הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פורש מ SS אחרי שני אימונים, לא לצחוק עליי

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, לצערי הרב, אני לא יכול להמשיך עם ה SS, והפעם יש לי תירוץ טוב, אז כל האלה שעושים בפרס יותר ממה שאני מדדלפט, לא לצחוק עליי.
אז ככה, התירוץ הוא שאני פשוט לא מצליח להתאושש בשיט, הייתי צריך להקשיב למה שאמרו לי פה לפני איזה חודשיים, זה לא אפשרי להתאושש שאני 3 פעמים בשבוע במכון ועוד 3 פעמים ( ופעם בחודש גם 4 ) באומנויות לחימה.
אנ כנראה יבנה לעצמי איזה תוכנית FBW בסיסית עם איזה 2 תרגילים לכל שריר ( ורק לכל הגב והזוקפים 3 ) ואני אשתדל במורכבים להישאר על 5 חזרות וחימום SSניקים, אני לא יזניח אבל אחרי התרגילים האלה אני יוסיף עוד תרגיל בחזרות גבוהות שיעבוד גם על היפרטרופיה ( כי בכל זאת הקיץ מתקרב וכילד שיעבור מי״א ל י״ב, צריך להיות ז**ן עד כמה שאפשר, למרות שלדעתי תמיד ז**ן זה מי שיסקביט הכי הרבה.

אתם שואלים למה אחרי 2 אימונים החלטתי את זה ?
טוב אז היום בסקוואט העלתי רק 5 קילו, לא עלייה מטורפת, ומה שקרה זה שבסוף הסט השני יותר מדי גב נכנס, אבל זה לא הבעיה, שרדתי עוד טיפה את הכאבים בגב ( שמצטרפים לכאבים שיש לי גם ככה, אפילו שעשיתי לפני הסקוואט חימום דינאמי לגב ולזוקפים ).
ואז נחתי ונחתי עד שהרגשתי מוכן ( כמובן עם חימום דינאמי תוך כדי ) ואז נכנסתי לסט השלישי, נכנסתי מתחת למוט כרגיל, דפקתי את עצמי במוט כהשראה מאושר ( בכל זאת כשהייתי רואה את זה בלייב, משהן נכנס לראש, רק חבל שהוא הפסיק להתאמן אצלנו, אין השראה יותר 😭 ), הוצאתי את המוט מהראק, לקחתי צעד אחורה, הכנסתי אוויר לריאות ( כמובן תוך כדי הפאמפ של השיר, כן, ככה אני קורא לזה 🖕 ), ירדתי לחזרה ראשונה, היה אחלה, חזרה שנייה, היה אחלה, חזרה שלישית, גב קצת עלה אבל עדיין הצלחתי, ואז החזרתי לשנייה את המוט לראק כי הוא כמעט נפל לי, ואז הוצאתי אותו מיד, לקחתי נשימה עמוקה ( מאוד ) וירדתי, ואז באמצע העלייה כבר לא הצלחתי, ואז התחלתי להוציא אוויר ולתת אקסטרה כיווץ בתחת וגם זה לא עבד, ואז פשוט באינסטינקט מפגר רגל שמאל שלי קפצה הצידה בשביל שתהיה לי עמידה רחבה יותר כדי שאני יצליח לעלות חזרה בלי למות, בלי להתייחס לכאבים החזרתי את המוט ואז פתאום זה בא, כאבי המסטרינגס מטורפים, למזלי היה לי אחר כך פרס ולא דדליפט, די אפשר להגיד שניצלתי, בכל מקרה, עכשיו אני כבר בבית עם כאבים מטורפים ולא מסוגל לעשות אפילו סקוואט אחד ( משקל גוף ) מרוב כאב.
אז בקיצור, איה.

אני מאמין שאני יעשה את התוכנית FBW הזאת עם עלייה מדי פעם לפי ההרגשה, אבל לא עלייה מאימון לאימון ( תלוי תרגיל והרגשה ), זה לא אפשרי לי ככה.

@Moran Weissman בבקשה אל תשנא אותי, עשיתי כל שביכולתי.
@talp אתה בכל מקרה תצחק עליי.

אז ככה, לפני שאני מסיים את האשכול הזה, רציתי להתייעץ איתכם מתי כדאי לי כבר לחתוך לחיטוב, עכשיו אני על בערך 20-22 אח״ש והמטרה שלי היא בסיבות ה 25 אח״ש, ואני אהיה בדל פחמימה ויחסית אכנס אליו די מהר, ירידה של 75-100 גרם פחמימה עד שאכנס לדל פחמימה והירידה האחרונה תהיה ירידה של 50 גרם כדי לא לרצוח את עצמי.
אה ותוסיפו לזה אינטרוואלים שאני בטוח יעשה.
המטרה עכשיו היא להגיע לבד ל 100 ק״ג דדליפט ומשם להמשיך, 90-100 סקוואט, 40-50 פרס ומשקל גוף בבנץ׳. ( כשבינתיים זה בסביבות ה 80 ).
אה ואח״ש נמוך אבל זה מה שרובכם לא מבינים כי אתם ליפטרים שמנמנים שהחיטוב היחידי שלהם זה כשנגמר החבילת אוריאו והסופר סגור. 🤪

בכל מקרה, תודה לכל מי שיתמוך בי ( ובהאמסטרינגס יותר נכון ) נפשית, ואם יש לכם טיפים איך להעביר את הכאב הזה יותר מהר יעזור לי.

אה, וסליחה שאני לא יכול לעשות תוכנית כוח.🫤

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אל תתאמן יותר בחיים. אנשים שחושבים שהם לא מתאוששים אחרי שני אימונים לא באמת רוצים להתאמן.
חושב ? אולי יותר כמו כמעט מתתי, אבל בסדר.
יש לי דז'ה וו, לא דיברנו כבר על ה-SS שלך, על החיטוב, על שילוב עם אומניות לחימה?
כן, לא על החיטוב אבל על האומנויות לחימה וה SS, אמרת שאם אשלב משהו עם ה SS, אפילו חוג שחמט אני לא אתאןשש.
חח לא עליך! על האיזכור של חוף השנהב
תירוצים.. ✋🛑✋
שמעתי הוא גם מתאמן באוניברסיטת תל אביב
כן....
לא.
אז עכשיו אני אצטרך לרדת עליו גם בחיים האמיתיים?
אם זה מה שעושה לך טוב..
איך זה שכל מי שמתאמן אומניות לחימה לומד MMA ולא קונג פו?
אני לא ב MMA, אני בלחימה משולבת ( ולא, זה לא MMA, זה שונה קצת ).

בכל מקרה, אני אסיים חודש עם ה SS ואז אחליט אם להמשיך או לא, בכל מקרה, תודה לכולם, גם למספימים שבינכם ( במיוחד לכם כי גרמתם לי לצחוק על עצמי 😉 ).

כן, לא על החיטוב אבל על האומנויות לחימה וה SS, אמרת שאם אשלב משהו עם ה SS, אפילו חוג שחמט אני לא אתאןשש.
כן, זכור לי משהו כזה. אז רק בשביל הרקורד - מי צדק??????????? תן, תן לי לשמוע אותך אומר את זה.

למה אתה צריך לכתוב כלכך הרבה מילים כשאפשר לסכם את הכל במשפט:" עזבו אותי מלהיות חזק אני רוצה להיות באדיבילדר"?

תעשה מה שאתה מרגיש בסופו של דבר.
אבל אל תעשה הנחות לעצמך.

אם אתה באמת לא מצליח להתאושש אולי יהיה עדיף שתרד באימוני לחימה לפעמיים בשבוע נגיד?
ותוותר על פעם בשבוע שזה בטח ספארינג

• פותח/ת השרשור
כן, זכור לי משהו כזה. אז רק בשביל הרקורד - מי צדק??????????? תן, תן לי לשמוע אותך אומר את זה.
חייב לשמוח לאיד חייב. לדרוך לי על הפצעים בכוח.
כן, צדקת, ועדיין אני לא מוותר.
תעשה מה שאתה מרגיש בסופו של דבר.
אבל אל תעשה הנחות לעצמך.

אם אתה באמת לא מצליח להתאושש אולי יהיה עדיף שתרד באימוני לחימה לפעמיים בשבוע נגיד?
ותוותר על פעם בשבוע שזה בטח ספארינג
לא יכול להוריד כי 2 אימונים זה הלחימה עצמה ועוד אימון זה אגרוף תאילנדי.
פעם בחודש זה אימון מתקדמים.
אחותך אימון ספארינג, אצלנו משקיעים, בפארינגים זה בד״כ בסוף אימון. 😵‍💫🥊
בכל מקרה, אני אסיים חודש ב SS ואחליט איך להמשיך.
נ.ב. בנוגע לשאלה שלי על החיטוב, מתי לדעתכם כדאי לי לצאת לחיטוב כדי שאני אגיע מבערך 20-22 אח״ש ל 14-15 אח״ש כשאני יעשה דל פחמימה לכל החיטוב, זה חשוב לי כי אני רוצה שלקראת סוף שנת הלימודים אני אגיע לתוצאה הזאת, אולי קצת אחרי, ועדיין, אני צריך לדעת מתי לצאת לחיטוב, בכל זאת, כולם רוצים קצת SHRED בחיים שלהם. 🙄

חייב לשמוח לאיד חייב. לדרוך לי על הפצעים בכוח.
כן, צדקת, ועדיין אני לא מוותר.
😁 אנשים כאן הפכו אותי לציני ורע. הייתי בנאדם זהב לפני שנכנסתי לפה.

המלצתי לך שם על תוכנית FBW נורמלית, לך עליה. SS לא מתאימה לפעילות אינטנסיבית נוספת.

berneydidnotread.gif

@DarkMatter

המלצתי לך שם על תוכנית FBW נורמלית, לך עליה. SS לא מתאימה לפעילות אינטנסיבית נוספת.

אתה ציני ורע? אתה יותר נחמד מהתמונה שיש לי באווטאר.

• פותח/ת השרשור

לא המלצת לי על FBW, ושוב, המטרה שלי היא להעלות משקלים בינתיים, בגלל זה אני ממשיך ב SS.
אתה ציני ? ועוד רע ?
לא נראלי.
COOL STORY

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית