הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש וחצי מסה נקייה עם התקדמות ממש קטנה במשקל, שווה לעבור למלוכלכת?

• פותח/ת השרשור shanarh
  • פורסם בתאריך

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אין לי מושג למה זה אבל התחלתי לפני חודש וחצי על 58, אחרי חודש עליתי ל-60 (התאמנתי ב-SW)
נכנסתי למכון, התחלתי FBW ולא היה לי משקל שבועיים בגלל שנגמרה הסוללה, קניתי היום סוללה, נשקלתי והייתי בטוח שאני יראה שינוי והמשקל הראה 58.5

בקיצור אין לי מושג מה הסיבה לזה...
אני הקפדתי על פלוס קלורי של 500 (בימים של כושר קרבי הייתי עם פלוס של 900), אכלתי נקי, חישבתי כל פירור שהכנסתי לפה, ישן 7-8 שעות בלילה (בדרך כלל גם יותר)

מבחינת משקלים מאז שנכנסתי לחדר כושר לא זזתי בכלל למרות שבהתחלה זה אמור לרוץ...
הסקוואט שלי 30 (אימון קודם ניסיתי לעלות ל-35 ולא הצלחתי לשמור על טכניקה אז הורדתי חזרה)
דדליפט 35 (בדדליפט אני אימון הבא מעלה, עבדתי על טכניקה עד עכשיו)
בנץ' 35
מיליטרי לא מצליח להתקדם ממוט ריק , מגיע לכשל עם המוט הריק בסט האחרון
disgust.gif

אוכל 100+ גרם שומן ביום, אוכל 120+ חלבון ביום וכמות פחמימה נמוכה יחסית (באיזור ה-200)

אני על אחוז שומן יחסית גבוהה, 14-15% בערך, יש לי מבנה גוף של endomorph

SS אני מפחד לעשות בגלל העלייה הגבוהה באחוז שומן, לא אכפת לי מבחינת מראה כי גם ככה חורף אבל זה יכול לפגוע באתלטיות שיותר חשובה לי מפיתוח גוף...

שווה לעבור למלוכלכת למרות שהמבנה גוף שלי הוא כזה שצובר שומן מאוד מהר?

אני לא בטוח מה אתה מגדיר כמסה "נקיה" או "מלוכלכת" אבל אם אתה לא עולה במשקל גוף ולא מתחזק זה אומר שאתה לא אוכל מספיק, אז תעלה את כמות הקלוריות

תאכל הרבה פחמימות אתה במסה דווקא בזה אתה שומר?

אני על אחוז שומן יחסית גבוהה, 14-15% בערך
זה לא א.ש גבוה.
לדעתי אתה סתם מפחד מלהשמין.. אבל רק אם תיהיה בפלוס קלורי נורמלי תוכל להעלות משקלי עבודה ולהתקדם.
אין מנוס..
לדעתי תעלה ל 300 ובהדרגה ל 500.
שים לב שזה משתנה ככל שאתה עולה במשקל כמובן.. לפי ה RMR שלך

אם המשקלי עבודה לא עולים והמשקל גוף לא עולה, חבל לנסות לטחון מים בכוח, תעלה מעט קלוריות בהדרגה ותראה איך הגוף מגיב.
אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מבצע תוכנית נורמאלית ולא משחקים.

Back
למעלה תחתית