- פותח/ת השרשור
Tank עדכן/ה את הלוג ״מלך הלינארית חוזר להתאמן + אימוני שיקום מפציעה״:
עדכון לוג: 07/05/15 - החיטוב מתחיל
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 07/05/15 - החיטוב מתחיל
אוקיי אחרי האימון של היום הגעתי למסקנה שאין לי טעם לעקב את החיטוב לעוד שבועיים כי חזרתי לגמרי לשיא הכוח שלי, באימון של היום נתתי נסיון (בצורה חד פעמים) למשקלים מקסימליים והייתי מרוצה שלמרות ההפסקה והפציעה עדיין הצלחתי.
בנץ' - חימום + 110X3 115X2 120X4
הייתי מרוצה שלמרות ההפסקה שלקחתי והפציעה על האימון השני לקחתי את הPR שלי בבנץ' וסגרתי רביעיה עם 120 בטכניקה יפה וללא עזרה למרות שבחזרה הרביעית נלחמתי קשה מאוד אז חזרה חמישית אפילו לא ניסיתי
סקוואט - חימום + 120X5 140X5 150X3
לפני שאתם צועקים עליי שאני אימון שני אחרי פציעה ולקחתי משקלים כאלה אז אני יודע, זה לא טוב אבל זה חד פעמי!! רציתי לראות את המצב שלי היום ואיך זה מרגיש עם הפציעה, למרות שזה לא היה רעיון כל כך חכם ואני מודע לזה. ב140 וב150 הרגשתי שזה לא היה כבד מדי, יכולתי להמשיך יותר אבל הרגשתי שזה לא כל כך טוב לפציעה שלי אז הפסקתי ב3 חזרות. שבוע הבא מתחיל תוכנית חדשה שבה הסקוואט שלי לא הולך לעבור את ה120 קילו עד סוף החיטוב!
מתח - 3X9
קצת התבטלתי ועשיתי הפסקות ארוכות כי ניהלתי שיחות נפש עם @godlin23 ו @incin אז המתח היה דיי קליל.
טוב אז נעבור לעתיד!
הגעתי למסקנה שאני במצב סביר והפציעה גם כן ואין לי טעם לעקב בעוד שבועיים את החיטוב כי אני כבר עכשיו במשקלי השיא שלי ולא איבדתי מסה. אז מיום ראשון אני מתחיל חיטוב קשה על כ1800 קלוריות ואירובי 3 פעמים בשבוע.
בסקוואט לא עובר את ה120 קילו, ודד ליפט מורגש הכי הרבה עם הפציעה שלי אז אני הולך לבצע אותו רק עם 60-80 קילו ועד שהפציעה לא תעבור לגמרי.
הולך בקרוב לעבוד על התוכנית חיטוב שלי ואז אני אעדכן עוד פעם 😃
יום טוב לכולם!
קרא את שאר עדכון הלוג...