הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ צנטרום +שמן דגים..

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
אוקי,שלום לחברי הפורום,אתמול היה לי דיון קטן פה ואני מתחיל לחבר דברים,מינום של הצנטרום מומלץ כדור 1 ביום 1-2...לא צריך לעבור את המינום הזה.....שמן דגים -5-6כדורים ביום....אך זה לא תלווי במינום הכדור וכמה הוא מכיל אני יודע שיש לי שמן דגים של סולגר והם קטנים הקופסה מכילה כ100 כמוסות ,כול כדור שוקל כ58.4.....

האם יש בעיה ליצרוך ויטמנים למינהם ביחד?אני קראתי שלפעמים זה פוגע באפקת וספיגה של אחד מהם ביגלל נוגד חימצון או משו כזה אלא ברור לא כולכך...

תודה רבה לחברי הפורום.😍

ההמלצות לאומגה 3 זה לא 5-6 כדורים אלה משהוא כמו 3 גרם ביום לאכולוסייה הממוצעת, וכאן תקח בחשבון כמה כל כדור מכיל, יש כאלו של 750 מילגרם, ויש כאלו של גרם אחד.
לדעתי 6 כדורים ביום זה מיותר (אלה אם כן אתה נמצא בחיטוב - גרעון קלורי) 4 כדורים בהחלט יספיקו, ובטח אם אתה אוכל מאכלים שגם בהם יש אומגה 3.

ההמלצות לאומגה 3 זה לא 5-6 כדורים אלה משהוא כמו 3 גרם ביום לאכולוסייה הממוצעת, וכאן תקח בחשבון כמה כל כדור מכיל, יש כאלו של 750 מילגרם, ויש כאלו של גרם אחד.
לדעתי 6 כדורים ביום זה מיותר (אלה אם כן אתה נמצא בחיטוב - גרעון קלורי) 4 כדורים בהחלט יספיקו, ובטח אם אתה אוכל מאכלים שגם בהם יש אומגה 3.

ההמלצות לאוכלוסייה הממוצעת זה 0.8-1.5 גרם אומגה 3 ביום.
5-6 כדורים ביום זה לא מיותר

• פותח/ת השרשור
ההמלצות לאוכלוסייה הממוצעת זה 0.8-1.5 גרם אומגה 3 ביום.
5-6 כדורים ביום זה לא מיותר

אפילו באתר כללית שהבאתה לי זה היה מצוין שם הפרטים האלה אתה מבין...וליפרוס את זה נכון אני יכול כול עם אחרי ארוחה לקחת 2 ביחד.

שוב, אני מזכיר שאתם חייבים להגיד בדיוק על מה אתם מדברים אחרת זה סתם שיחת חרשים.
הסבר:
שמן דגים מכיל לא רק חומצות שומן מסוג אומגה 3. אומגה 3 = DHA & EPA. אותנו מעניין רק האומגה 3. ההמלצה שלי היא לקחת לפחות 3 גרם אומגה 3 ביום. אתם חייבים להסתכל על הקופסה של הכדורים שלכם ולבדוק כמה אומגה 3 יש בכל כדור כי זה שונה מחברה לחברה. יש כדורים שיש בהם 300 מ"ג אומגה 3 ויש כאלה שיש כפול או יותר.
בכדורים הרגילים (300 מ"ג אומגה בתוך 1 גרם שמן) זה אומר 10 כדורים ביום. אני לוקח חמש עם ארוחת בוקר וחמש עם ארוחת ערב.

אומגה 3 מומלץ לקחת כל הזמן (חיטוב, מסה, נטרלי, חופשה). מבחינתי גם אם אתם אוכלים דגים וזרעי פשתן וכל היתר עדיין 3 גרם זה מינימום. מה שלא אומר שעכשיו אפשר לוותר על הדגים. דגים = טוב. מי שרוצה יותר מ-3 גרם אדרבה. פה כבר משחק גם עניין המחיר הכספי.

נ.ב.
בזרעי פשתן יש חומצת שומן ALA שהיא אכן אומגה 3 אבל לא מה שאנחנו מחפשים (DHA, EPA). היא מומרת בגוף לחומצות שומן שאנחנו רוצים אבל ביעילות נמוכה מאוד. עדיף בהרבה שמן דגים.

שוב, אני מזכיר שאתם חייבים להגיד בדיוק על מה אתם מדברים אחרת זה סתם שיחת חרשים.
הסבר:
שמן דגים מכיל לא רק חומצות שומן מסוג אומגה 3. אומגה 3 = DHA & EPA. אותנו מעניין רק האומגה 3. ההמלצה שלי היא לקחת לפחות 3 גרם אומגה 3 ביום. אתם חייבים להסתכל על הקופסה של הכדורים שלכם ולבדוק כמה אומגה 3 יש בכל כדור כי זה שונה מחברה לחברה. יש כדורים שיש בהם 300 מ"ג אומגה 3 ויש כאלה שיש כפול או יותר.
בכדורים הרגילים (300 מ"ג אומגה בתוך 1 גרם שמן) זה אומר 10 כדורים ביום. אני לוקח חמש עם ארוחת בוקר וחמש עם ארוחת ערב.

אומגה 3 מומלץ לקחת כל הזמן (חיטוב, מסה, נטרלי, חופשה). מבחינתי גם אם אתם אוכלים דגים וזרעי פשתן וכל היתר עדיין 3 גרם זה מינימום. מה שלא אומר שעכשיו אפשר לוותר על הדגים. דגים = טוב. מי שרוצה יותר מ-3 גרם אדרבה. פה כבר משחק גם עניין המחיר הכספי.

נ.ב.
בזרעי פשתן יש חומצת שומן ALA שהיא אכן אומגה 3 אבל לא מה שאנחנו מחפשים (DHA, EPA). היא מומרת בגוף לחומצות שומן שאנחנו רוצים אבל ביעילות נמוכה מאוד. עדיף בהרבה שמן דגים.
טוב לדעת..עזרת לי תודה

• פותח/ת השרשור

איך אתה יכול לעזור לי בצריכת המינון?כי לא רשום של כמה המינום לכדור אחד....... רשום שמן דגגים...

שמן חריא..

הכמוסה ,ג'לטין ,גליצרין..

משקל כמוסה 58.4 .

ויטמין A .....................1,000 יחב''ל 30 % לגברים.... לנשים רשום 38.5%

ויטמין D3........400 יחב''ל 200% לגברים....נשים....גם 200 % זה מה שרשום על זה.

VITA D ....

שמן כבד -דגים...

ויטמין D3 400 יחב''ל.......

של סולגר.

תודה רבה.

אני חושב שעכשיו הבנתי.

OR17 - מה שיש לך זה לא שמן דגים. זה ויטמין A+D שמופק משמן כבד דגים ומומס בתוך שמן חריא. אין בזה אומגה 3. יש בזה בעיקר A+D. אם זה מה שאתה רוצה לקחת אז סבבה. אבל זה לא אומגה 3. למה אתה לוקח את זה? במקום זה הייתי לוקח מולטיויטמין ואומגה 3.

• פותח/ת השרשור
כי לא ידעתי,רשום על זה שמן דגים,כמה מומלץ לי ליצרוך איש יקר?

עריכה:אם זה באמת ככה אני יכול ליזרוק את זה מהחלון כי יש את זה בצנטרום.

נערך לאחרונה:
אתה יכול לקחת כדור אחד מזה כל יום אם אתה רוצה, אבל באמת שאין תועלת אם אתה לוקח צנטרום ויש שם כבר את שני הויטמינים האלה. תן את זה למישהו שלא לוקח ויטמינים (אמא אבא) זה לא יכול להזיק להם (גם לא יעזור הרבה).

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקחת כדור אחד מזה כל יום אם אתה רוצה, אבל באמת שאין תועלת אם אתה לוקח צנטרום ויש שם כבר את שני הויטמינים האלה. תן את זה למישהו שלא לוקח ויטמינים (אמא אבא) זה לא יכול להזיק להם (גם לא יעזור הרבה).

אוקי,אני מבין אותך תודה רבה,אני ישתמש בצנטרום (עוד מעט ניגמר)לפי המינון שמשה הראה לי בדף והסביר לי את המינון שהוא בין ה1-2 ....ופעם הבאה יקנה מולטיויטמין +אומגה 3,תודה רבה,ומינונים של אומגה 3 אתה יודע בארך מינונים של אומגה 3 לצריכה בצורה טובה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית