הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע היי חברים 2 שאלות קצרות..

אלי זגורי

משתמש מתחיל
59
3
נק' מוניטין:
3
59
3
1. אני לא אוכל ירקות כלל מסיבה רפואית, האם יש תחליף ראוי בדמות ויטמינים או כל דבר אחר?!

2. האם נכון שמוצרי חלב מנפחים את הבטן או שמדובר במיתוס?

תודה לעונים!!!! וגם אלה שלא;)

1. אם אפשר לדעת מה הסיבה הרפואית שמונעת ממך לאכול ירקות? תוספי ויטמין הם לא תחליף לירקות הם תוסף אז אתה לא יכול להתבסס רק עליהם.
2. חרטא

1. קח ויטמינים במקום רק תדאג לצרוך מספיק סיבים. דרך אגב זה תקף גם לירקות מבושלים?
2. רק למי שרגיש ללקטוז וגם אז לרוב הרגישות היא בעיקר למוצרים שעשירים בלקטוז כמו חלב או גבינה לבנה.

• פותח/ת השרשור
כן,
הסיבה היא שיש לי דלקת במעיים כרונית ועם הזמן ובדיקות גיליתי שזה מה שגורם להחרפת הבעיה.
לפני שהתאמנתי זה לא עניין אותי אבל אחרי שנתיים של אימון זה מאוד מעניין כי אני מקפיד על הכל חוץ מזה.

ולשאלתך גם לירקות מבושלים.

אז לא הבנתי. אני יכול לקחת ויטמינים כתחליף ראוי? ואם כן אז אילו?
ושוב תודה.

מולטי ויטמין
אומגה 3
מגנזיום
ויטמין C
בסדר יורד של מה שהכי חשוב
יש תוספים והם ממש זולים.

מולטי ויטמין
אומגה 3
מגנזיום
ויטמין C
בסדר יורד של מה שהכי חשוב
יש תוספים והם ממש זולים.
מאיפה החלטת שזה הסדר הכי חשוב? מה זו השטות הזו?

לפותח הפוסט , צר לי על הבעיה שלך..אבל נראה לי שמולטי ישרת אותך הכי טוב אם זה למטרה הזו.

כן,
הסיבה היא שיש לי דלקת במעיים כרונית ועם הזמן ובדיקות גיליתי שזה מה שגורם להחרפת הבעיה.
לפני שהתאמנתי זה לא עניין אותי אבל אחרי שנתיים של אימון זה מאוד מעניין כי אני מקפיד על הכל חוץ מזה.

ולשאלתך גם לירקות מבושלים.

אז לא הבנתי. אני יכול לקחת ויטמינים כתחליף ראוי? ואם כן אז אילו?
ושוב תודה.
מחלת קרוהן..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית