רפי פרסקי?אני דוקטור לפיזיקה גרעינית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רפי פרסקי?אני דוקטור לפיזיקה גרעינית
רק על הזכרון מגיע לך מוניטיןרפי פרסקי?
רק על הזכרון מגיע לך מוניטיןרפי פרסקי?
לא פנית אלי בתואר דוקטור. אני מבקש למחוק לו את התגובה. לא ארשה זילות שכזורפי פרסקי?
אז תן לי לתקן אותך, הדיונים בנושא אדטו היו תמיד על אותו נושא, וכשהם ניסו לחדש משהו אז נתנו לזה לזרום, עד שחזרנו תמיד לאותו מקום ואז נאלצנו להתערב.
לפי מה שקורה בקבוצה בפייסבוק אני לא בטוח לגבי זהזה לא נכון. כל אחד מהדיונים בנושא היה על שטות\ליצנות\חרטא ספציפית שהנדון הוציא ממקלדתו\ממצלמתו.
רק מה ה"בעיה", וזה בעצם מה שאתה צריך לטעון (כי הטענה המקורית שלך פשוט שגויה) - שתמיד בסוף הדיונים האלו הגיעו גם אך לא רק, לעסוק בשאלת השכלתו של האיש.
אני כבר אמרתי את דעתי לגבי החשיבות של הנושא (והיא שהנושא לא חשוב כלל, כי אני לא לוקח מילה שהאיש הזה אומר\כותב ברצינות) אבל הסיבה שהשאלה הזו תמיד עולה היא כי היא לגיטימית לאור המצב.
כן, לגיטימי לשאול כל פעם מחדש, בעניינים שונים אחד מהשני, מהי השכלתו של אותו אדם ו\או לבקש אסמכתא להשכלה שהוא טוען שיש לו.
הרי אתם לא חושבים שהגולשים פה מטומטמים ויגידו אמן לכל שטות כזאתי, לא? כל בן אדם סביר ישאל את עצמו את השאלה הזו.
לפי מה שקורה בקבוצה בפייסבוק אני לא בטוח לגבי זה
הצעד הראשון בפאשיזם זה להפטר מכל מי שעלול להוות בעיה בעתידלדעתי הכי חמור זה שאת הדוקטור היחיד (האמיתי) העיפו מפה...
אם הנושא כל כך בוער בעמקי נשמתכם, תרימו טלפון, תבקרו בחנות, שלחו אימייל לאוניברסיטה. אבל זה לא באמת משנה לכם, העיקר לצעוק לקפוץ ולהגיד פאשיזם.
מתי מישהו מאיתנו נכנס אליכם הביתה ומנע מכם ללכת ללכת לחנות שלו או להרים טלפון? אלה דברים שאנחנו פיזית לא יכולים לעשות.הדבר דווקא נעשה אך נגנז עקב רצון לא לפגוע בכבודו של מר אדטו ומתוך רצון לתת לו את הבמה לענות על השאלות שהופנו אליו ולא לתקוף אותו. להפנות שאלות נוקבות זה דבר מקובל אך תקיפה בפומבי היא בשום פנים לא מקובלת עלי.
כל מי שיש לו עין חדה וגישה לגוגל וליוטיוב יכול להגיע למידע הזה בעצמו, אלא אם הוא נמחק מהרשת.
מתי מישהו מאיתנו נכנס אליכם הביתה ומנע מכם ללכת ללכת לחנות שלו או להרים טלפון? אלה דברים שאנחנו פיזית לא יכולים לעשות.
אם מישהו בדק את העניין ורוצה לחלוק את המידע הוא מוזמן.
מן הסתם גם לאדטו יש זכות לבוא ולהגן על עצמו או להסביר, כמו כל אדם מן המניין.
אבל לבוא ולהאשים בלי שמץ של ראיה, גם אם המצב נראה חשוד, זה סתם דיבורים באוויר ועל גבול הוצאת דיבה
זה נשמע כמו תיאוריות קונספירציההמידע גלוי ברשת ואני לא ארשום כאן את ההתרשמות שלי ממה שראיתי.
מי שמתעניין שיחפש בעצמו ויסיק מסקנות, מדובר בחיפוש של כ- 10 דקות בגוגל.
בכל מקרה הנושא של השרשור הוא לא לטחון שוב את עניין ההשכלה, עניתי נקודתית למה שאופיר כתב.
זה נשמע כמו תיאוריות קונספירציה
"הכל נמצא באינטרנט" "חיסונים הם שקר" "הנחיתה על הירח היא מזויפת"
אני לא טוען שאתה טועה בעניין ההשכלה שלו, אבל לבוא ולהגיד "המידע קיים", אבל נכון להיום אף אחד לא סיפק אותו, זו השמצה חסרת אחריות, וזה בידיוק למה אנחנו צריכים לעצור דיונים מסויימים, כי כל עוד אף אחד לא מביא מידע אמיתי, אלה דיונים ריקים ואפילו מזיקים
אז בוא רק נסכם את זה ככה:בשום מקום לא רשמתי "אדטו לא דוקטור אמיתי, והוא משקר לכולם" כך שאין פה שום קונספירציה. הפניתי אליו שאלות לגיטימיות שאדם שמתהדר בכל מקום בתארים שלו, ראוי אם היה עונה עליהן. זה הדבר ההוגן לעשות ולא סתם לזרוק לעברו האשמות.
ההפנייה למידע ברשת היא על מנת שאנשים יגבשו דעה בעצמם.
הפעם אני אעצור את הדיון כי התואר שלו הוא לא הנושא של השרשור הזה.
1. אני לא חושב שאדטו מקבל יחס שונה
2. לאדטו יש הרבה יותר רלוונטיות לפורום מאשר גיל גרנות או חיים כהן (שאולי כן פרסם פה פעם אחת פוסט)
3. גם לגביהם אם יעלה פוסט כל שבוע, זה ייעצר.
בראייה שלי הפורום הוא דבר חיובי, לא צריך להפוך אותו לזירת חיסול חשבונות.
אם יש משהו טוב בפייסבוק זה העדר האנוימיות, אני לא בטוח שהיית/ם כותבים אותו דבר שלא תחת ניק אלמוני.
אני לא קובע אלא מביע דעה. לא זכור לי הרבה פוסטים בהם עלה השם של גיל גרנות בפורום, השם של אדטו כמארגן תחרויות ושאר הפעילויות שלו עלה הרבה יותר פעמים.על סמך מה אתה קובע שאדטו יותר רלווני לפורום מאשר גיל גרנות?
לגיל גרנות יש קצת יותר ידע בפיתוח גוף מאדטו ויש לו קבלות (לא מבין למה מזלזלים בו פה)
זה פורום של ליפטינג בלבד או גם וגם?
ולא, לשאול את האנשים בראש הנושא שאלות פה בפורום כשהם בכלל לא פעילים פה, זה לא חקירה אמיתית של הנושא