הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב

שני גברים שמנים מייעצים לנו איך לחטב!
אכן ימות המשיח כבר כאן 😆

הבעיה עם השרשורים שבעמוד 2 כבר לא זוכרים מי זאת מי.
כולן נשים, כולן מחטבות, מה זה משנה...
אז איילת בת 16!! ירדה לבד 15 קג
היא לא אוכלת מספיק שומן וחלבון והיא לקחת לתשומת ליבה והוסיפה שמן ושקדים.
אי אפשר לחטב בלי להקפיד על כמויות ושקדים במיוחד הם מאכל שקל לחרוג איתו.

ולך איילת אני מזכירה לעקוב אחר התזונה ולבדוק לאיזה ערכים את מגיעה ביום.

כל מה שאנו טוענים (מלבד פלטות על המוט), הוא שדיוק כה גבוה ודקדקנות מביאה לכשלון בסופו של דבר, פשוט כי בלתי אפשרי להתקיים כך, יום-הולדת, שעה-שעה. כל הזמן לחיות בסטרס שמא, אוי-ואבוי "אכלתי ½2 בוטנים מעבר למכסה המותרת וכעת - בגלל ה-½2 בוטנים האלו, אני אעלה בקילו וחצי עד מחר"

כל מה שאנו טוענים (מלבד פלטות על המוט), הוא שדיוק כה גבוה ודקדקנות מביאה לכשלון בסופו של דבר, פשוט כי בלתי אפשרי להתקיים כך, יום-הולדת, שעה-שעה. כל הזמן לחיות בסטרס שמא, אוי-ואבוי "אכלתי ½2 בוטנים מעבר למכסה המותרת וכעת - בגלל ה-½2 בוטנים האלו, אני אעלה בקילו וחצי עד מחר"

תלוי למי.... יש לי חברה שאם היא מרשה לעצמה רק קצת לחרוג מהתפריט , היא מאבדת את השליטה לגמרי. ואז בסוף החודש מגלה שלא ירדה בכלל במשקל.
(לא, זאת לא אני).

וגם צריך לזכור שההערכה של "חופן שקדים" לא ממש זהה אצל כולם. ואז חריגה קטנה + חריגה קטנה + חריגה קטנה = הרבה קלוריות!!!

אפשר לחטוא פעם ב ועדיין לרזות. אי אפשר לחטב בלי דיוק!
אבל אני חושבת על הטווח הארוך. חיטוב אם נעשה היטב, יכול לשמש בסיס להרגלי תזונה טובים יותר ולשמירה על המשקל ואז באמת אין משמעות לספירת השקדים.

תלוי למי.... יש לי חברה שאם היא מרשה לעצמה רק קצת לחרוג מהתפריט , היא מאבדת את השליטה לגמרי. ואז בסוף החודש מגלה שלא ירדה בכלל במשקל.
(לא, זאת לא אני).

וגם צריך לזכור שההערכה של "חופן שקדים" לא ממש זהה אצל כולם. ואז חריגה קטנה + חריגה קטנה + חריגה קטנה = הרבה קלוריות!!!

מי קבע ש"חריגה קטנה" היא תמיד "יותר"? חריגה יכולה להיות גם פחות. לכן החישוב הנכון הוא:
חריגה קטנה (בפלוס) + חריגה קטנה (במינוס) + חריגה קטנה (במינוס קטן) + חריגה קטנה (בלוס קטן) = אין חריגה + לא אשפזו אותך בתום תקופת מדידות דקדקניות

מי קבע ש"חריגה קטנה" היא תמיד "יותר"? חריגה יכולה להיות גם פחות. לכן החישוב הנכון הוא:
חריגה קטנה (בפלוס) + חריגה קטנה (במינוס) + חריגה קטנה (במינוס קטן) + חריגה קטנה (בלוס קטן) = אין חריגה + לא אשפזו אותך בתום תקופת מדידות דקדקניות

זה זמן טוב להתחיל לדבר על התפלגות החריגות?

אם אתה על נייטרלי אולי... אבל במצב של רעב בחיטוב נראה לי שיותר הגיוני שמישהי תוסיף לעצמה מאשר תחסיר. לפי דעתי.
בכל מקרה, מכירה יותר בנות שטוענות "עשיתי הכל לפי התפריט לא מבינה למה לא מצליחה לרדת" מאשר המקרה ההפוך.

אפשר לחטוא פעם ב ועדיין לרזות. אי אפשר לחטב בלי דיוק!
אבל אני חושבת על הטווח הארוך. חיטוב אם נעשה היטב, יכול לשמש בסיס להרגלי תזונה טובים יותר ולשמירה על המשקל ואז באמת אין משמעות לספירת השקדים.
זה יכול לסכם שירשורים של מספר עמודים...

אנחנו מדברים פה על אנשים שמנים!! אם לא במציאות אז בראש.
אצל שמנים אין התפלגות. כל חריגה היא למעלה.

לרוב גם חריגה למעלה גוררת חריגה למעלה...
"אני רק אטעם שתי חתיכות צ'יפס...." ומכאן כבר קשה לעצור...
הרבה יותר קל לא להתחיל מאשר לעצור באמצע או להגביל....

בשביל חריגות יש העמסות/ ארוחת צ'יט.
ארוחת צ'יט אחת בשבוע יכולה להזין את הדחף במח לכל השבוע...

לא דיברתי על חריגות יזומות, אלא על כך שלא צריך לדקדק ועדיין כ"כ במספר גרגרי האורז או מספרם המדויק של הפיסטוקים שאוכלים. אלא לציין מידה פחות מדוייק, כגון "חופן".
לפעמים יצאו לנו 10 אגוזים, לפעמים 14 ולפעמים גם 7.

• פותח/ת השרשור
ואו לא נכנסתי יומיים כמה היה לי לקרא..
@Doron Milner אם אני לא אספור כמה אני אוכלת כמו שכבר ציינו מפה אני יכולה לחגור הרבה מעל כי יהיה לי קשה לעצור מעדיפה לספור ולדקדק מאשר לקחת חופן...
@מרטין אני עוקבת אחרי מה שאני אוכלת אבל אני עדיין בבעיה של מחסור בחלבונים :0 השבוע אנסה יותר....

Back
למעלה תחתית