הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה גרוע?

• פותח/ת השרשור Yarik
  • פורסם בתאריך
אתה לא אמור לשמוט את החזה שלך בתחילת התנועה כמו שאתה עושה. תשאיר אותו זקוף. ברכיים לא צריכות להתקדם במהלך כל התנועה, לאחר שהן נשברות קצת קדימה בהתחלה אתה צריך לפתוח אותן לצדדים ולשבת אחורה כדי שהן יקובעו ולא יזוזו קדימה.

לא רואים את העמידה אבל היא נראית לי צרה מידיי ל LB
מה?

אתה לא אמור לשמוט את החזה שלך בתחילת התנועה כמו שאתה עושה. תשאיר אותו זקוף. ברכיים לא צריכות להתקדם במהלך כל התנועה, לאחר שהן נשברות קצת קדימה בהתחלה אתה צריך לפתוח אותן לצדדים ולשבת אחורה כדי שהן יקובעו ולא יזוזו קדימה.

מה?
תקן אותי אם אני טועה אבל ב LB רוחב העמידה אינו ברוחב המותניים כפי שנהוג ב HB אלא קצת יותר פתוח, לא?
או שזה אינדיוידואלי לכל אחד ואיך שנוח לו מבחינת LB לפחות?

תקן אותי אם אני טועה אבל ב LB רוחב העמידה אינו ברוחב המותניים כפי שנהוג ב HB אלא קצת יותר פתוח, לא?
או שזה אינדיוידואלי לכל אחד ואיך שנוח לו מבחינת LB לפחות?
אני נוטה להסכים אבל העמידה שלו נראית לי ממש לא ברוחב מותניים, היא רחבה

שמע היפדרייב זה טוב ויפה, אבל אתה מעיף את התחת שלך אחורה, תפסיק עם זה, אל תעשה תנועות מוזרות.

שמע היפדרייב זה טוב ויפה, אבל אתה מעיף את התחת שלך אחורה, תפסיק עם זה, אל תעשה תנועות מוזרות.

Hip-drive זה ביציאה מהתחתית.
מה שהוא עושה - אכן תנועה מוזרה - כאילו לוקח תנופה כמו נדנדה, עם הברכיים.

חייב להפטר מזה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית