הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור yoel_f1
  • פורסם בתאריך

yoel_f1

משתמש מתחיל
65
22
נק' מוניטין:
25
65
22
שלום, לא התאמנתי שבוע אחרי שהייתי בחול ומחר אני חוזר, בשבוע שהיה לי בחול היו לי הרבה פעמים שהרגשתי בגב כמו דקירות באמצע הגב וזה עבר, ככה לפחות 5 פעמים ביום כל השבוע, כבר יומיים זה הספיק, רציתי לדעת אם יש גורם לזה ואולי זה הסקוואט? אני עושה לואו באר האם זה קשור? דרך אגב אני עושה את התכנית הבאה:
A: סקוואט 3X5
בנצ פרס 3X5
בנט אובר רואו 3X5
צין אפס 3X8
פשיטת מרפק כנגד כבל באנגלית triceps pushdown 3X8
B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
דדליפט 1X5
בנצ צר 3X8
כפיפת מרפקים 3X8

איך התכנית הזאת למתחיל שמחפש גם כוח וגם גדילה? התקדמתי בה מאוד אני אחרי חודש ועליתי בסקוואט 30 קילו, בבנצ 20, בחתירה 10 , בפרס 5, בדדליפט 50, זה התקדמות נורמלית? מה אתם אומרים

סוג של SS עם תרגילי עזר , למתאמן מתחיל זה מעולה.
למרות שריבוי תרגילי עזר יכול להיות מיותר אבל בגדול תוכנית טובה.
אתה עושה את זה 3 פעמים בשבוע כן?

אולי היה לך דומס בזוקפים.
גם דדליפט יכול לגרום לזה

• פותח/ת השרשור
סוג של SS עם תרגילי עזר , למתאמן מתחיל זה מעולה.
למרות שריבוי תרגילי עזר יכול להיות מיותר אבל בגדול תוכנית טובה.
אתה עושה את זה 3 פעמים בשבוע כן?

אולי היה לך דומס בזוקפים.
גם דדליפט יכול לגרום לזה
כן 3 פעמים בשבוע. וזה קרה בערך 4 ימים אחרי שהתאמנתי לאחרונה זה עדיין אפשרי? ותודה

כן 3 פעמים בשבוע. וזה קרה בערך 4 ימים אחרי שהתאמנתי לאחרונה זה עדיין אפשרי? ותודה
דומס יכול להיות בהתחלה לא מעט זמן,
אצלי היה מהסקוואטים דומס בקוואדס איזה שבוע אם לא יותר

זו הווריאציה של בלהה ל-5x5 Stronglifts. אני עובד עם תכנית דומה לה בחיטוב רק עם קצת פחות נפח.
נראה שהורדת את החתירה הקלה ב-B.
אני מאוד אוהב את התכנית הזו. משלבת גם התקדמות לינארית וגם נפח טוב למתאמן שמחפש מסה.

• פותח/ת השרשור
זו הווריאציה של בלהה ל-5x5 Stronglifts. אני עובד עם תכנית דומה לה בחיטוב רק עם קצת פחות נפח.
נראה שהורדת את החתירה הקלה ב-B.
אני מאוד אוהב את התכנית הזו. משלבת גם התקדמות לינארית וגם נפח טוב למתאמן שמחפש מסה.
האמת שכן, הורדתי את החתירה 10 אחוז פחות כי אמרו לי שזה לא טוב סקוואט דדליפט וחתירה באותו אימון, אתה חושב שכדאי לעשות 5X5 כי אמרו לי שאני יתקע יותר מהר, וכן אני מחפש בדיוק התקדמות לינארית במשקלי עבודה ונפח, אתה ממליץ עליה או על הSL 5X5 הרגיל?

האמת שכן, הורדתי את החתירה 10 אחוז פחות כי אמרו לי שזה לא טוב סקוואט דדליפט וחתירה באותו אימון, אתה חושב שכדאי לעשות 5X5 כי אמרו לי שאני יתקע יותר מהר, וכן אני מחפש בדיוק התקדמות לינארית במשקלי עבודה ונפח, אתה ממליץ עליה או על הSL 5X5 הרגיל?
השאלה מה יותר חשוב לך, כוח או מסה.
עם ה-5X5 הרגילה אתה גם תגדל כמובן, אבל יש פחות עבודה ישירה על שרירים קטנים. מאמין שגם עם הווריאציה הזו תצליח להתקדם יפה.
אם חשוב לך רק כוח, לך על SS.

• פותח/ת השרשור
השאלה מה יותר חשוב לך, כוח או מסה.
עם ה-5X5 הרגילה אתה גם תגדל כמובן, אבל יש פחות עבודה ישירה על שרירים קטנים. מאמין שגם עם הווריאציה הזו תצליח להתקדם יפה.
אם חשוב לך רק כוח, לך על SS.
כוח חשוב אבל הוא לא הכל, אני יעשה את הווריאציה של בלהה 5X5, תודה על ההכוונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית