הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אני רוצה לרדת במשקל ולנסות אולי לפתח את הגוף קצת

רון98

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני לא מתאמן ואין לי זמן ללכת לחדר כושר , אני שמן ואני רוצה להוריד במשקל וגם עם אפשר לנסות לפתח קצת את הגוף , וראיתי את האבקון חלבון רציתי לדעת עם אבקת חלבון יכולה לעזור לי לרדת במשקל גם עם אני לא מתאמן ?
נ.ב. אני אלרגי לחלב ועם מישהו יכול לתת לי תפריט או משהו שיוכל לעזור לי עם זה אשמח מאוד

אבקת חלבון לא עוזרת להוריד במשקל. אבקת חלבון זה תוסף שעוזר למתאמן להגיע לערכים הסופיים היומיים שלו כשהוא לא יכול להגיע אליהם בעזרת האוכל בלבד.
לא הבאת אף נתון על עצמך חוץ מזה שאתה שמן. אז אם אתה באמת שמן והמטרה העיקרית שלך זה להוריד במשקל, אז תכנס לפורטלים הנעוצים למעלה ותתחיל לקרוא. בגדול (מאוד) מה שתצטרך זה תפריט עם מאזן קלורי שלילי, תוסיף אירובי ותגיע למשקל\א.ש שאליו רצית להגיע. לאחר מכן אתה יכול להתחיל תוכנית מסה ולפתח את הגוף, ולאחר מכן תקופת חיטוב נוספת.
אם כל מה שאתה רוצה זה לרדת במשקל אתה לא צריך חדר כושר. פשוט תבנה תוכנית תזונה נכונה ותצא לרוץ. אם תרצה לפתח את הגוף לאחר מכן, אתה תצטרך חדר כושר.

ויש דרכים לפתח את הגוף גם בלי ללכת לחדר כושר ? דרכים יעילות
זה משפט די מעצבן מה שאמרת.
לא לימדו אותך שבשביל להשיג דברים דרושה עבודה קשה ?
אולי נהפוך את המשפט שלך ל "יש דרכים להרוויח כסף בלי לצאת לעבוד ?

ויש דרכים לפתח את הגוף גם בלי ללכת לחדר כושר ? דרכים יעילות
מסכים עם מה שאמרו כאן.
אבל, אתה יכול לקנות את כל הציוד הבייתה (מוט, משקולות, ספה, כלוב...) ולהתאמן בבית. אתה יכול לעשות אימוני משקל גוף (מתח, שכיבות סמיכה, מקבילים...) זה יביא לתוצאות כלשהן.

ברגע שתאכל פחות ממה שאתה מוציא אתה תרד במשקל, הבעיה היא שאתה עלול (ורוב הסיכויים שזה ייקרה) לא לאהוב את התוצאה הסופית כי תאבד שריר בדרך ואחוז השומן (כמות השומן היחסית בגוף) עלולה אפילו לגדול או להשאר אותו דבר. ולכן צריך חדר כושר ואימוני משקולות. בזמן ירידה במשקל אפשר להסתפק (רק אם ממש אין ברירה) גם באימונים עם משקל גוף ולנסות לעבוד חזק.

לגבי אבקת חלבון יש אבקות חלבון שמותאמות לרגישים ללקטוז כמו ה iso-100 של דיימטייז (יש עוד של מלא חברות)

יש לך מטרה ואתה שואל אם אבקת חלבון תתן לך אותה..
אז זהו,שאבקת חלבון ,המטרה היחידה שהיא תתן לך זה - לסגור חלבון.

עכשיו את לסגור חלבון אתה יכול לקחת לאיזה מקום שתרצה,אבל זה לא מתחיל ונגמר בלקחת סקופ ,להוסיף מים ולחכות לנס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית