עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממשיך ללכת כל שבוע לפיזיוטרפיה ולעשות תרגילים שהפיזיוטרפיבט נתן כל יום.אני לא זוכר אם אמרת ושכחתי, אבל איך אתה מטפל בפציעה שלך?
למה נשמע סבבה. 😃ממשיך ללכת כל שבוע לפיזיוטרפיה ולעשות תרגילים שהפיזיוטרפיבט נתן כל יום.
אכלתי ארוחה ראשונה בדל פחמימה. 3 ביצים קצת חמאה, פרוסת גבנ"צ 20 ומשהו אחוז ושייק חלבון
בא לי להקיא 🤢
למה זה מבאס מה זה שונה מארוחת בוקר רגילה?נשמע מבאס:) אבל רק עוד 15 שבועות ו4 ימים
סקי 9%למה זה מבאס מה זה שונה מארוחת בוקר רגילה?
I'm missing something?
צריך לשבת על 20 גרם פחמימה אי אפשרלמה נשמע סבבה. 😃
ולמה בלי איזה פרוסת לחם קל?
למה אתה ישר יושב על 20 גרם?הייתי בטוח התחלת חיטוב לא מזמן.צריך לשבת על 20 גרם פחמימה אי אפשר
אני לא רואה צורך בתקופת ירידה ל20. אני לא חושב שיש בעיה עם זה שאני אתחיל מזה ישר.למה אתה ישר יושב על 20 גרם?הייתי בטוח התחלת חיטוב לא מזמן.
צודק, למה לבזבז זמן יקר?אני לא רואה צורך בתקופת ירידה ל20. אני לא חושב שיש בעיה עם זה שאני אתחיל מזה ישר.
בהחלט זמן יקר 🤣צודק, למה לבזבז זמן יקר?
נראה מה יהיה אם אני ארגיש צורך אני אעלה את הכמות.אישית זה נראלי דרסטי מידי לי לקח איזה חודש להגיע ל40.
כי בסוף יש תוצאות ומכריזים על מנצחים בקטגוריות 😃אני לא מבין למה קוראים לזה פה תחרות
אנחנו בערך באותו משקל העבודה, אני לוחץ 92 לחמש חזרות על מ.ג של 77.ואצלי זה איפשהו על ה92.5 על 78-77
הבעיה שלגוף שלך ייקח בערך שבועיים שלוש עד שהוא יתרגל לנצל אנרגיה מקטונים, אז קח בחשבון שתיהיה חלש,מדוכדך מהרגיל ועם חשקים עצומים לפחמימות בקרוב.אני לא רואה צורך בתקופת ירידה ל20. אני לא חושב שיש בעיה עם זה שאני אתחיל מזה ישר.
החמאת לי עם ה105 זה היה לסינגלכי בסוף יש תוצאות ומכריזים על מנצחים בקטגוריות 😃
אנחנו בערך באותו משקל העבודה, אני לוחץ 92 לחמש חזרות על מ.ג של 77.
כמה היה ה RM5 שלך לפני החיטוב? 105 ?
הבעיה שלגוף שלך ייקח בערך שבועיים שלוש עד שהוא יתרגל לנצל אנרגיה מקטונים, אז קח בחשבון שתיהיה חלש,מדוכדך מהרגיל ועם חשקים עצומים לפחמימות בקרוב.
אז תתגבר על זה ויהיה בסדר.
ובחילות אגב, זה משהו שלי בכל אופן קורה לא מעט פעמים בדל פחמימה.. בלי קשר לכלום.
בהצלחה!
אז כמה?החמאת לי עם ה105 זה היה לסינגל
נדמה לי 95 ,100*3, 97.5*4אז כמה?
אני מאמין שיש לי את היכולת לשרוד את התקופה הזאת. הכי חשוב בימים כל כך קשים זה להאמין בעצמי 😃כי בסוף יש תוצאות ומכריזים על מנצחים בקטגוריות 😃
אנחנו בערך באותו משקל העבודה, אני לוחץ 92 לחמש חזרות על מ.ג של 77.
כמה היה ה RM5 שלך לפני החיטוב? 105 ?
הבעיה שלגוף שלך ייקח בערך שבועיים שלוש עד שהוא יתרגל לנצל אנרגיה מקטונים, אז קח בחשבון שתיהיה חלש,מדוכדך מהרגיל ועם חשקים עצומים לפחמימות בקרוב.
אז תתגבר על זה ויהיה בסדר.
ובחילות אגב, זה משהו שלי בכל אופן קורה לא מעט פעמים בדל פחמימה.. בלי קשר לכלום.
בהצלחה!