מחויבות אישית

ממליץ בחום על כבאות והצלה, למרות שהרבה ימליצו על מד"א.
הלכתי ביחד עם כמה חברים מהכיתה להתנדב בכבאות והצלה (בחולון). היה ממש ממש כיף, יש שם מגרש כדורגל דשא, מגרש כדורסל רחוב, חבר'ה אחלה וכמובן חוויות לחיים.
90% מהזמן היינו משחקים כדורגל וכדורסל עד שיש קריאה לאירוע שאז דפקנו ספרינט כמו מטורפים לציוד ואז לכבאיות, היו ימים...

מה עם להעביר איזה חוג איפשהו.
חוג מחשבים לבני הגיל השלישי(זה מקסים בעיני כי צריך להתחיל באיפה מתג ההפעלה ואיך מחזיקים עכבר).
חוג פוטבול/כדורגל/ לילדים

לא עשיתי שנייה של מחויבות אישית ואני לא מתחרט על זה.
איזה בולשיט זה.

מה זה ספורטאי יצוגי?
בלי שום קשר למכון אני מתאמן בעוד משהוא וזה גם תרומה וזה לא fbw של הרצל זה של יניב
לא יודע מי זה יניב הזה, אבל אל תיתן לו את הקרדיט שמגיע להרצל על הfbw בלינקייה!

לא יודע מי זה יניב הזה, אבל אל תיתן לו את הקרדיט שמגיע להרצל על הfbw בלינקייה!

שמעתי שיניב הזה נותן תכנית מכונות.
עכשיו בנימה קצת יותר רצינית,אני בשנה השלישית להתנדבות במד"א,התחברתי עם המון אנשים והכרתי המון.ההתנדבות הזאת לא קלה לכולם וכבר היו לי חברים שהפסיקו להגיע אחרי מקרים שונים.רק שנה אחת חובה,שלוש שנים ייתנו לך בגרות חברתית שזה פחות או יותר בולשיט עצום.
לך תתנדב בספרייה של הבית ספר או משהו.

אחי התנדב במד''א ואח''כ בכבאות והצלה.
הוא ממש נהנה בכבאות,הכבאים שם גברים,הביאו בירות כשסיימו את הקורס הכשרה,משחקים איתם שש בש כשאין מה לעשות.
אני וחברים התנדבנו בסיפרייה,עשינו שם מלא רעש,חתמו לנו על הטופס אחרי יום אחד ואמרו לנו לא לחזור.

עשיתי כמה שעות ספורות של התנדבות ופשוט חתמו לי על הכל. לא היה בזין שלי לעשות את זה.
עכשיו כמה שנים אחרי אני מתנדב מרצוני 😛😃😁

• פותח/ת השרשור
זהו שיש פה בעיה קטנה אם זה היה לשנה אחת 60 שעות וחד פעמי אז סבבה זה תרומה 60 שעות הייתי עושה בכיף בשמחה אבל השנה מי שביתהי נתקע עם הרפורמות הכי מבאסות וזו אחת מהם.
שלוש שנים של התנדבות שישים שעות כל שנה זה לא טוב.
זה כבר החיוב נכון אני מקבל יחידה אחת בבגרותשל חברתית אבל למה זה חיוב?
בקיצור עשו ס בטוחהאחת גדולה וסליחה על השגיאות כתיב זה בגלל המקלדת הקטנה

זהו שיש פה בעיה קטנה אם זה היה לשנה אחת 60 שעות וחד פעמי אז סבבה זה תרומה 60 שעות הייתי עושה בכיף בשמחה אבל השנה מי שביתהי נתקע עם הרפורמות הכי מבאסות וזו אחת מהם.
שלוש שנים של התנדבות שישים שעות כל שנה זה לא טוב.
זה כבר החיוב נכון אני מקבל יחידה אחת בבגרותשל חברתית אבל למה זה חיוב?
בקיצור עשו ס בטוחהאחת גדולה וסליחה על השגיאות כתיב זה בגלל המקלדת הקטנה

בסופו של דבר 60 שעות זה קצת זמן וגם אם תעשה 51 ותבקש שיעגלו לך ל60 כנראה יעשו את זה.אפשר לגמור את זה מהר מאוד ואם תבוא בגישה הנכונה גם תהנה מהזמן שלך וגם תגרום לאחרים להרגיש טוב יותר.

בסופו של דבר 60 שעות זה קצת זמן וגם אם תעשה 51 ותבקש שיעגלו לך ל60 כנראה יעשו את זה.אפשר לגמור את זה מהר מאוד ואם תבוא בגישה הנכונה גם תהנה מהזמן שלך וגם תגרום לאחרים להרגיש טוב יותר.
מחזק .. אני התנדבתי בבית ספר יסודי ליד הבית ובעיקר שיחקתי כדורגל עם ילדים בכיתה ב..
בסוף עשיתי 45 שעות וחתמו לי על הכול.
ואחרי זה לקחו אותי לעבוד בקייטנה שם בחופש 🤩

אני לא עשיתי וקיבלתי בגרות. זה חרטא. אל תעשה את זה. תקפיד להיות בן אדם טוב בחיים, יותר חשוב מלהתנדב בכפייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית