תוכנית P.H.U.L. או תוכנית כוח שבנו לי ??

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
(P.H.U.L.) (עליון/תחתון) :http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout

תוכנית שבנו לי :אימון מקסימום מאמץ עליון(בנץ) -בנץ 3-5RM
חתירה 4X5-10
לחיצת כתפיים +מתח 3X6-15
חתירה אנכית+כפיפת מרפקים+פולאובר 2X6-15

אימון מקסימום מאמץ(סקוואט) -סקוואט 3-5RM
דדליפט עם עצירה 3X5
לג פרס 3X6-15
כפיפת ברכיים+פשיטת ברכיים 3X12
בטן 2X20

אימון חזרות-עליון : בנץ לחזרות (מקסימום חזרות עם משקל כלשהוא)
חתירה 4X5-10
לחיצת כתפיים +מתח 3X6-15
חתירה אנכית +פטישים +פולאובר 2X6-15

אימון מקסימום מאמץ (דדליפט) דדליפט 3-5RM
סקוואט עם עצירה 3X5-8

לג פרס 3X6-15
כפיפת ברכיים+פשיטת ברכיים 3X12

המטרה :להתחזק ולגדול ולהגיע למשקלים בנץ -90 ,סקוואט -120-140,דדליפט 160
לעלות כל חודש בבנץ בלפחות 5 קילו,בסקוואט 10קילו ובדדליפט 15 קילו

זהו בעיקרון ...

אני לא מבין אבל למה דווקא SS ולא SL ?אליוט אפילו המליץ עלייה
יש כאן שני עמודים, ולא מעט תגובות שאומרים למה. אני אגיד לך ככה, תתחיל עם SS ואם לא תתקדם אתה תמיד יכול להוסיף את ה2 סטים לכל תרגיל בשביל שזה יהיה SL

אני לא מבין, אתה מעדיף לסמוך על בן אדם רנדומלי שרשם משהו מאשר על כל הפורום הזה?
קח תתכנית ותראה בעצמך שאתה לא תעמוד בה

טוב נגיד SS

SS+העזר שרשמתי יהיה טוב ?
יותר מדי תרגילי עזר, מספיק רק מתח ומקבילים, בהמשך אם תר שאתה נתקע בפלג גוף עליון לדעתי אפשר פשוט להוסיף עוד סט של מקבילים ועד סט של מתח, ואולי 2 סטים לבייספס פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
אל תשכחו שדיי חשוב לי גם לגדול ואני לא ליפטר אני פשוט מאמין בזה שעם הכוח בא גם ה"גוף" (שריר למתקשים)
ככה שניראל שמחתחילה לא הבנתם אותי נכון

אל תשכחו שדיי חשוב לי גם לגדול ואני לא ליפטר אני פשוט מאמין בזה שעם הכוח בא גם ה"גוף" (שריר למתקשים)
ככה שניראל שמחתחילה לא הבנתם אותי נכון
כשהבנץ' שלך יעלה מ65 ל 90 קילו, אני מבטיח לך שזה יבוא ביחד עם עליה במסת שריר באיזורים שעובדים בבנץ'

הידיים שלי בפיגור יחסית לגוף בגלל זה גם הוספתי בייספס וטרייספס
אני בכל זאת חושב שעדיף מקבילים באחיזה צרה וצ'ין אפס, עוזר יפה לידיים. חוץ מהמקבילים הטרייספס עוד חזק גם בבנץ' ובפרס, ולבייספס כמו שאמרתי אפשר להוסיף שני סטים פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
אז להתחיל SS אתם אומרים ? 3 חודשים אני יגדל לדעתכם?אני מדבר על גוף יעני לקיץ 😛(אחרי חיטוב כמובן)

קח את הדברים שרושמים לך כאן בפרופורציה, זה די מובן שרוב הפורום כאן בא מרקע של פאוורליפטינג וזה אומר שהם ינסו לדחוף
לך את התוכניות האלו גם אם המטרות שלך שונות לגמרי. אתה לא תשמר בשום מצב את המשקלים שתקבל ב-SS לתוכנית נפח

אה, ואם אתה רוצה לראות הוכחות, תכנס לשרשורים של חלק מהאנשים שהגיבו פה ותראה את הגוף שלהם... איפה הם ואיפה מסת שריר אלוהים יודע

קח את הדברים שרושמים לך כאן בפרופורציה, זה די מובן שרוב הפורום כאן בא מרקע של פאוורליפטינג וזה אומר שהם ינסו לדחוף
לך את התוכניות האלו גם אם המטרות שלך שונות לגמרי. אתה לא תשמר בשום מצב את המשקלים שתקבל ב-SS לתוכנית נפח
מתאמן מתחיל הוא לא פאוורליפטר ולא באדיבילדר, הוא מתאמן מתחיל, והוא צריך תכנית שמתאימה לא לליפטר ולא לבילדר, אלא למתאמן מתחיל.
ולמה אתה חושב שהוא לא ישמר את משקלי העבודה? אם הוא ימשיך לגדול ולאכול טוב (מסה).
אבל בגדול תמיד עדיף לקחת בפרופורציה דברים שאנשים אומרים לך, גם אנשים כאן בפורום, גם אליוט, וגם מישהו אקראי מפורום באדיבילדינג.קום

מתאמן מתחיל הוא לא פאוורליפטר ולא באדיבילדר, הוא מתאמן מתחיל, והוא צריך תכנית שמתאימה לא לליפטר ולא לבילדר, אלא למתאמן מתחיל.
ולמה אתה חושב שהוא לא ישמר את משקלי העבודה? אם הוא ימשיך לגדול ולאכול טוב (מסה).
אבל בגדול תמיד עדיף לקחת בפרופורציה דברים שאנשים אומרים לך, גם אנשים כאן בפורום, גם אליוט, וגם מישהו אקראי מפורום באדיבילדינג.קום
הוא לא ישמר כי תוכנית שעובדים בה 9 סטים באימון במשך שעה וחצי לא דומה בשום דרך לתוכנית שעובדים בה 20-30 סטים באימון
במשך פחות משעה.

הוא לא ישמר כי תוכנית שעובדים בה 9 סטים באימון במשך שעה וחצי לא דומה בשום דרך לתוכנית שעובדים בה 20-30 סטים באימון
במשך פחות משעה.
בגלל זה מתחילים עם המורכבים בתחילת האימון, אותם עושים הכי כבד.
אם בSS תעשה 3X5 בסקוואט עם 120 קילו ובAB תעשה 4X8 אני די בטוח שתצליח לעשות את זה עם 100 קילו לפחות.

בגלל זה מתחילים עם המורכבים בתחילת האימון, אותם עושים הכי כבד.
אם בSS תעשה 3X5 בסקוואט עם 120 קילו ובAB תעשה 4X8 אני די בטוח שתצליח לעשות את זה עם 100 קילו לפחות.
הכל נחמד ויפה בתאוריה, אבל אתה תראה שאתה טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית