אין לי מושג למה זה אבל התחלתי לפני חודש וחצי על 58, אחרי חודש עליתי ל-60 (התאמנתי ב-SW)
נכנסתי למכון, התחלתי FBW ולא היה לי משקל שבועיים בגלל שנגמרה הסוללה, קניתי היום סוללה, נשקלתי והייתי בטוח שאני יראה שינוי והמשקל הראה 58.5
בקיצור אין לי מושג מה הסיבה לזה...
אני הקפדתי על פלוס קלורי של 500 (בימים של כושר קרבי הייתי עם פלוס של 900), אכלתי נקי, חישבתי כל פירור שהכנסתי לפה, ישן 7-8 שעות בלילה (בדרך כלל גם יותר)
מבחינת משקלים מאז שנכנסתי לחדר כושר לא זזתי בכלל למרות שבהתחלה זה אמור לרוץ...
הסקוואט שלי 30 (אימון קודם ניסיתי לעלות ל-35 ולא הצלחתי לשמור על טכניקה אז הורדתי חזרה)
דדליפט 35 (בדדליפט אני אימון הבא מעלה, עבדתי על טכניקה עד עכשיו)
בנץ' 35
מיליטרי לא מצליח להתקדם ממוט ריק , מגיע לכשל עם המוט הריק בסט האחרון
אוכל 100+ גרם שומן ביום, אוכל 120+ חלבון ביום וכמות פחמימה נמוכה יחסית (באיזור ה-200)
אני על אחוז שומן יחסית גבוהה, 14-15% בערך, יש לי מבנה גוף של endomorph
SS אני מפחד לעשות בגלל העלייה הגבוהה באחוז שומן, לא אכפת לי מבחינת מראה כי גם ככה חורף אבל זה יכול לפגוע באתלטיות שיותר חשובה לי מפיתוח גוף...
שווה לעבור למלוכלכת למרות שהמבנה גוף שלי הוא כזה שצובר שומן מאוד מהר?
נכנסתי למכון, התחלתי FBW ולא היה לי משקל שבועיים בגלל שנגמרה הסוללה, קניתי היום סוללה, נשקלתי והייתי בטוח שאני יראה שינוי והמשקל הראה 58.5
בקיצור אין לי מושג מה הסיבה לזה...
אני הקפדתי על פלוס קלורי של 500 (בימים של כושר קרבי הייתי עם פלוס של 900), אכלתי נקי, חישבתי כל פירור שהכנסתי לפה, ישן 7-8 שעות בלילה (בדרך כלל גם יותר)
מבחינת משקלים מאז שנכנסתי לחדר כושר לא זזתי בכלל למרות שבהתחלה זה אמור לרוץ...
הסקוואט שלי 30 (אימון קודם ניסיתי לעלות ל-35 ולא הצלחתי לשמור על טכניקה אז הורדתי חזרה)
דדליפט 35 (בדדליפט אני אימון הבא מעלה, עבדתי על טכניקה עד עכשיו)
בנץ' 35
מיליטרי לא מצליח להתקדם ממוט ריק , מגיע לכשל עם המוט הריק בסט האחרון
אוכל 100+ גרם שומן ביום, אוכל 120+ חלבון ביום וכמות פחמימה נמוכה יחסית (באיזור ה-200)
אני על אחוז שומן יחסית גבוהה, 14-15% בערך, יש לי מבנה גוף של endomorph
SS אני מפחד לעשות בגלל העלייה הגבוהה באחוז שומן, לא אכפת לי מבחינת מראה כי גם ככה חורף אבל זה יכול לפגוע באתלטיות שיותר חשובה לי מפיתוח גוף...
שווה לעבור למלוכלכת למרות שהמבנה גוף שלי הוא כזה שצובר שומן מאוד מהר?