הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדיניות הפורום והנעילות האחרונות שהיו

בשורה אחת:

למה כאן בפורום, אדטו > גיל גרנות/חיים כהן?
חשבתי שיש פה דיון ענייני, אבל זה באמת קטנוני ומגוחך.
בשורה התחתונה, אף אחד פה לא חסין מביקורת, אנחנו רק מבקשים שהביקורת תישאר עניינית

חשבתי שיש פה דיון ענייני, אבל זה באמת קטנוני ומגוחך.
בשורה התחתונה, אף אחד פה לא חסין מביקורת, אנחנו רק מבקשים שהביקורת תישאר עניינית

מקובל. היא שאלה מה היה הנושא המרכזי של השרשור ועניתי לה. אם הטענה נכונה או לא זה בדיוק מה שנדון כאן.

כמתבונן מהצד, להבנתי מטרת הפוסט של אדטו הייתה להציג משהו שיאפשר לסופטי להסיר את האיום שלא להתייצב בתחרויות
אני בהחלט חושב שאושר טיפס על עץ גבוה מידי (אני באופן אישי די הופתעתי מהאיום הנחרץ שהציג בפני גל), בעיקר לאור העבר המשותף שלהם בכל הנוגע לפאוורליפטינג (לא מכיר אותם אישית, כך מצטייר מהפוסטים ומהסירטונים המשותפים). לשניהם יש מה להפסיד במידה ואושר אכן יממש את האיום.

אני בהחלט חושב שאושר טיפס על עץ גבוה מידי (אני באופן אישי די הופתעתי מהאיום הנחרץ שהציג בפני גל), בעיקר לאור העבר המשותף שלהם בכל הנוגע לפאוורליפטינג (לא מכיר אותם אישית, כך מצטייר מהפוסטים ומהסירטונים המשותפים). לשניהם יש מה להפסיד במידה ואושר אכן יממש את האיום.

אליהו כתב על כך באריכות בפוסט על הפטריות. שווה לקרוא למי שפספס את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית