הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב ראשון

• פותח/ת השרשור siryass
  • פורסם בתאריך

siryass

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
סיימתי מסה של 8 חודש ועליתי 12 קילו על 15% שומן( 1.73 שוקל 72)
זה תפריט שבניתי לפי מה שהבנתי פחות או יותר שצריך, חסרים בתפריט 200-300 קלוריות של שומן, אני יודע שלא מספיק 25 גרם שומן ובגלל זה אני גם מפרסם כדי שתעזרו לי ותגידו לי מה להוסיף בשומן.
אשמח גם לחוות דעת כדי לדעת אם התפריט טוב מבחינת פחמימות וחלבונים. תודה

1
חצי קופסה קוטג 3% + פרוסה לחם מלא / 2 קל

2
4 ביצים קשות(4 חלבון,2 חלמון) + 2 פרוסות לחם מלא/4 קל + סלט ירקות אישי

3
חצי קופסה קוטג 3% + פרוסה לחם מלא / 2 קל

4
חזה עוף/קציצות/בשר רזה כלשהו 100 גרם + 2 פרוסות לחם מלא (לפעמים אורז או משהו אחר שלא יעבור את ה25 פחמימה)

5 (אחרי אימון)
סקופ אבקת חלבון Combat + בננה/2 תמרים

6
יוגורט 0% + כף גדושה גרנולה

קלוריות: 1342
חלבון: 132
פחמימה: 134.2
שומן: 25.3
מטרה: חיטוב

כמו שאמרתי, חסר קלוריות בגלל הקצת שומן ופה תעזרו לי. תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה עוד ערכים? ורשמתי שאני אוכל 4 ביצים בארוחה, 2 צהוב זורק ו2 אוכל מטעמי בריאות

על הנייר,התפריט מעולה פרט לחוסר הקלורי הגדול שציינת שקיים,הייתי מוסיף 300 קלוריות,שבאמת יגיעו משומן.
אתה יכול משקדים,אגוזי מלך וכ'ו
מה גם,אישית הייתי מוסיף עוד קצת ירקות ירוקים

• פותח/ת השרשור
על הנייר,התפריט מעולה פרט לחוסר הקלורי הגדול שציינת שקיים,הייתי מוסיף 300 קלוריות,שבאמת יגיעו משומן.
אתה יכול משקדים,אגוזי מלך וכ'ו
מה גם,אישית הייתי מוסיף עוד קצת ירקות ירוקים
תגיד ובמידה ונוח לי ככה, איך זה יפגע בי? הרי כמה שפחות קלוריות ככה יורד יותר, האם החוסר בשומן יפגע לי בשריר? כי אני ככה שבוע ואני מסתדר מצויין הם התפריט הזה, לא מרגיש רעב בכלל.

תגיד ובמידה ונוח לי ככה, איך זה יפגע בי? הרי כמה שפחות קלוריות ככה יורד יותר, האם החוסר בשומן יפגע לי בשריר? כי אני ככה שבוע ואני מסתדר מצויין הם התפריט הזה, לא מרגיש רעב בכלל.
יש כמה בעיות בלהתחיל עם גרעון גדול מידי -
1)יש סכנה של רעב (אתה אומר שלא)
2)כשהמטבוליזם יתרגל ותצטרך להוריד עוד קצת קלוריות על מנת להוריד במשקל..מאיפה תוריד?

• פותח/ת השרשור
יש כמה בעיות בלהתחיל עם גרעון גדול מידי -
1)יש סכנה של רעב (אתה אומר שלא)
2)כשהמטבוליזם יתרגל ותצטרך להוריד עוד קצת קלוריות על מנת להוריד במשקל..מאיפה תוריד?
בשביל זה יש ציט(העמסה) פעם בשבוע לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית