הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חיטוב

הייעוץ האישי הוא בתשלום

אם תרצי לשאול כל דבר בנוגע לייעוץ האישי יש לך נושא בשם "שאלות לפני הייעוץ האישי".

בנוגע למידע אודות הייעוץ יש למעלה בסרגל כלים בכתום בוהק "ייעוץ אישי".

בתור מישהי שנמצאת עכשיו בייעוץ אישי אני באמת ממליצה בחום.
הייתי בדיוק במצב שלך, שירדתי יפה אבל נתקעתי ובאמצעות הייעוץ אישי חזרתי לראות תוצאות. פתאום לא תצטרכי לאלתר דברים ולעשות חישובים שאת לא מבינה איך באמת הם הולכים, יהיה לך מי שידריך אותך ויעשה את זה בשבילך 😃

הייתי בדיוק במצב שלך, שירדתי יפה אבל נתקעתי ובאמצעות הייעוץ אישי חזרתי לראות תוצאות. פתאום לא תצטרכי לאלתר דברים ולעשות חישובים שאת לא מבינה איך באמת הם הולכים, יהיה לך מי שידריך אותך ויעשה את זה בשבילך 😃

נועה חמודה לא אותי את צריכה לתייג אלא את הבחורה 😃

אהה אוקיי תודה ;)

• פותח/ת השרשור
איילת היקרה,
התפריט שלך מאוד דל ויתכן שאת אוכלת מעט מידי. את בודאות לא אוכלת מספיק שומן ואולי גם לא מספיק חלבון.
שימי לב שהגוף שלך שורף 1870 קלוריות ביום במנוחה.
מה זה אומר?
שאת לא אמורה לאכול פחות מ1350 קלוריות ביום ואם את מתעמלת את יכולה לאכול אפילו קצת יותר.

מציעה לך לנסות לרשום במשך כמה ימים כל מה שאת אוכלת ולחשב את ערכים אליהם את מגיעה - כמה קלוריות ביום, כמה חלבון וכמה שומן.
מצרפת לך קישור למחשבון תזונה:
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

לגבי שומן תוספי כבר עכשיו לסלט אבוקדו/כף טחינה/שמן זית או שתוסיפי 10-20 שקדים ביום.

מחכה לשמוע ממך עדכון.
בהצלחה.
הוספתי 10 שקדים ביום וכף שמן זית לסלט.. בגלל שתקופה ארוכה לא הצלחתי לרדת במשקל המליצו לי לתת לגוף "שוק של פחממות" זה מומלץ? למה זה טוב ואיך זה עובד?
אם אני אראה שאני באמת נתקעת לעוד זמן מסויים אני אפנה ליעוץ אישי פה 😃

לתת לגוף "שוק של פחממות"
אני מניחה שאת מתכוונת להעמסה.
אכן מומלץ אחת ל7-10 ימים לצאת מהתפריט הרגיל ולאפשר לגוף למלא מאגרים.
את יכולה לבצע העמסה של ארוחה צ'יט אחת בשבוע שבמסגרתה תאכלי מה שאת רוצה.
לחלופין את יכולה לבצע יום צ'יט פעם בכעשרה ימים.

• פותח/ת השרשור
אני מניחה שאת מתכוונת להעמסה.
אכן מומלץ אחת ל7-10 ימים לצאת מהתפריט הרגיל ולאפשר לגוף למלא מאגרים.
את יכולה לבצע העמסה של ארוחה צ'יט אחת בשבוע שבמסגרתה תאכלי מה שאת רוצה.
לחלופין את יכולה לבצע יום צ'יט פעם בכעשרה ימים.
יום ציט פעם ב10 ימים או ארוחה פעם ב7 ימים? ומה לגבי פחמימות להוציא לגמרי מהתפריט אם אני חא יורדת מהמשקל או להשאיר בכמות קטנה?
כמה גרם חלבון ופחמימה יש בערך ב10 שקדים?

ום ציט פעם ב10 ימים או ארוחה פעם ב7 ימים?
איך שנוח לך יותר מבחינת חזרה לשגרה.
אני 'מלבישה' את זה על ארוחת יום שישי שגם כך מועדת לפורענות..

ומה לגבי פחמימות להוציא לגמרי מהתפריט אם אני חא יורדת מהמשקל
תתחילי בלבדוק כמה את אוכלת ביום
http://www.netogreen.co.il/calculators/nutrition-calories.aspx
את חייבת להקפיד לאכול חלבון ושומן בכמויות מספיקות אבל אין מניעה שהיתרה יכולה להגיע מפחממות.

לפי דעתי את צריכה לשבת קצת ליקרוא עוד טיפה מאמרים להבין אותם יותר טוב איך למה כמה או שבאמת אם זה לא מעניין אותך להרשם ליעוץ האישי שיפטרו אותך מהכאב ראש הזה , אם תעשי עם טיפת ידע ולא תביני מה את עושה זה פשוט כל הזמן יטריד אותך שאת לא עושה כמו שצריך ותלכי במחשבה של "ואי למה זה לא עובד " (לפחות ככה אני) . בכל אופן אם תחליטי ללמוד בעצמך מניסוי וטעיה ותוך כדי עזרה הייתי ממליץ לך לעבור על כמה הגוף צריך להכניס ביום , להבין שהוא לא מכיר שקדים ואגוזים הוא מכיר ערכים בסוף היום , זאת אומרת כמה חלבון כמה שומן וכמה פחמימה הכנסת ב24 שעות ויש דרכים מאוד פשוטות לחשב כמה את באופן אינדיבידואלי צריכה , זה החלק הראשון שהייתי ממליץ לך לעבור עליו ולהבין אותו יקדם אותך המון ובמהירות

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי את צריכה לשבת קצת ליקרוא עוד טיפה מאמרים להבין אותם יותר טוב איך למה כמה או שבאמת אם זה לא מעניין אותך להרשם ליעוץ האישי שיפטרו אותך מהכאב ראש הזה , אם תעשי עם טיפת ידע ולא תביני מה את עושה זה פשוט כל הזמן יטריד אותך שאת לא עושה כמו שצריך ותלכי במחשבה של "ואי למה זה לא עובד " (לפחות ככה אני) . בכל אופן אם תחליטי ללמוד בעצמך מניסוי וטעיה ותוך כדי עזרה הייתי ממליץ לך לעבור על כמה הגוף צריך להכניס ביום , להבין שהוא לא מכיר שקדים ואגוזים הוא מכיר ערכים בסוף היום , זאת אומרת כמה חלבון כמה שומן וכמה פחמימה הכנסת ב24 שעות ויש דרכים מאוד פשוטות לחשב כמה את באופן אינדיבידואלי צריכה , זה החלק הראשון שהייתי ממליץ לך לעבור עליו ולהבין אותו יקדם אותך המון ובמהירות
אני כל הזמן קוראת ובכל זאת אני מוטרדת מ"למה זה לא עובד לי" הגעתי למצב שבירה ויאוש אני מנסה כל כך הרבה ופשוט לא מצליחה למרות העבודה הקשה וההתנגדות ליאוש אני ממשיכה אבל לא מצליחה

אם את קוראת ולא מבינה זה לא עוזר ... את צריכה להתעקש להבין ולישאול ולחקור ולעשות ניסוי וטעיה בעצמך , אל תקחי שום דבר בערבון מוגבל למי משנה מי אומר תבדקי תמיד בכמה מקומות שמעי כמה חוות דעת אבל דבר ראשון זה להבין איך מתנהל אוכל והאימונים בצורה הנכונה ביותר בתור התחלה , עבודה לפי חישוב RMR והוצאות קלריות יומית באימונים + אימוני כוח ואימוני ארובי
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
תקראי את זה לפחות 3-4 פעמיים תחזרי עם שאלות

• פותח/ת השרשור
אם את קוראת ולא מבינה זה לא עוזר ... את צריכה להתעקש להבין ולישאול ולחקור ולעשות ניסוי וטעיה בעצמך , אל תקחי שום דבר בערבון מוגבל למי משנה מי אומר תבדקי תמיד בכמה מקומות שמעי כמה חוות דעת אבל דבר ראשון זה להבין איך מתנהל אוכל והאימונים בצורה הנכונה ביותר בתור התחלה , עבודה לפי חישוב RMR והוצאות קלריות יומית באימונים + אימוני כוח ואימוני ארובי
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
תקראי את זה לפחות 3-4 פעמיים תחזרי עם שאלות
קראתי את זה מליון פעם :/

נו אז איפה הבעיה?
אני לא מבין למה את עדין מדברת במושגים של 10 שקדים וכל מיני דברים כאלה אם את טוענת שקראת את זה מיליון פעם, תתחילי לרשום כמה חלבון כמה שומן כמה פחמימה מסודר את מכניסה ביום כמה אימונים כוח כמה ארובי ואז יהיה אפשר להבין איפה לעזור לך

הזהרי לא לאכול יותר מדי שקדים. זה חייב להיות מדוייק - אפילו אם תאכלי ½10 שקדים זה עלול להזיק לך. לחלופין, אם תוכלי, נניח ¼9 שקדים, אז תצטרכי לתת תוספת של 50ג' אורז ביום.

אני בטוח ש- @coldfire יוכל לחזק את דבריי

הזהרי לא לאכול יותר מדי שקדים. זה חייב להיות מדוייק - אפילו אם תאכלי ½10 שקדים זה עלול להזיק לך. לחלופין, אם תוכלי, נניח ¼9 שקדים, אז תצטרכי לתת תוספת של 50ג' אורז ביום.

למה אתה ער בשבת בשש בבוקר?
ולמה אתה מקניט את הנשים הבודדות שעוד מנסות?
☝️

למה אתה ער בשבת בשש בבוקר?
☝️

רגע, לאט - לאט. אענה לך על הכל.

זה היה בשעה 8, לא בשש. למה? משום שהבת שלי פותחת את היום ברבע לשבע. כן, אין יקיצה טבעית....🤦‍♂️

אכן כתבתי בציניות, כי זה מרגיש לי פאטת לספור גרעינים ואגוזים תיכף נתחיל לספור גם גרגרי אורז?
מילא, לכתוב "חופן" שקדים (או אגוזים או וואטאבר), אבל ברגע שמתחילים לספור "אוכל קיבוצי" (כגון, אורז, מים, סוכר, קמח, אגוזים) זו כבר דקדקנות מוגזמת לדעתי וגם לא ברת-קיימא, מהבחינה של "כמה זמן אפשר להתמיד בספירת מלאי מדוקדקת שכזו".

גם גוף האדם, מטבעו, אינו מדקדק כך. ומה לעשות, ישנם ימים בהם הגוף שלנו יצרוך x קלוריות וביום אחר נצרוך x+57 קלוריות.

רואים שאתה לא מבין כלום ומעולם לא ספרת שקדים. פחות מעשר ואתה לא צובר מספיק שומנים טובים ומקבל עורקים סתומים והתקף לב. יותר מ 10 זו השמנה. יש כמות מדוייקת של שומן טוב שהגוף שלך צריך וכל דבר מעבר ישר הולך למותניים (a moment of the lips, forever on the hips).
זה מדע לעזאזל, תפסיק עם הזלזול!

למה לא? מגיע לכן יחס מיוחד? 🥷

שני גברים שמנים מייעצים לנו איך לחטב!
אכן ימות המשיח כבר כאן 😆

הבעיה עם השרשורים שבעמוד 2 כבר לא זוכרים מי זאת מי.
כולן נשים, כולן מחטבות, מה זה משנה...
אז איילת בת 16!! ירדה לבד 15 קג
היא לא אוכלת מספיק שומן וחלבון והיא לקחת לתשומת ליבה והוסיפה שמן ושקדים.
אי אפשר לחטב בלי להקפיד על כמויות ושקדים במיוחד הם מאכל שקל לחרוג איתו.

ולך איילת אני מזכירה לעקוב אחר התזונה ולבדוק לאיזה ערכים את מגיעה ביום.

Back
למעלה תחתית