ואם אתה שחקן פוטבול ? נחשב?
אתה נחשב כשחקן פוטבול?הגדרה נרחבת כנראה...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואם אתה שחקן פוטבול ? נחשב?
מי אני שידבר? שבוע שעבר גם אני עשיתי סט אחד. אוי לבושה 😭מעביר כיסאות ובזמן ההליכה עושה איתם בייספס קרלז @stitch
לא יקבל בגרות.פשוט אל תלך לזה מה הבעיה
זה חרטה זה סתם נועד להפחיד אותךלא יקבל בגרות.
לא יודע מי זה יניב הזה, אבל אל תיתן לו את הקרדיט שמגיע להרצל על הfbw בלינקייה!מה זה ספורטאי יצוגי?
בלי שום קשר למכון אני מתאמן בעוד משהוא וזה גם תרומה וזה לא fbw של הרצל זה של יניב
לא יודע מי זה יניב הזה, אבל אל תיתן לו את הקרדיט שמגיע להרצל על הfbw בלינקייה!
זהו שיש פה בעיה קטנה אם זה היה לשנה אחת 60 שעות וחד פעמי אז סבבה זה תרומה 60 שעות הייתי עושה בכיף בשמחה אבל השנה מי שביתהי נתקע עם הרפורמות הכי מבאסות וזו אחת מהם.
שלוש שנים של התנדבות שישים שעות כל שנה זה לא טוב.
זה כבר החיוב נכון אני מקבל יחידה אחת בבגרותשל חברתית אבל למה זה חיוב?
בקיצור עשו ס בטוחהאחת גדולה וסליחה על השגיאות כתיב זה בגלל המקלדת הקטנה
מחזק .. אני התנדבתי בבית ספר יסודי ליד הבית ובעיקר שיחקתי כדורגל עם ילדים בכיתה ב..בסופו של דבר 60 שעות זה קצת זמן וגם אם תעשה 51 ותבקש שיעגלו לך ל60 כנראה יעשו את זה.אפשר לגמור את זה מהר מאוד ואם תבוא בגישה הנכונה גם תהנה מהזמן שלך וגם תגרום לאחרים להרגיש טוב יותר.
בכיתה י אתה צריך להתנדב במקום כל שהוא 60 שעות, אומרים שבלי זה אתה לא מקבל תעודת בגרות.מה זה בכלל?
הייתי בבית ספר דתי
עם הרפורמה החדשה זה חובה.אני לא עשיתי וקיבלתי בגרות. זה חרטא. אל תעשה את זה. תקפיד להיות בן אדם טוב בחיים, יותר חשוב מלהתנדב בכפייה.
ברוך מרזל יוריד את הרפורמהעם הרפורמה החדשה זה חובה.