נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
מוות לאירובי! אבל בהצלחה! 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שבוע 2 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 94.2
ירידה משקילה קודמת - 0.4-
ירידה סה"כ - 3.2
משקל מטרה - 75
בנץ' פרס X5 62.5 72.5 82.5 92.5 102.5
מתח 3X8
פולי רחב 2X8
הנפות לצדדים 2X8
בייספס דאמבלים 2X8
טרייספס עם חבל 2X8
אופניים 20 דקות
טוב אז אני לא מופתע שעליתי קצת, אחרי הכל התחלתי עם הקריאטין שבוע שעבר ואני שותה מלא, זה כנראה זמני והירידה תמשיך השבוע, במיוחד שאני חושב על להוסיף קצת שחייה במהלך השבוע בימי מנוחה (בעיקר לנשמה לא לשריפת קלוריות נוספת).
ת'אמת עכשיו אני קצת מרגיש שכבד לי בבנץ' כבר ב102.5 קילו, זה מבאס קצת, למרות שזה תוצר של היחלשות + שינוי טכניקה שצריך עוד להתרגל אליו, אבל עם איך שה102.5 עלה היום אני לא בטוח ב100% שהייתי סוגר היום חמישיה עם 110 אפילו, שזה קצת מדאיג, אבל נראה אני חושב שאני אצליח בכל זאת להמשיך להתקדם.
על מנת לא להתעייף יותר מדי אני הולך להוריד את הבנץ' פרס באימון FBW של אמצע שבוע ולפצות בתרגיל אחר עם משקלים קלים כי אני לא אצליח לסבול בנץ' לינארי 3 פעמים בשבוע עם התקדמות. באימון של יום חמישי אני כנראה אעשה בנץ' לינארי בסגנון של אימון C בלינארית, עם 3 חזרות ומשקל חדש, ושבוע אחרי אתקדם.
חוץ מזה מרגיש בסדר, למרות שאני באמת מרוקן מאנרגיות מהדל פחמימה ואני מקווה שאחרי ההעמסה הראשונה בשבת אני ארגיש יותר טוב.
טוב מספיק חפירה להיום. נתראה ביום שלישי, בינתיים אני יושב בפורום על 20 התראות, נראה עד כמה זה יעלה עד שישי 😃
מה זה אס"ט סופר לסטודנטים?אס"ט דואגים.. אבל קצת יקר
אגודת סטודנטים בטכניון.מה זה אס"ט סופר לסטודנטים?
נראה לי אמור להיות. אס"טSTORE זה חנות אינטרנטית נראה לי, יש שם כל מיני דברים, לא ממש יודע מה אפשר לקנות, מה שכן ראיתי אלכוהול במחירים סבבה אם אני זוכר נכוןאבל מה הפואנטה של החנות זה כביכול יותר מוזל מחנויות אחרות?
Which is nice.נראה לי אמור להיות. אס"טSTORE זה חנות אינטרנטית נראה לי, יש שם כל מיני דברים, לא ממש יודע מה אפשר לקנות, מה שכן ראיתי אלכוהול במחירים סבבה אם אני זוכר נכון
שבוע 2 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 93.2
ירידה משקילה קודמת - 1.0
ירידה סה"כ - 4.2
משקל מטרה - 75
מתח 3X8
קאבל קרוס 3X10
הנפות לצדדים 2X8
בייספס 2X8
לחיצת חזה אחיזה צרה 2X8
האימון היה קליל וזה מה שאני צריך באמצע שבוע כדי לעשות בנץ' כבד בחמישי. מחכה בקוצר רוח לכל הפסטה שאני הולך לאכול בשבת!
כמו שאמרתי פעם קודמת, עליה חד פעמית בגלל הקריאטין ועכשיו חזרנו להתקדם! המנוחה מהפורום בהחלט נתנה לי בוסט בלימודים וגם מבחינה מנטאלית אני יותר רגוע, למרות שאני יושב עכשיו על 48 התראות בפורום (מעניין לכמה נגיע עד יום שישי).
אני מרגיש שאני יכול להוסיף קצת נפח, מתלבט מה להוסיף, כואב לי שאני מאבד כוח אבל זה מה שקורה כשאין אפשרות לעשות סקוואט ודד ליפט. אני כבר למדתי לחיות עם הפציעה שלי ואני מודע לזה שזאת פציעה ארוכת טווח ואני כנראה לא אעשה סקוואטים אולי שנה או יותר. אין מה לעשות...
בכל מקרה נתמקד בדברים הטובים, יום חמישי אני בודק RM1 בבנץ' וראשון מתחיל תוכנית לחיצה של שון פיליפס (ברוסית). עובר למתכונת של 4 אימונים בשבוע (חושב על להוסיף שחיה בתור אירובי אבל אני בספק אם יהיה לי כוח) ונראה איך תהיה ההתקדמות.
יום חמישי אימון FBW אחרון ויום שישי מבחן גמר במתמטיקה! שיהיה לי בהצלחה 😃
רוצה להוסיף שבקרוב יהיו שינויים נוספים אולי גם באימונים וגם בתזונה. התחלתי לקרוא את הספרים של לייל מקדונלד ברצון להעשיר את הידע שלי וכבר הגעתי כמעט לסוף של הספר הראשון ברשימה A Guide To Flexible Dieting
הרשימה היא (תודה למשה):
1. A Guide to Flexible Dieting
2. THE PROTEIN BOOK
3. STUBBORN FAT SOLUTION
4. THE ULTIMATE DIET 2.0
5. THE RAPID FAT LOSS HANDBOOK
6. THE KETOGENIC DIET
הורדתי את כל הספרים ואני מקווה לסיים את כולם עד סוף החיטוב!
אולי כשאני אגיע לסמינר יהיה לסופטי ולרן רעיון טוב יותר איך לזרז את התהליך. כרגע אין לי עוד אופציות חוץ מלהתאמן בלי מאמץ על גב תחתון ולהמשיך לעשות תרגילי פיזיוטרפיה.שנה בלי סקוואט?!?!?!?! 😱😱😱😱
תחזור ללמוד.אולי כשאני אגיע לסמינר יהיה לסופטי ולרן רעיון טוב יותר איך לזרז את התהליך. כרגע אין לי עוד אופציות חוץ מלהתאמן בלי מאמץ על גב תחתון ולהמשיך לעשות תרגילי פיזיוטרפיה.
רמאי! לך ללמודאולי כשאני אגיע לסמינר יהיה לסופטי ולרן רעיון טוב יותר איך לזרז את התהליך. כרגע אין לי עוד אופציות חוץ מלהתאמן בלי מאמץ על גב תחתון ולהמשיך לעשות תרגילי פיזיוטרפיה.
זה תלוי אם הוא שוחה באמת או שהוא סתם משתכשך במים.לדעתי לא רעיון טוב לשחות בנוסף ללחיצות 4 פעמים בשבוע. הרגליים גם ככה לא עובדות אצלך מבחינת אימוני כוח, עדיף אופניים
הוא בלון נפוח, סתם צףזה תלוי אם הוא שוחה באמת או שהוא סתם משתכשך במים.
חחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnהוא בלון נפוח, סתם צף
אם הוא סתם משתכשך במים אז זה לא פעילות אירוביתזה תלוי אם הוא שוחה באמת או שהוא סתם משתכשך במים.