הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
Tank עדכן/ה את הלוג ״מלך הלינארית חוזר להתאמן + אימוני שיקום מפציעה״:

עדכון לוג: 07/05/15 - החיטוב מתחיל

אוקיי אחרי האימון של היום הגעתי למסקנה שאין לי טעם לעקב את החיטוב לעוד שבועיים כי חזרתי לגמרי לשיא הכוח שלי, באימון של היום נתתי נסיון (בצורה חד פעמים) למשקלים מקסימליים והייתי מרוצה שלמרות ההפסקה והפציעה עדיין הצלחתי.

בנץ' - חימום + 110X3 115X2 120X4
הייתי מרוצה שלמרות ההפסקה שלקחתי והפציעה על האימון השני לקחתי את הPR שלי בבנץ' וסגרתי רביעיה עם 120 בטכניקה יפה וללא עזרה למרות שבחזרה הרביעית נלחמתי קשה מאוד אז חזרה חמישית אפילו לא ניסיתי

סקוואט - חימום + 120X5 140X5 150X3
לפני שאתם צועקים עליי שאני אימון שני אחרי פציעה ולקחתי משקלים כאלה אז אני יודע, זה לא טוב אבל זה חד פעמי!! רציתי לראות את המצב שלי היום ואיך זה מרגיש עם הפציעה, למרות שזה לא היה רעיון כל כך חכם ואני מודע לזה. ב140 וב150 הרגשתי שזה לא היה כבד מדי, יכולתי להמשיך יותר אבל הרגשתי שזה לא כל כך טוב לפציעה שלי אז הפסקתי ב3 חזרות. שבוע הבא מתחיל תוכנית חדשה שבה הסקוואט שלי לא הולך לעבור את ה120 קילו עד סוף החיטוב!

מתח - 3X9
קצת התבטלתי ועשיתי הפסקות ארוכות כי ניהלתי שיחות נפש עם @godlin23 ו @incin אז המתח היה דיי קליל.

טוב אז נעבור לעתיד!
הגעתי למסקנה שאני במצב סביר והפציעה גם כן ואין לי טעם לעקב בעוד שבועיים את החיטוב כי אני כבר עכשיו במשקלי השיא שלי ולא איבדתי מסה. אז מיום ראשון אני מתחיל חיטוב קשה על כ1800 קלוריות ואירובי 3 פעמים בשבוע.
בסקוואט לא עובר את ה120 קילו, ודד ליפט מורגש הכי הרבה עם הפציעה שלי אז אני הולך לבצע אותו רק עם 60-80 קילו ועד שהפציעה לא תעבור לגמרי.

הולך בקרוב לעבוד על התוכנית חיטוב שלי ואז אני אעדכן עוד פעם 😃
יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

היה טוב לראות אותך, ושמח שחזרתה לעצמך
תודה היה טוב לראות גם אותך 😃
אני בעצמי מופתע שחזרתי לעצמי כל כך מהר הייתי בטוח שיש לי משהו ממש רציני עם רמת הכאבים שהייתה לי רק לפני שבוע. עכשיו אני הולך להוריד בערך 17 קילו בתקופה של 4-5 חודשים.

תודה היה טוב לראות גם אותך 😃
אני בעצמי מופתע שחזרתי לעצמי כל כך מהר הייתי בטוח שיש לי משהו ממש רציני עם רמת הכאבים שהייתה לי רק לפני שבוע. עכשיו אני הולך להוריד בערך 17 קילו בתקופה של 4-5 חודשים.
ואני כנראה יצטרך להוריד רק כ 10 קילו 😃, לכן יכול להמשיך עוד מסה כ חודשיים 😃

ואני כנראה יצטרך להוריד רק כ 10 קילו 😃, לכן יכול להמשיך עוד מסה כ חודשיים 😃
כה אני גם לא מרשה לך להתחיל חיטוב עד שהסקוואט שלך לא יהיה 3 פלטות 😆

כה אני גם לא מרשה לך להתחיל חיטוב עד שהסקוואט שלך לא יהיה 3 פלטות 😆
הוא לא יהיה, בהתחלה עוד הייתה לי תקווה, עכשיו אני עושה ריסט ונשאר לי כ 8 שבועות למסה. מקווה להגיעה לפחות בדדליפט.

הוא לא יהיה, בהתחלה עוד הייתה לי תקווה, עכשיו אני עושה ריסט ונשאר לי כ 8 שבועות למסה. מקווה להגיעה לפחות בדדליפט.
אני חושב שיש לך בעיה עם נפח בסקוואט. זאת דעה אישית ואולי היא לא נכונה. לדעתי אתה תתקדם יותר טוב אם תעשה סקוואט בפירמידה בסגנון לינארית. לדעתי שווה נסיון 😃

אני חושב שיש לך בעיה עם נפח בסקוואט. זאת דעה אישית ואולי היא לא נכונה. לדעתי אתה תתקדם יותר טוב אם תעשה סקוואט בפירמידה בסגנון לינארית. לדעתי שווה נסיון 😃
בכללי תכננתי לעשות בחיטוב את הלינארית, אולי אני ישקול עכשיו לעשות אותה רק בסקוואט.

טוב שחזרת לעצמך 😃
אבל למה רק 1800 קלוריות על ההתחלה? ועוד עם 3 פעמים אירובי בשבוע

בכללי תכננתי לעשות בחיטוב את הלינארית, אולי אני ישקול עכשיו לעשות אותה רק בסקוואט.
כן, תחשוב על זה, אולי תשמור את העבודה של הטקסס בשאר התרגילים ובסקוואט תעבור לסגנון לינארית. יום ראשון 5X5 בפירמידה עם עליה של 10% מסט לסט ויום חמישי 4X5 1X3 1X8 כאשר 4X5 כמו ביום ראשון 1X3 אתה עושה PR ואז 1X8 עם המשקל של הסט השלישי. אימון ביום ראשון אתה שוב עושה 5X5 כאשר הסט החמישי הוא עם המשקל שהיה לך ב1X3 של יום חמישי.

טוב שחזרת לעצמך 😃
אבל למה רק 1800 קלוריות על ההתחלה? ועוד עם 3 פעמים אירובי בשבוע
עשיתי עכשיו בדיקה לRMR ויצא 2529. הייתי בטוח שיצא פחות. + פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע / 7 יצא באזור ה2750-2800 ביום. תודה שאמרת לי ועשיתי חישוב מחודש אחרת הייתי נכנס לגרעון של 1000 חחח.
אני אבנה תפריט של 2200 להתחלה ויהיה בסדר.

כן, תחשוב על זה, אולי תשמור את העבודה של הטקסס בשאר התרגילים ובסקוואט תעבור לסגנון לינארית. יום ראשון 5X5 בפירמידה עם עליה של 10% מסט לסט ויום חמישי 4X5 1X3 1X8 כאשר 4X5 כמו ביום ראשון 1X3 אתה עושה PR ואז 1X8 עם המשקל של הסט השלישי. אימון ביום ראשון אתה שוב עושה 5X5 כאשר הסט החמישי הוא עם המשקל שהיה לך ב1X3 של יום חמישי.

עשיתי עכשיו בדיקה לRMR ויצא 2529. הייתי בטוח שיצא פחות. + פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע / 7 יצא באזור ה2750-2800 ביום. תודה שאמרת לי ועשיתי חישוב מחודש אחרת הייתי נכנס לגרעון של 1000 חחח.
אני אבנה תפריט של 2200 להתחלה ויהיה בסדר.

נישאר לי באמת 8 שבועות למסה, אתה חושב יש טעם לנסות ? פלוס אני יודע איך התוכנית נראת 😃

תחשוב על לעשות שבוע על 2500, דיי בטוח שאתה תוריד כבר פה רק בגלל האימונים, ואז תוריד לאט לאט יהיה לך יותר קל, 17 קילו להוריד זה בערך 4 חודש, ואתה לא רוצה לגמור חיטוב על 1600 קלוריות + אירובי

נישאר לי באמת 8 שבועות למסה, אתה חושב יש טעם לנסות ? פלוס אני יודע איך התוכנית נראת 😃

תחשוב על לעשות שבוע על 2500, דיי בטוח שאתה תוריד כבר פה רק בגלל האימונים, ואז תוריד לאט לאט יהיה לך יותר קל, 17 קילו להוריד זה בערך 4 חודש, ואתה לא רוצה לגמור חיטוב על 1600 קלוריות + אירובי
אני כבר אוכל 2000-2200 ביום ואני לא יורד במשקל בכלל + עד הפציעה עליתי קבוע 2 קילו בשבוע. אני חושב להשאר על הכמות הזאת ולהוסיף אירובי ולאט לאט להוריד.
לאט לאט אולי אני אתחיל לעבור לדל פחמימה אני רואה בזמן האחרון שהרבה רואים תוצאות טובות בזה.

Tank עדכן/ה את הלוג ״מלך הלינארית חוזר להתאמן + אימוני שיקום מפציעה״:

עדכון לוג: 10/05/15 - יום ראשון לחיטוב. האימון הכי נורא בקריירת האימונים שלי. לא יודע מה לעשות.

קודם כל מיום שישי התחלתי להרגיש שהפציעה בגב הלכה צעד אחד אחורה. אולי זה בגלל ה150 סקוואט של יום חמישי ואולי זה בגלל הטיפול של הפיזיוטרפיסט מנהריה, שדיי הרגשתי עוד מהטיפול הראשון שזה כנראה לא הדבר הנכון בשבילי.

היום היה עוד יותר גרוע...
מיום שישי התחיל לכאוב לי בכתף באזור שבין הכתף לצוואר (כנראה בדיוק איפה שהטרפזים) בצורה כזאת שהיה לי ממש כואב להשתמש ביד הזאת אפילו כדי לקום מהמיטה.

בסט השלישי של הבנץ' עם 95 קילו כבר כל האזור שרף לי בצורה כואבת בטרוף והבנתי שאני לא יכול להמשיך לעשות בנץ'. עשיתי 4 סטים של מתח ל8-10 חזרות והיה בסדר. ניסיתי לעשות TBAR ובייספס עם מוט והכל כאב. רק בייספס עם דאמבלים הצלחתי לעשות ואז הבנתי שאין לי עוד מה לעשות והלכתי לרוץ.

הדבר היחיד שהיה בסדר באימון הזה זה ששרדתי 20 דקות ריצה על מהירות 9 למרות שלא רצתי כ4 חודשים וחשבתי ששכחתי אפילו איך עושים את זה.

בקיצור אני מרגיש חרא אני בקושי יכול לעשות משהו באימונים עכשיו ואני לא יודע אם מה שיש לי זה דלקת או סתם משהו שיעבור תוך כמה ימים. אם תוך שבוע לא יהיה שיפור אני שוב ארשם לאורטופד.

הדבר היחיד שעולה בדעתי שיכול היה לגרום לכאבים האלה זה שבאימון השני שלי אחרי 3 שבועות הפסקה נתתי את הPR שלי בבנץ' (120X4) ואולי הגוף שלי לא היה מוכן לזה... חוץ מזה שום דבר ממה שעשיתי לא יכול היה לגרום לזה. אולי גם העובדה שמאז שאני גר בטכניון לא נגעתי בירקות.

יום טוב. לא יודע אם אני אמשיך עכשיו בחיטוב או אתאמן בכלל ביום שלישי.
בקצב הזה אולי עדיף לי בכלל לפרוש לחדר כושר ולעבור לספורט אחר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואו... מבאס 🫤

וואו... מבאס 🫤
נסיון הפציעות הרב שלי (אולי הכי מכובד בפורום הזה לצערי הרב) אומר לי שדווקא הפציעה הזאת בטרפז היא כנראה זמנית ותעבור לבד. נקוודה שאני צודק. בכל מקרה ביררתי מיוני מספר של פיזיוטרפיסט ספורט מקצועי שמקבל בטירת הכרמל ואולי אני אסע אליו לביקור בשבועות הקרובים בנוגע לכתף ולגב אולי הוא יוכל לעזור לי יותר. במקרה הכי גרוע אני שחקן פינג פונג לא רע בכלל 😉
באסה..
תרגיש טוב 🫤
תודה אחי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית