הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר שווה תכסף?

• פותח/ת השרשור Roeys5
  • פורסם בתאריך

Roeys5

משתמש מתחיל
46
9
נק' מוניטין:
9
46
9
שלום לכולם,
שמעתי פה הרבה באתר שגיינר לא שווה את הכסף. ולכן כדי לקנות אבקת חלבון טובה+ש״ש

לאחר שנגמרה לי האבקת חלבון שלי. חשבתי שבזכות המבצע של אמינו שופ 500 ש״ח- 9 ק״ג אקסטרים גיינר (60 מנות הגשה) קריאטין מונו 1 ק״ג, שקלתי מחדש להפסיק עם הגיינר הביתי.
(23 גרם חלבון מנת הגשה גיינר)

הרי אבקת חלבון תעלה לי לבד 300 ש״ח בעלת 69 מנות הגשה (אלך שוב על סופר אפקט וניל עוגיות אחלה אבקה -25 גרם חלבון למנת הגשה.)
וקריאטין בסביבות 200 (תקנו אם אני טועה עדיין לא ניסיתי ומעוניין לנסות) כבר 500 שקל בלי לכלול לקנות ש״ש או גלידה טעימה+בננות.
ויתרונות של גיינר: יותר טעים, קל להכנה בלי לשטוף אלף כלים, שקט ובלי לעשות רעש להורים.

לסיכום, לא עדיף גיינר ?
למה בכל זאת הרוב ממליצים פה על גיינר ביתי שזה די כאב ראש קטן ופחות טעים..

לפי הנתונים שכתבת הגיינר הוא עסקה משתלמת. קח בחשבון ששק של 9 קילו תופס די הרבה מקום

שלום לכולם,
שמעתי פה הרבה באתר שגיינר לא שווה את הכסף. ולכן כדי לקנות אבקת חלבון טובה+ש״ש

לאחר שנגמרה לי האבקת חלבון שלי. חשבתי שבזכות המבצע של אמינו שופ 500 ש״ח- 9 ק״ג אקסטרים גיינר (60 מנות הגשה) קריאטין מונו 1 ק״ג, שקלתי מחדש להפסיק עם הגיינר הביתי.
(23 גרם חלבון מנת הגשה גיינר)

הרי אבקת חלבון תעלה לי לבד 300 ש״ח בעלת 69 מנות הגשה (אלך שוב על סופר אפקט וניל עוגיות אחלה אבקה -25 גרם חלבון למנת הגשה.)
וקריאטין בסביבות 200 (תקנו אם אני טועה עדיין לא ניסיתי ומעוניין לנסות) כבר 500 שקל בלי לכלול לקנות ש״ש או גלידה טעימה+בננות.
ויתרונות של גיינר: יותר טעים, קל להכנה בלי לשטוף אלף כלים, שקט ובלי לעשות רעש להורים.

לסיכום, לא עדיף גיינר ?
למה בכל זאת הרוב ממליצים פה על גיינר ביתי שזה די כאב ראש קטן ופחות טעים..
כי גיינר ביתי הוא בריא יותר (תלוי כמובן ממה מכינים) ובדרך כלל טעים יותר.
הסיבה היחידה לקנות גיינר היא בגלל חוסר בזמן

• פותח/ת השרשור
כי גיינר ביתי הוא בריא יותר (תלוי כמובן ממה מכינים) ובדרך כלל טעים יותר.
הסיבה היחידה לקנות גיינר היא בגלל חוסר בזמן

טעים יותר?
קשקוש החברות מוסיפים אלפי סוכרים על מנת לשפר את הטעם ויש חברות כמו אקסטרים גיינר שמוציאות גיינר ואבקות חדשות עם טעם טוב יותר רק על מנת שלנו יהיה קצת יותר טעים. (ורווח אישי כן...)
הגיינר הביתי פחות טעים אך בריא יותר בזה אני מסכים.
אבל רובינו אשר מתאמנים בחדר כושר ומרימים משקולות מודעים שיותר מחצי מהדברים שאנחנו עושים הוא לא בריא.
רציתי לשאול למה בכל זאת אנשים ממליצים כאן על גיינר ביתי במקום גיינר קנוי?
אם יש לך בבית אבקת חלבון זה כבר משהו אחר אבל אם אין תקנה גיינר...

רק רוצה להגיד שהמליצו לי באתר המעולה הזה, על גיינר ביתי והוא שימש אותי לתקופה ארוכה עד היום כן, והוא עשה פלאים עליתי במשקלים וגם במסה. אך לגיינר קנוי יש אותה השפעה.
אז למה לא?

לפי דעתי במחירים האלו אתה צודק לגמרי.
רק כל הרכיבים של הגיינר הביתי במצטבר יעלו לך יותר.

נק' למחשבה שלא חיברתי בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית