הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדיניות הפורום והנעילות האחרונות שהיו

הם היו מספיק פעילים בשביל לרשום בשרשור הפטרייה הבהרה לקונית ושטחית.
שטחית גם במובן ההתייחסות לכל נושא הפטריה והצנזורה וגם לגבי ההשכלה.
את השאלות לגבי ההשכלה הפניתי להם בזמנו באותו השרשור.
אני מסכים שהתשובה שקיבלנו לא הייתה מספקת, אבל זו גם הייתה תשובה מאשתו שהתחברה במיוחד כדי לענות אחרי שסופטי דיבר איתם במיוחד, ולגבי משהו אחר בכלל.
אז כמו שאמרתי, אף אחד עוד לא הלך ובדק בוודאות את הדבר הזה, ועד שזה לא יקרה לדעתי הדיון הזה עקר לחלוטין

אני מסכים שהתשובה שקיבלנו לא הייתה מספקת, אבל זו גם הייתה תשובה מאשתו שהתחברה במיוחד כדי לענות אחרי שסופטי דיבר איתם במיוחד, ולגבי משהו אחר בכלל.
אז כמו שאמרתי, אף אחד עוד לא הלך ובדק בוודאות את הדבר הזה, ועד שזה לא יקרה לדעתי הדיון הזה עקר לחלוטין

מסכים. אין טעם להמשיך לדון בזה, בעיקר לאור זה שזה לא היה הנושא המרכזי של השרשור.

זו גם הייתה תשובה מאשתו שהתחברה במיוחד כדי לענות אחרי שסופטי דיבר איתם במיוחד

התגובה הזו שלה לא היתה שום דבר מעבר לשקר אחד גדול שגם נחשף באותו אשכול.

אחרי שסופטי דיבר איתם במיוחד
לאחר שייבגני הורחק מהקבוצה של גל בפייסבוק, הצהיר סופטי כאן בפורום, ש "עד שגל לא יכנס לכאן ויפרסם התנצלות אמיתית,
לא אני ולא המתחרים שלי נתמוך בתחרויות".
אני לא נתקלתי כאן בפורום בהתנצלות, אולם (למיטב הבנתי) סופטי וחניכיו בכל זאת עתידים להתחרות בדצמבר. כנראה דברים שרואים מפתח-תקווה לא רואים מכאן, כך שאני לא יודע על מה סופטי דיבר איתם במיוחד, אבל התשובה של אשתו שלדבריך "התחברה במיוחד כדי לענות" (מאמץ בהחלט ראוי להערכה), כמו גם התנצלות של בעלה, נמצאת somewhere between nowere and goodbye.

התגובה הזו שלה לא היתה שום דבר מעבר לשקר אחד גדול שגם נחשף באותו אשכול.

או שקר שלה או שקר של סופטי. מה שבטוח זה שהיו שם שתי גרסאות שונות לגמרי לאותו הארוע וזה אומר שמישהו מהם משקר בוודאות.

נערך לאחרונה:
לאחר שייבגני הורחק מהקבוצה של גל בפייסבוק, הצהיר סופטי כאן בפורום, ש "עד שגל לא יכנס לכאן ויפרסם התנצלות אמיתית,
לא אני ולא המתחרים שלי נתמוך בתחרויות".
אני לא נתקלתי כאן בפורום בהתנצלות, אולם (למיטב הבנתי) סופטי וחניכיו בכל זאת עתידים להתחרות בדצמבר. כנראה דברים שרואים מפתח-תקווה לא רואים מכאן, כך שאני לא יודע על מה סופטי דיבר איתם במיוחד, אבל התשובה של אשתו שלדבריך "התחברה במיוחד כדי לענות" (מאמץ בהחלט ראוי להערכה), כמו גם התנצלות של בעלה, נמצאת somewhere between nowere and goodbye.
אדטו פרסם התנצלות בפייסבוק.

הביקורות שהושמעו כאן בהחלט נאמרו בענייניות ולגיטימיות, ואשמח לדון בהן ולהשמיע את דעתי כי זה המקום.

חבל לי ומצער אותי שחושבים שההנהלה ואני ביניהם מנסים להגן על מחנה מסויים / איגוד מסויים בPL.

אם אוכל להזכיר מה שקרה כאן בעבר וחלק מהפעולות שלי, אולי זה ישפוך אור על ה״אינטרסים״ שלי:
1. ביקשתי, ניסיתי ולבסוף גם מחקתי הודעות שמצאתי כפוגעניות נגד אדטו, חלקן נכונות חלקן לא.
2. נעלתי שרשור שהפך לעליהום נגד ולרי וGPC שאנשים שופכים רפש, חלקו מוצדק חלקו לא, על ניהול התחרויות של ולרי.

אשמח לשמוע באיזה איגוד אני תומך בדיוק.

הערות נוספות:
- לאחרונה עזרתי גם לאולג בפרטים קטנים, קידמתי מתחרים שלו ברישום שיאים וייעצתי לו לגבי דברים לשאוף ולשפר.
- אני לא מתחרה בארץ מאז 2014, אין לי שום אינטרס כספי או אישי לקדם או לחסום שום איגוד.
- לפני כמה שנים פעלתי נגד איגוד מסויים בצורה די מלוכלכת (לא הייתי היחיד), חשבתי שאני יכול לשנות משהו אבל זה היה בזבוז זמן, יחסי ציבור גרועים לי, לישראל ולחברים שלי ובמבחן בתוצאה זה נכשל. היום אני מתבייש בזה.
אולי הבעיה היא אתה? אולי הבעיה אצלך?.. אני נמצא בפורום ועוקב אחריו המון זמן.. התגובות שלך פזיזיות מדי תוקפניות בחלקם הגדול יש גם טעויות (ולא אל תבקש דוגמאות כי אני לא אביא לך) אולי אתה צריך לשנות משהו בגישה שלך? מה אתה אומר? דרך אגב היית חסום אצלי המון זמן עד שהפכת למנהל..

אולי הבעיה היא אתה? אולי הבעיה אצלך?.. אני נמצא בפורום ועוקב אחריו המון זמן.. התגובות שלך פזיזיות מדי תוקפניות בחלקם הגדול יש גם טעויות (ולא אל תבקש דוגמאות כי אני לא אביא לך) אולי אתה צריך לשנות משהו בגישה שלך? מה אתה אומר? דרך אגב היית חסום אצלי המון זמן עד שהפכת למנהל..
גם אני נתון לביקורת של שאר המנהלים, בגלל שאני חדש (בתור מנהל), אני תמיד מוודא אם הפעילויות הניהוליות שאני עושה (חסימות, מחיקות, נעילות, באן וכד׳) הן ברוח ההנהלה ולא מתנגשות עם ערך מסויים שאני לא רואה בעצמי.

לא ביקשתי מאף אחד להיות מנהל, אני כאן בשביל לעזור ולפתח את הפורום (בצורה שאני רואה לנכון) אני תמיד חשוף לביקורת מהגולשים, מנהלים וממייק.

שום מנהל כאן לא מדבר סמכויות לכל החיים, הרבה מנהלים כאן מצאו את עצמם בסופו של דבר גם בבאן.

גם אני נתון לביקורת של שאר המנהלים, בגלל שאני חדש (בתור מנהל), אני תמיד מוודא אם הפעילויות הניהוליות שאני עושה (חסימות, מחיקות, נעילות, באן וכד׳) הן ברוח ההנהלה ולא מתנגשות עם ערך מסויים שאני לא רואה בעצמי.

לא ביקשתי מאף אחד להיות מנהל, אני כאן בשביל לעזור ולפתח את הפורום (בצורה שאני רואה לנכון) אני תמיד חשוף לביקורת מהגולשים, מנהלים וממייק.

שום מנהל כאן לא מדבר סמכויות לכל החיים, הרבה מנהלים כאן מצאו את עצמם בסופו של דבר גם בבאן.

לא הרבה מנהלים...

אדטו פרסם התנצלות בפייסבוק.

התנצלות לקונית, כללית, שלא מכבדת לא אותו ולא את מי שנפגע מההתנהגות שלו. אין שום התייחסות נקודתית לא לטענות שהושמעו ולא לאדם הספציפי שנפגע.
מגוכח אפילו להזכיר את הוידאו הזה.

רק אזכיר כאן משפט שהוא הדגיש שם "מי שנפגע בצדק או שלא בצדק", ומי שלא רואה בזה נימה של התחמקות כנראה שצריך לבדוק את הראייה שלו.

התנצלות בפייסבוק בדלתיים סגורות, מי שבבאן לא יכול לראות או לשמוע. בפני מי הוא מתנצל אם כך? ועל מה?

התנצלות בפייסבוק בדלתיים סגורות, מי שבבאן לא יכול לראות או לשמוע. בפני מי הוא מתנצל אם כך? ועל מה?
אושר דרש התנצלות אמיתית בפורום ואיים שלא יתמוך בתחרויות של גל, יתכן שהוא היה הכתובת. אולי התפשרו על התנצלות פושרת בפייסבוק וגייסו את יום כיפור לטובת העיניין.

אבל מטרת ההתנצלות היתה עבור אנשים שלא נמצאים בכת המצומצמת שלהם, אלא עבור אותם אנשים שנפגעו ממדיניות המחיקותוהצנזורים, ההשעיות והגועל של הקהילה שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) - אגב, נשמע מוכר?

ובפני אותם לקוחות תמימים שהאמינו שפטריית קסם תגרום להם לעשות סקוואט מפלצתי וקנו את פטריית ההזיה.

אני טועה? כי אם זה קהל היעד, אז כאילו לא היתה התנצלות בכלל.

אבל מטרת ההתנצלות היתה עבור אנשים שלא נמצאים בכת המצומצמת שלהם, אלא עבור אותם אנשים שנפגעו ממדיניות המחיקותוהצנזורים, ההשעיות והגועל של הקהילה שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) - אגב, נשמע מוכר?

ובפני אותם לקוחות תמימים שהאמינו שפטריית קסם תגרום להם לעשות סקוואט מפלצתי וקנו את פטריית ההזיה.

אני טועה? כי אם זה קהל היעד, אז כאילו לא היתה התנצלות בכלל.

כמתבונן מהצד, להבנתי מטרת הפוסט של אדטו הייתה להציג משהו שיאפשר לסופטי להסיר את האיום שלא להתייצב בתחרויות.

אם זה הצליח או לא, כלומר אם אושר השתכנע או לא, נראה בתחרות הבאה.

כמתבונן מהצד, להבנתי מטרת הפוסט של אדטו הייתה להציג משהו שיאפשר לסופטי להסיר את האיום שלא להתייצב בתחרויות.

אם זה הצליח או לא, כלומר אם אושר השתכנע או לא, נראה בתחרות הבאה.
כולם ילכו בכל מקרה כי כשמדובר בכת מרגישים לא שייכים אם לא מופיעים לפגישות.

1. אני לא חושב שאדטו מקבל יחס שונה
2. לאדטו יש הרבה יותר רלוונטיות לפורום מאשר גיל גרנות או חיים כהן (שאולי כן פרסם פה פעם אחת פוסט)
3. גם לגביהם אם יעלה פוסט כל שבוע, זה ייעצר.

בראייה שלי הפורום הוא דבר חיובי, לא צריך להפוך אותו לזירת חיסול חשבונות.
אם יש משהו טוב בפייסבוק זה העדר האנוימיות, אני לא בטוח שהיית/ם כותבים אותו דבר שלא תחת ניק אלמוני.
חשיבה אבוציונלית
מצחיק שאמרת את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית