הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקרביים שפה/ לאלה שהיו

הייתי חירניק בגדוד צנחנים והיה לנו ציוד פלוגתי של פלטות ספה ומוטות. הגיע ל 60 קילו של פלטות סה"כ... וכמה דמבלים...
תשמע פייר אני אגיד לך אתה תהיה גמור באימונים ולא תצליח לשמור על זה...בקו חצי שנה זה ה-זמן להתאמן במיוחד כשאתה וותיק ויש לך זמן. ממליץ לך לשמור על שגרה של מתח מקבילים כל ערב זה אפשר למצוא בכל מוצב ושים איזה דמבל בין הרגליים להוסיף משקל.

אם אתה הולך להיות קרבי תרד מעניין האימונים, זה לגמריי לא ילך לך.. כמו שאמרו לך- אין תזונה מספקת ובטח לא שינה ואפילו לא זמן\רצון להתאמן בצורה ידיאלית או קרובה לכך.

לך תעשה את השירות, תהנה ממנו, תצבור מוטיבציה ותחזור במלוא המרץ. בהצלחה!

(אגב אני התגייסתי כששקלתי 100+ שסיימתי מסה, ותוך חודש וחצי- חודשיים הייתי 85~)

תגידו מה לגבי מג״ב?
וימ״ס בפרט

שמעתי שיש להם בדרך כלל חדרי כושר עם מוט אולימפי ולפחות 140 קילו פלטות

יש אחלה של חדר כושר, אבל אם לא תעבור את המבחן לוחם התקופתי או תעלה במשקל כמו שאתה עושה כרגע- יעיפו אותך, או שלחלופין לא ייקחו אותך מלכתחילה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לא כל כך קשור אבל שמעתי שמי שמצליח שכיבות סמיכה במצב של פלאנץ (רגליים לא נוגעות בקרקע) יצליח בנצ בערך פי 2 ממשקל גופו זה נכון לדעתכם ? כתוב את זה בהרבה פורומים בחו"ל פשוט זה האופציה היחידה שלי והייתי רוצה להתשחרר כמה שיותר חזק בתחום הפאוורליפטינג שאפשר

מה עם בסיסים סגורים? מודיעין וכל זה... מאמין ששם יש חדרי כושר לא?

• פותח/ת השרשור
מה עם בסיסים סגורים? מודיעין וכל זה... מאמין ששם יש חדרי כושר לא?
אני לוחם ביחידה קרבית , כנראה שלא אבקר בבסיסים כאלה וגם אם כן זה יהיה לזמנים קצרים ובחדרי כושר שיש ברחבי הצבא תגיד תודה אם בכלל יהיה לך אופציה לבנצ חופשי עם מספיק משקל

שמעתי על אחות של חבר שהיא בחשקים כרגע ואמרו לי חדר כושר לא רע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית