הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון אנארובי למתאמן חדש עם עודף משקל

shaygen

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום.
אני בן 40, חוזר להתאמן אחרי תקופה ארוכה של הפסקה. יש לי עודף משקל גדול (בערך 40).
אמרו לי שלא כדאי להתחיל לעשות פעילות אנארובית לפני שאני יכול לעשות פעילות אירובית על אחד המכשירים לפחות לשעה.
האם אתם מסכימים או שאני יכול להתחיל לעשות כבר מההתחלה פעילות אנארובית?
ושאלה נוספת - האם משקל עודף כדאי לעשות פעילות אירובית אחרת מהליכון (כמו סטפר או אלפטיקל) כדי לא להעמיס על הברכיים?

אני חושב ש80% מהפורום לא נוגע כלל במכשירים, אולי רק לחימום זריז (10 דקות) בימים קרים.
אני לא חושב שאחרי אימון אירובי עצים במשך שעה תוכל לעבוד באופן רציני על האימון האנאירובי.
כנס לפורטל קילוגרם ותקרא את הכתבות. תקבל פרספקיטבה.

נערך לאחרונה:
שלום.
אני בן 40, חוזר להתאמן אחרי תקופה ארוכה של הפסקה. יש לי עודף משקל גדול (בערך 40).
אמרו לי שלא כדאי להתחיל לעשות פעילות אנארובית לפני שאני יכול לעשות פעילות אירובית על אחד המכשירים לפחות לשעה.
ושאלה נוספת - האם משקל עודף כדאי לעשות פעילות אירובית אחרת מהליכון (כמו סטפר או אלפטיקל) כדי לא להעמיס על הברכיים?
למה אתה קורא אנ-אירובי? אם אתה מתכוון לאימוני כוח, תתחיל אותם מההתחלה במקביל לאימוני אירובי

מסכימה עם @hanan לגבי שילוב אימוני כח.
בכל מקרה מילת המפתח היא הדרגתיות. תן לגוף זמן להתרגל לעומסים גם באימוני כח וגם באירובי.

שלום.

אם אתה יודע מה אתה עושה, אין שום סיבה שלא תעשה אימוני כוח.

שלום.
ממליץ על אליפטיקל על פני הליכון בשלב זה (פחות משעמם מללכת על הליכון ופחות עומס על מפרקים), וממליץ בחום שלא לחכות עם אימוני הכוח לשלבים מאוחרים של הירידה במשקל.
התוצאות הסופיות של הירידה יכולות להיות שונות מאוד במידה ותוותר על אימוני כוח.

נערך לאחרונה:
עם כל הכבוד, אם היית מנסה לרדת 40 ק"ג בגיל הזה כשאין לך מסת שריר משמעותית, אני מבטיח לך שהיית מכיר את המכשירים האלו
מעולה, עד היום יש איזה אליפטיקל שבוכה בלילה לכרית על כמות הזיעה שהוא ספג ממני.

לפות"ש בהצלחה, אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

עם כל הכבוד, אם היית מנסה לרדת 40 ק"ג בגיל הזה כשאין לך מסת שריר משמעותית, אני מבטיח לך שהיית מכיר את המכשירים האלו
הכל טוב ויפה אבל לפי מה הגעת למסקנה שאם אני לא עושה את זה בחיטוב אז לא הייתי ממליץ כך לאדם שמנסה לרדת 40 ק"ג ?

זה מה שהשתמע הציטוטים שלך בשרשור.🤩. 🙃
חח לא לא..
רק אמרתי למרטין שאני אישית לא עבדתי עם מכשירים בחיטוב האחרון (כי אני עצלן:secret:)
אבל בהחלט ממליץ על זה לכל מי שמעוניין לרדת במשקל, זהו כלי עזר מעולה.

לפות"ש בהצלחה, אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

אז אתה אומר שאי אפשר לרדת בדיוק את אותו משקל ללא מכשירים?
אני יכול להכיר לך איזה כמה מכוני קרוספיט שישמחו להוכיח אחרת.
להעלות דופק במשקולות חופשיות זה לא כזה בעייתי. ואפשר לרדת גם במשקל.

אז אתה אומר שאי אפשר לרדת בדיוק את אותו משקל ללא מכשירים?
אני יכול להכיר לך איזה כמה מכוני קרוספיט שישמחו להוכיח אחרת.
להעלות דופק במשקולות חופשיות זה לא כזה בעייתי. ואפשר לרדת גם במשקל.

לרדת במשקל זה להיות בגרעון וללא מסת שריר זה יכול להיות קשה ללא אירובי.
לא ביקרתי מעולם במכון קרוספיט אבל ממה שראיתי איך נראה אימון קרוספיט זה לא אימון שהייתי
מסוגל להתמיד בו בתקופה השמנה שלי.

Back
למעלה תחתית