני זוכר ש BEAST פעם רשם על זה משהוא, יכול להיות שזה כבר קצת יוצא מההקשר אבל הוא אמר משהוא ש 15 חזרות קשה לשמירה על טכניקה, ובגלל שבסוף אתה מתחיל לחפף אז יכול מאוד להיות שזה מה שהגוף ילמד.

בכל מיקרה אתה נגיד תוכל לעשות בערך נגיד 6 סטים כאלו במקום 3 עם מספר חזרות יותר נמוך.
ויותר קל לבקש ממישהוא שיסתכל אליך עושה 5-6 חזרות מאשר שעכשיו הוא יסכתל את כל ה 15.
אני אשאל את דודי מה הוא חושב על זה. נקודה טובה ועניינית 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית