הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבחן בוינגייט לנשים(10 חזרות בנץ)

• פותח/ת השרשור
אם היא תלחץ ארבעים ועוד ארבע ועוד ארבע ועוד אחד ועוד אחד קילו לאחד כנראה ארבעים פחות ארבע פחות ארבע פחות אחד פחות אחד יהיה קטן עליה ואולי אפילו ארבעים לאחד כי לא זכרים יכולות להגיע לאחוזים גבוהים יותר בחזרות בדרך כלל בגלל חוסר בעצימות באר אמ אחד

המקלדת בבעלותי לא תקינה ואין לי אות מסוימת אז סלח לי על המתמטיקה

נראה לי גם אלברט איינטשטיין לא היה פוטר את הצופן הזזה

נראה לי גם אלברט איינטשטיין לא היה פוטר את הצופן הזזה
חחח עכשיו אני מהמחשב
הטענה שלי היא שלרוב (לרוב! לכל הפמינסטיות פה) יכולות לעבוד עם אחוזים גבוהים לחזרות כי האר אמ אחד שלהם יהיה יחסית נמוך בגלל היעדר עצימות.
לדוגמא אישה עם 80 סקוואט לאחד יכולה לתת 75 (93%) ל6-8 חזרות וכו'
או עם בנץ 40 יכולה לתת עשירייה עם 32.5 (80%)

קראתי את זה נראה לי במאמר של ריפטו , ככה שזה בא להרגיע אותך ש32.5 לעשירייה זה לא כזאת מטרה בשמים ....
להביא מתאמנת ל 40-50 קילו בנץ 1RM זה לא כזה קשה .

זה כל כך הזוי, אני לומדת בווינגייט והמורה שלי אמר שהמבחן הוא רק על טכניקה ולא נתרגל משקל 😆 (ואם אתה שואל - כן, הקשתת גב זאת 'טכניקה לקויה' לפי ווינגייט אז חבל שתפסל על זה).
כנראה כל שלוחה מתנהגת אחרת... אבל זה עדיין הזוי חח

כל הבחורות בקורס אצלי(VIM) עברו את המבחן בלי בעיה. 35 קילו חזה זה משקל מצחיק אפילו לאישה(אחרי חודש חודשיים). כולם עברו את המבחנים המעשים והיו חברה שרק התחילו להתאמן באמצע הקורס. באמת שצריך לעשות סלקציה למדריכים, כי תנאי המעבר במעשי נמוכים מדי.

כל הבחורות בקורס אצלי(VIM) עברו את המבחן בלי בעיה. 35 קילו חזה זה משקל מצחיק אפילו לאישה(אחרי חודש חודשיים). כולם עברו את המבחנים המעשים והיו חברה שרק התחילו להתאמן באמצע הקורס. באמת שצריך לעשות סלקציה למדריכים, כי תנאי המעבר במעשי נמוכים מדי.

אתה לא מבין אפילו כמה דפ''רים יש אצלי בקורס שאין לי מושג מה הם עושים שם.
התנאי קבלה זה... אין.
יש לך כסף? בוא ל''ריאיון קבלה'', נדבר עשר דקות בשביל הקטע ואתה בפנים.
מזל לפחות שהתכנים והמורים מצויינים ללא ספק

אתה לא מבין אפילו כמה דפ''רים יש אצלי בקורס שאין לי מושג מה הם עושים שם.
התנאי קבלה זה... אין.
יש לך כסף? בוא ל''ריאיון קבלה'', נדבר עשר דקות בשביל הקטע ואתה בפנים.
מזל לפחות שהתכנים והמורים מצויינים ללא ספק
בויינגייט תופסים תחת בגלל שזה "שם". הכל שם הזוי: תנאי קבלה,חלק מהמרצים(דדליפט זה מסוכןןן) והיחס לסטודנטים(לפחות בVIM).
יש מקצועות שנראה כאילו המציאו בשביל עוד כסף. בניית תוכנית אימון למשל. בתאוריה נשמע סבבה במעשי זה מקצוע מיותר כי יש הרבה משתנים ומבחן אמריקאי לא באמת יספק לך את הידע.. לדוגמא במבחן שאלה: לאישה בת 60 איזה תרגיל לא תמליץ א. סקוואט ב. סטיף .ג לחיצת כתפיים ד.כפיפת מרפקים. אין שום תיאור, אתה אמור לנחש איך הגמישות שלה,מה הרקע וכו..
תזונה(החלק הכי חשוב) הסבירו לנו בעין אחת: קילו שומן זה 7000~ קלוריות,אינסולין גבוה זה רע וכו- מזל שאני התעניינתי לפני הקורס בזה..
מתוך 9 מקצועות רק 3 העבירו בצורה מקצועית.. לא פלא שכולם בפורום יורדים על מדריכי חדר כושר בגלל חוסר המקצועיות שלהם: אם בוינגייט המאמנים יוצאים חסרי רקע\ידע לא פלא ששאר המוסדות גם חאפרים..

בויינגייט תופסים תחת בגלל שזה "שם". הכל שם הזוי: תנאי קבלה,חלק מהמרצים(דדליפט זה מסוכןןן) והיחס לסטודנטים(לפחות בVIM).
יש מקצועות שנראה כאילו המציאו בשביל עוד כסף. בניית תוכנית אימון למשל. בתאוריה נשמע סבבה במעשי זה מקצוע מיותר כי יש הרבה משתנים ומבחן אמריקאי לא באמת יספק לך את הידע.. לדוגמא במבחן שאלה: לאישה בת 60 איזה תרגיל לא תמליץ א. סקוואט ב. סטיף .ג לחיצת כתפיים ד.כפיפת מרפקים. אין שום תיאור, אתה אמור לנחש איך הגמישות שלה,מה הרקע וכו..
תזונה(החלק הכי חשוב) הסבירו לנו בעין אחת: קילו שומן זה 7000~ קלוריות,אינסולין גבוה זה רע וכו- מזל שאני התעניינתי לפני הקורס בזה..
מתוך 9 מקצועות רק 3 העבירו בצורה מקצועית.. לא פלא שכולם בפורום יורדים על מדריכי חדר כושר בגלל חוסר המקצועיות שלהם: אם בוינגייט המאמנים יוצאים חסרי רקע\ידע לא פלא ששאר המוסדות גם חאפרים..

אני לא יודעת איך זה בשלוחות אחרות, אבל אני נפלתי על קורס מדהים.
המורה לתורת האימון וכושר שנים מלמד שם ותמיד תמך בדדליפט, סקוואט וכו' והוא גם מלמד את זה (ונבחן על טכניקה).
המרצים שלנו תותחים אחד אחד, אנשים שגם באים מהתחום ומבינים עניין ולא סתם להעביר את החומר..
קורס תזונה עלה ל30 שעות, פיזיולוגיה ל45, התווסף קורס של ספורט בבריאות ובחולי..
שוב, אין לי מושג איך זה בשאר השלוחות אבל אני גם הגעתי לקורס הזה בדעה כמו שלך כי זה מה ששמעתי, והם לגמרי ניפצו לי את זה 😃
אה שאגב המורה לתזונה שלי מפרסם מאמרים בקילוגרם אז בכלל מרוצה חחח

לדוגמא במבחן שאלה: לאישה בת 60 איזה תרגיל לא תמליץ א. סקוואט ב. סטיף .ג לחיצת כתפיים ד.כפיפת מרפקים.
מה התשובה הנכונה מבחינת המבחן?

מה התשובה הנכונה מבחינת המבחן?
סטיף, בכלל שיש סיכון לשבור את מפרק הירך בגלל עצמות חלשות בגיל הזה..
באותה מידה אפשר להגיד אבל שלאנשים מבוגרים אין טווח תנועה מלא בגלל זה לחיצת כתפיים מסוכנת,או סקוואט מסוכן בגלל חוסר גמישות עודף משקל או פציעה בברך.
סה"כ הקורס היה מעניין - אבל היחס מהמקום שהיינו בו(VIM) היה רע שנשאר טעם רע בפה אחרי הקורס.
הקורס של פציעות וחולי מעניין אבל חוץ מלהביא חטיף קטן לחולי היפוגליקמיה אין באמת טיפים פרקטים.
תזונה 30 שעות לדעתי קצת מדי- אם לקחת בחשבון שרוב התאוששות והגדילה מתרחשת במנוחה, זה המקצוע שציפיתי הכי הרבה ממנו.
שום אזכור לגבי ויטמנים(פרט לברזל),לגבי אנטיאוקסידנטים,רדיקלים ומה שביניהם. מה שכן את הנושא "תוספי תזונה" העבירו בצורה טובה.

מה התשובה הנכונה מבחינת המבחן
כנראה:
ה. כל התשובות נכונות.
באותה מידה אפשר להגיד אבל שלאנשים מבוגרים אין טווח תנועה מלא בגלל זה לחיצת כתפיים מסוכנת,או סקוואט מסוכן בגלל חוסר גמישות עודף משקל או פציעה בברך.
אתה צודק, אבל מאחר והשאלה הגדירה במפורש אישה בת 60, התלמיד האינטליגנטי אמור לחשוב על המאפיינים הספציפיים לנשים בגיל כזה, ואז ליישם את הידע שלו לגבי המעמסים על מפרקים עצמות שונות בכל אחד מהתרגילים שצוינו, ולבחור את התשובה הכי מתאימה לאינפורמציה שבידיו, בדיוק כמו שמלמדים בהכנה לפסיכומטרי.

אני לא בטוח שנכון לצפות ממדריך כושר(1) להפעיל את מערכת השיקולים הזאת בתנאי מבחן, אבל אני מקווה שהשאלה נראית קצת פחות מטומטמת.

אני לומדת בווינגייט ו
את לומדת במכללת זינמן שזה המכללה של וינגייט. הבחורה שצריכה לעשות מבחן מעשי לומדת בבית הספר למאמנים של וינגייט שזה כביכול הוינגייט המקורי ועד כמה שאני יודע זה המקום היחיד שדורש מבחן מעשי וציון עובר שם הוא מעל 70 (גבוה יותר משאר הקורסים). אני למדתי בזמנו בביה"ס למאמנים ועשיתי את התעודה שלי חצי שנה לפני שעזבתי את הארץ ("בשביל הכיף") - כשגילו מי אני, המבחן המעשי שלי כלל 95% תרגילי בטן ואיומים שיעלו את זה ליוטיוב (אז פייסבוק לא היה כזה נפוץ).

את לומדת במכללת זינמן שזה המכללה של וינגייט. הבחורה שצריכה לעשות מבחן מעשי לומדת בבית הספר למאמנים של וינגייט שזה כביכול הוינגייט המקורי ועד כמה שאני יודע זה המקום היחיד שדורש מבחן מעשי וציון עובר שם הוא מעל 70 (גבוה יותר משאר הקורסים). אני למדתי בזמנו בביה"ס למאמנים ועשיתי את התעודה שלי חצי שנה לפני שעזבתי את הארץ ("בשביל הכיף") - כשגילו מי אני, המבחן המעשי שלי כלל 95% תרגילי בטן ואיומים שיעלו את זה ליוטיוב (אז פייסבוק לא היה כזה נפוץ).
מה הכוונה ''שגילו מי אני''?

מה הכוונה ''שגילו מי אני''?
הכוונה שלא הזדהתי כבעל ידע בנושא ו-LBS וקילוגרם כבר היו באוויר באותו הזמן ואנשים הכירו את האתרים, אך לא את הנפשות הפועלות. בזמנו גם היינו הרבה עם האף למעלה והתייחסנו לכולם כ"ליצנים", במיוחד לוינגייט ושותפיו לכן זה היה הזמן המתוק להתנקם כביכול ב"מלך הליצנים". הסיפורים עוד רבים אבל לא מעניינים, בוא נגיד שהקורס לא היה כזה נורא אבל כמות הבולשיט שם היא גם לא קטנה וזה נטו תלוי במרצה ולא בשם של הקורס עצמו (משמע זה לא משנה אם זה מכללה/וינגייט/שיאים או כל דבר אחר - אם המרצה טוב אז הכל טוב - כך גם זה עובד באוניברסיטה).

עשית בצדק.

Back
למעלה תחתית