עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין תקציב לחגורת ליפטרים כרגע אני אעשה את זה לעצמי כמתנה כשאני אסגור 200 סקוואט לסינגל.אני רואה touch and go עם חגורת בילדרים, איפה הדדליפט?
אתה אמור להתחיל כל חזרה כשהמוט מונח על הרצפה "מת", ולא מוקפץ כמו ב T&G. זה לא אומר לחכות פרק זמן מוגדר, אבל כן לחכות שהמוט ינוח ולא יקפוץ, ואז להיכנס לסטאפ ולהתחיל חזרה.TOUCH AND GO הכוונה שאני עובד מהר מדי? צריך לחכות יותר זמן למאטה בין כל חזרה?
הבנתי. נשפר את זה לשבוע הבא ונעלה סט של 150. יש עוד משהו שאני יכול לשפר או שזאת הבעיה היחידה?אתה אמור להתחיל כל חזרה כשהמוט מונח על הרצפה "מת", ולא מוקפץ כמו ב T&G. זה לא אומר לחכות פרק זמן מוגדר, אבל כן לחכות שהמוט ינוח ולא יקפוץ, ואז להיכנס לסטאפ ולהתחיל חזרה.
הערות על טכניקה אני מעדיף להשאיר למנוסים ובקיאים ממני (לא חסר כאן)הבנתי. נשפר את זה לשבוע הבא ונעלה סט של 150. יש עוד משהו שאני יכול לשפר או שזאת הבעיה היחידה?
טוב תודה לך. רק מקווה שלאומת התגובה הראשונה פה שאר האנשים פחות ינסו להוציא אותי מושפל ויותר ינסו לעזור לי לשפר טכניקה.הערות על טכניקה אני מעדיף להשאיר למנוסים ובקיאים ממני (לא חסר כאן)
incin הוא אחד האנשים הנחמדים כאן אני בטוח שלא הייתה לו כוונה להוציא אותך מושפל...טוב תודה לך. רק מקווה שלאומת התגובה הראשונה פה שאר האנשים פחות ינסו להוציא אותי מושפל ויותר ינסו לעזור לי לשפר טכניקה.
אני מרגיש את זה גם ואני מודע לזה שזה גועל נפש של חגורה ובסקוואט זה מפריע לי עוד יותר וזאת אחת הסיבות שאני כמעט ולא מסוגל לשבור מקביל כשאני משתמש בה בסקוואט בלי לעגל את הגב. יש לי עכשיו בעיות כספיות על הראש עם כל ההוצאות על הלימודים אז כשזה יסתדר אני בטוח קונה חגורת ליפטרים חדשה + משדרג את הALL STARS למשהו יותר מקצועי.incin הוא אחד האנשים הנחמדים כאן אני בטוח שלא הייתה לו כוונה להוציא אותך מושפל...
אני אגיד לך רק מה היה אצלי כשהייתי עושה דדליפט עם חגורה כמו שלך (נראה לי שגם אצלך זה קורה), אתה אמור לסובב אגן, כלומר לנסות "להצביע עם התחת למעלה" והחגורה מפריעה לעשות את זה, ככה זה היה אצלי לפחות.
לי דווקא בסקוואט היא הייתה עוזרת קצת ולא מפריעה. בדדליפט עד שקניתי חגורה איכותית התחלתי לשים את החגורה יותר גבוה פשוט. בכל מקרה אל תעגל את הגב בסקוואט.אני מרגיש את זה גם ואני מודע לזה שזה גועל נפש של חגורה ובסקוואט זה מפריע לי עוד יותר וזאת אחת הסיבות שאני כמעט ולא מסוגל לשבור מקביל כשאני משתמש בה בסקוואט בלי לעגל את הגב. יש לי עכשיו בעיות כספיות על הראש עם כל ההוצאות על הלימודים אז כשזה יסתדר אני בטוח קונה חגורת ליפטרים חדשה + משדרג את הALL STARS למשהו יותר מקצועי.
אתה יכול להביא לי שם של חגורת ליפטרים שהיית ממליץ לי לקנות? אין לי כמעט שום ידע בחגורות.לי דווקא בסקוואט היא הייתה עוזרת קצת ולא מפריעה. בדדליפט עד שקניתי חגורה איכותית התחלתי לשים את החגורה יותר גבוה פשוט. בכל מקרה אל תעגל את הגב בסקוואט.
בעיקרון אם אתה מרגיש שהחגורה יותר מפריעה מאשר עוזרת אז הייתי מציע לך פשוט לעבוד בלי חגורה בינתיים. אתה כנראה תוכל להרים פחות, אבל זה בסדר גמור גם להרים בלי חגורה.
מבין האיכותיות יש את INZER, TITAN. סביבות ה 600ש"ח. טיטאן עכשיו יש גם בארץ, דרך TITAN ISRAEL.אתה יכול להביא לי שם של חגורת ליפטרים שהיית ממליץ לי לקנות? אין לי כמעט שום ידע בחגורות.
תודה רבה על כל העזרה ברגע שתהיה לי הזדמנות אני אביא חגורה חדשה!מבין האיכותיות יש את INZER, TITAN. סביבות ה 600ש"ח. טיטאן עכשיו יש גם בארץ, דרך TITAN ISRAEL.
מהזולות יש RDX בערך 150 ש"ח באיביי.
באמצע יש חגורות ECONOMY, אני לא זוכר איפה מוכרים וכמה עולה
עד אז, תוריד את החגורה ושכח אותה בבית.תודה רבה על כל העזרה ברגע שתהיה לי הזדמנות אני אביא חגורה חדשה!
צודק, טעות שלי חחחדורון...
לא מתאים לך....
עד אז, תוריד את החגורה ו"שכח" אותה בבית.
טוב תודה לך. רק מקווה שלאומת התגובה הראשונה פה שאר האנשים פחות ינסו להוציא אותי מושפל ויותר ינסו לעזור לי לשפר טכניקה.
תודה רבה על ההודעה המפורטת! הקטע הוא שהייתי עושה דד ליפט 3 שנים פעם והייתי עושה אותו טוב אני פשוט שכחתי איך עושים בתקופה של 3 שנים בצה"ל ולא הרגשתי את הצורך ללמוד מחדש. אני מודה לך שהבהרת לי את הנושא וגרמת לי להבין שאני לא מלך העולם וגם אני יכול לשכוח. אני מבטיח שלסרטון הבא שיעלה ביום שלישי 17.2 או ביום רביעי ה18.2 אני אתקן את הT&G ויעלה לפה לבדיקה.הכוונה לא היתה להשפיל אותך, אני כמובן מתנצל אם נעלבת.
הסרטון שלך די מעצבן, ואני אסביר לך למה - אנשים השקיעו הרבה מאוד זמן בכתיבת מאמרים על הדדליפט בפורטל שלנו, יש לך בנעוץ בראש הפורום את "דדליפט - גרסת המאמנים", ואם היית טורח לראות אפילו סרטון טכניקה אחד מבין כל המאות שיש בפורום היית רואה שהכלל הבסיסי ביותר בדדליפט הוא שהמוט חייב לנוח על הרצפה בין כל חזרה ואתה צריך לרסט את הסטאפ שלך כל פעם מחדש.
Touch and Go הוא תרגיל אחר לגמרי ובדר"כ משמש מתאמנים וותיקים כתרגיל עזר לדדליפט על מנת לחזק את הנעילה (וגם אז לא במשקלים שקרובים אפילו לדדליפט, כיאה לתרגיל עזר).
אין שום בושה בחוסר ידע, אף אחד מאיתנו לא הגיע לחד"כ וידע בדיוק מה לעשות ולמה, אבל ברגע שאתה לא עושה את המאמץ המינימלי שהוא לראות שניים-שלושה סרטוני טכניקה באתר ואולי לקרוא את הנעוצים ולהסתכל מה יש בפורטל - אתה לא יכול לצפות מאנשים לקחת אותך ברצינות.
אז, אני אחזור על מה שכתבתי בהודעה הקודמת - בשביל לקבל ביקורת טכניקה על דדליפט צריך להעלות סרטון של דדליפט, כשזה יקרה - אני אשמח לתת לך ביקורת.