הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
זה טווח די אפסי לנוע בו, לא?
לא נראה לי טווח אפסי. אם אתה לא מתפרע במסה ועושה אותה יותר מלוכלכת מזונה מצור שלום בסוף משמרת אז אפשר לעלות שריר וכוח תוך עליה יחסית לא גדולה בשומן... כמובן השערה שלי, אני לא חושב שאי פעם בחיים הייתי על 12%

אם כבר אתה פה יש מצב שאתה מכיר פיזיוטרפיסטים טובים בחיפה?
חכה עוד 10 שנים אולי אני אהיה אחד(לא בטוח עוד איזה תחום אני אלך ללמוד אחרי צבא).

לצערי לא...

לא נראה לי טווח אפסי. אם אתה לא מתפרע במסה ועושה אותה יותר מלוכלכת מזונה מצור שלום בסוף משמרת אז אפשר לעלות שריר וכוח תוך עליה יחסית לא גדולה בשומן... כמובן השערה שלי, אני לא חושב שאי פעם בחיים הייתי על 12%
ממ אם עולים באמת לאט, משהו כמו 300 גרם בשבוע, אולי. אבל אני לא בטוח שאפשר להתקדם ככה בצורה לינארית במשקלי עבודה, בלי להתקע בכשל כל שבוע שני

לא 20 ק"ג, אבל אם אתה מתחיל מ100 ק"ג על 12 א"ש, אתה יכול לעלות רק עד ל110(אם ניקח יחס של 1:4 לטובת שומן לצורך העניין)
נתת כאן דוגמה קיצונית קצת. למשל אם מדברים על מקס שהוא גובה 1.75 בערך (?), בגובה כזה להיות 100 קילו על 12% זה רמה מאוד גבוהה, זה נראה לי רמה של בילדר מוזרק כבר. אם הוא יתחיל מסה מ 75 על 12% ויקפיד על תזונה במקום לאכול אוראו ובן אנד ג'ריס כל היום כי מסה עחי, אז אפשר להגיע ל 90 קילו בערך עם יחס של 1:1 של עליית שריר:שומן ולהיות בסוף מסה ב 90 קילו על 18%

נתת כאן דוגמה קיצונית קצת. למשל אם מדברים על מקס שהוא גובה 1.75 בערך (?), בגובה כזה להיות 100 קילו על 12% זה רמה מאוד גבוהה, זה נראה לי רמה של בילדר מוזרק כבר. אם הוא יתחיל מסה מ 75 על 12% ויקפיד על תזונה במקום לאכול אוראו ובן אנד ג'ריס כל היום כי מסה עחי, אז אפשר להגיע ל 90 קילו בערך עם יחס של 1:1 של עליית שריר:שומן ולהיות בסוף מסה ב 90 קילו על 18%
אתה חושב שאפשרי לעלות ביחס של 1:1?
ואגב, לקחתי 100 ק"ג כי היה לי נוח יותר לחשב את האחוזים..

אתה חושב שאפשרי לעלות ביחס של 1:1?
ואגב, לקחתי 100 ק"ג כי היה לי נוח יותר לחשב את האחוזים..
תלוי מה נקודת ההתחלה שלך. במשקל 100 קילו על גובה 1.78 (סליחה שהורדתי ממך 3 ס"מ מקס) ועל 12% נראה לי בעייתי לעלות ביחס כזה, במשקל 75 קילו על אותו גובה ואותו % נראה לי בהחלט אפשרי. לדעתי עם הקפדה על תזונה אפשר אולי לעלות ביחס יותר טוב, אבל זה רק השערה שלי שלא באמת מבוססת, ואם זה אפשרי כנראה זה גם תלוי מאוד בגנטיקה.

תחדש על כוכב זהב שני מקס? @Tank 🙄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית