נק' מוניטין:
2,310
- 1,942
- 886
- הולמס פלייס חיפה.
אחרי מחקר רב אני מניח שיש לי צביטה בכתף.
אני עובד בטכניקה דיי טוב, עם כיווץ בשכמות ומרפקים לא בקו עם הכתפיים וזה.
אבל אחרי אימון אחד שגם עשיתי קלין בטעות עם רצועות, מאז כואב לי בכתף.
כשאני מוציא את השכמות, כשאני מרים את היד מעל הראש, במקרים מסויימים אני מרגיש גם את הכתף בורחת לי כאילו וקופצת.
החלטתי שצריך להפסיק להתאמן (זה היום השלישי כולה מהפציעה) כי אחרי אימון של בנץ' רק כואב לי.
עכשיו בדקתי את עצמי בכל מיני מבחנים ואחרי קריאה אני מניח שיש לי צביטה, אני אגש לאורטופד ופיזיוטרפיסט, אבל בינתיים הייתי שמח
לדעת על איך לעשות פרוטוקול פציעות לסוג הזה של הפציעה, איזה תרגיל לעשות?
אני מתלבט בין אובר הד פרס לחזה ואולי שניהם.
שנית, האם לעשות סקוואט (לא כבד) יפגע לי בהתאוששות של המקום? מכיוון שזה גורם לי לנעילה בשכמות.
אשמח לתשובה, אני מתוסכל ממש מלהיות פצוע.
עדכון: אחרי עוד קריאה ובדיקת מבחנים ביתיים זה לא נראה לי צביטה, אלא פציעה אקוטית ככל הנראה
שפגעה לי במפרק הAC, הקליק הזה כשאני מרים את היד משתלב יפה באיבחונים של אנשים שקראתי עליהם,
המיקום גם של הכאב מדויק שם.
אני עובד בטכניקה דיי טוב, עם כיווץ בשכמות ומרפקים לא בקו עם הכתפיים וזה.
אבל אחרי אימון אחד שגם עשיתי קלין בטעות עם רצועות, מאז כואב לי בכתף.
כשאני מוציא את השכמות, כשאני מרים את היד מעל הראש, במקרים מסויימים אני מרגיש גם את הכתף בורחת לי כאילו וקופצת.
החלטתי שצריך להפסיק להתאמן (זה היום השלישי כולה מהפציעה) כי אחרי אימון של בנץ' רק כואב לי.
עכשיו בדקתי את עצמי בכל מיני מבחנים ואחרי קריאה אני מניח שיש לי צביטה, אני אגש לאורטופד ופיזיוטרפיסט, אבל בינתיים הייתי שמח
לדעת על איך לעשות פרוטוקול פציעות לסוג הזה של הפציעה, איזה תרגיל לעשות?
אני מתלבט בין אובר הד פרס לחזה ואולי שניהם.
שנית, האם לעשות סקוואט (לא כבד) יפגע לי בהתאוששות של המקום? מכיוון שזה גורם לי לנעילה בשכמות.
אשמח לתשובה, אני מתוסכל ממש מלהיות פצוע.
עדכון: אחרי עוד קריאה ובדיקת מבחנים ביתיים זה לא נראה לי צביטה, אלא פציעה אקוטית ככל הנראה
שפגעה לי במפרק הAC, הקליק הזה כשאני מרים את היד משתלב יפה באיבחונים של אנשים שקראתי עליהם,
המיקום גם של הכאב מדויק שם.
נערך לאחרונה: