אני פוחד להכנסמה ל... היית בלוג של מתיתיהו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני פוחד להכנסמה ל... היית בלוג של מתיתיהו?
לא נראה לי טווח אפסי. אם אתה לא מתפרע במסה ועושה אותה יותר מלוכלכת מזונה מצור שלום בסוף משמרת אז אפשר לעלות שריר וכוח תוך עליה יחסית לא גדולה בשומן... כמובן השערה שלי, אני לא חושב שאי פעם בחיים הייתי על 12%זה טווח די אפסי לנוע בו, לא?
אם כבר אתה פה יש מצב שאתה מכיר פיזיוטרפיסטים טובים בחיפה?108 עמודים ורק 80 עדכונים
ספאם לא נורמאלי!
כן אה.108 עמודים ורק 80 עדכונים
ספאם לא נורמאלי!
חכה עוד 10 שנים אולי אני אהיה אחד(לא בטוח עוד איזה תחום אני אלך ללמוד אחרי צבא).אם כבר אתה פה יש מצב שאתה מכיר פיזיוטרפיסטים טובים בחיפה?
תודה בכל מקרה 😃חכה עוד 10 שנים אולי אני אהיה אחד(לא בטוח עוד איזה תחום אני אלך ללמוד אחרי צבא).
לצערי לא...
ממ אם עולים באמת לאט, משהו כמו 300 גרם בשבוע, אולי. אבל אני לא בטוח שאפשר להתקדם ככה בצורה לינארית במשקלי עבודה, בלי להתקע בכשל כל שבוע שנילא נראה לי טווח אפסי. אם אתה לא מתפרע במסה ועושה אותה יותר מלוכלכת מזונה מצור שלום בסוף משמרת אז אפשר לעלות שריר וכוח תוך עליה יחסית לא גדולה בשומן... כמובן השערה שלי, אני לא חושב שאי פעם בחיים הייתי על 12%
נתת כאן דוגמה קיצונית קצת. למשל אם מדברים על מקס שהוא גובה 1.75 בערך (?), בגובה כזה להיות 100 קילו על 12% זה רמה מאוד גבוהה, זה נראה לי רמה של בילדר מוזרק כבר. אם הוא יתחיל מסה מ 75 על 12% ויקפיד על תזונה במקום לאכול אוראו ובן אנד ג'ריס כל היום כי מסה עחי, אז אפשר להגיע ל 90 קילו בערך עם יחס של 1:1 של עליית שריר:שומן ולהיות בסוף מסה ב 90 קילו על 18%לא 20 ק"ג, אבל אם אתה מתחיל מ100 ק"ג על 12 א"ש, אתה יכול לעלות רק עד ל110(אם ניקח יחס של 1:4 לטובת שומן לצורך העניין)
מה זה עשית אותי ננס. יש לי לפחות 1.78!מקס שהוא גובה 1.75 בערך
אתה חושב שאפשרי לעלות ביחס של 1:1?נתת כאן דוגמה קיצונית קצת. למשל אם מדברים על מקס שהוא גובה 1.75 בערך (?), בגובה כזה להיות 100 קילו על 12% זה רמה מאוד גבוהה, זה נראה לי רמה של בילדר מוזרק כבר. אם הוא יתחיל מסה מ 75 על 12% ויקפיד על תזונה במקום לאכול אוראו ובן אנד ג'ריס כל היום כי מסה עחי, אז אפשר להגיע ל 90 קילו בערך עם יחס של 1:1 של עליית שריר:שומן ולהיות בסוף מסה ב 90 קילו על 18%
תלוי מה נקודת ההתחלה שלך. במשקל 100 קילו על גובה 1.78 (סליחה שהורדתי ממך 3 ס"מ מקס) ועל 12% נראה לי בעייתי לעלות ביחס כזה, במשקל 75 קילו על אותו גובה ואותו % נראה לי בהחלט אפשרי. לדעתי עם הקפדה על תזונה אפשר אולי לעלות ביחס יותר טוב, אבל זה רק השערה שלי שלא באמת מבוססת, ואם זה אפשרי כנראה זה גם תלוי מאוד בגנטיקה.אתה חושב שאפשרי לעלות ביחס של 1:1?
ואגב, לקחתי 100 ק"ג כי היה לי נוח יותר לחשב את האחוזים..
תחדש על כוכב זהב שני מקס? @Tank 🙄
שניכם נובים 😛בקרוב גם לך 😉
בטח אתה שולח עוגות לדודי והוא מביא לך 10k מוניטין על כל עוגה.שניכם נובים 😛
סניקרס, לא עוגותבטח אתה שולח עוגות לדודי והוא מביא לך 10k מוניטין על כל עוגה.
סניקרס זה זול.סניקרס, לא עוגות
בכמויות ש @incin דורש בשביל מוניטין זה יוצא לא זול בכלל 🤣סניקרס זה זול.
אפשר גם?
צודק. הייתי מתרושש. 😭בכמויות ש @incin דורש בשביל מוניטין זה יוצא לא זול בכלל 🤣
??כל הספאם מאלון.