תוכנית P.H.U.L. או תוכנית כוח שבנו לי ??

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
(P.H.U.L.) (עליון/תחתון) :http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout

תוכנית שבנו לי :אימון מקסימום מאמץ עליון(בנץ) -בנץ 3-5RM
חתירה 4X5-10
לחיצת כתפיים +מתח 3X6-15
חתירה אנכית+כפיפת מרפקים+פולאובר 2X6-15

אימון מקסימום מאמץ(סקוואט) -סקוואט 3-5RM
דדליפט עם עצירה 3X5
לג פרס 3X6-15
כפיפת ברכיים+פשיטת ברכיים 3X12
בטן 2X20

אימון חזרות-עליון : בנץ לחזרות (מקסימום חזרות עם משקל כלשהוא)
חתירה 4X5-10
לחיצת כתפיים +מתח 3X6-15
חתירה אנכית +פטישים +פולאובר 2X6-15

אימון מקסימום מאמץ (דדליפט) דדליפט 3-5RM
סקוואט עם עצירה 3X5-8

לג פרס 3X6-15
כפיפת ברכיים+פשיטת ברכיים 3X12

המטרה :להתחזק ולגדול ולהגיע למשקלים בנץ -90 ,סקוואט -120-140,דדליפט 160
לעלות כל חודש בבנץ בלפחות 5 קילו,בסקוואט 10קילו ובדדליפט 15 קילו

זהו בעיקרון ...

הסברתי לך כבר על מה אתה מעדיף ומה יעיל לא?
אם אתה כבר מכיר את התוכנית ואת עצמך לך על זה.
תוסיף מתח בנות בסוף אימון B ומקבילים בסוף אימון A
הסברתי לך איך להוסיף. (סטים וחזרות.)
אל תדאג לידיים, זה שלא שאם תעשה בייספס וטרייספס הם יגדלו יותר.
צא מהראש הזה. 😉
מקבילים ומתח בנות מספייקקק לגמרי לידיים.

את הSS אל תעשה נקי מידי, אני מדבר מבחינת הקלוריות כמובן.
אוכל נקי אני תמיד בעד, אבל אל תתחיל להגביל את עצמך בקלוריות וככה לא תתקדם.
אחר כך מה לעשות זה בחירה שלך. 😉
500+ קלורי זה נקי מידי?

500+ קלורי זה נקי מידי?

זה אחלה!
אבל אם אתה מרגיש שאתה מתחיל להתקע או הכל מתחיל להרגיש כבד...?
אתה לא בא לפה ובוכה שהתוכנית חרא. אתה פשוט אוכל עוד! בלי בושה...! 😋🍴
תישן טוב, שמור על טכניקה,(תעלה סירטונים לפה.) תאכל כמו שצריך והכל יהיה טוב.
בהצלחה!✌️

בנץ:65
סקוואט :90
דדליפט: 100
פרס :35 (התחלתי עם מוט ריק לא מיזמן,מקודם עשיתי דמבלים)
מתאמן מתחיל.

הידיים שלי בפיגור יחסית לגוף בגלל זה גם הוספתי בייספס וטרייספס
צ'ין אפס ומקבילים הם מעולים לידיים.
כמובן שלאחר זמן מה אפשר להוסיף עוד תרגיל או 2.
גם חתירות אגב מעולים לבייספס.
אז להתחיל SS אתם אומרים ? 3 חודשים אני יגדל לדעתכם?אני מדבר על גוף יעני לקיץ 😛(אחרי חיטוב כמובן)
גנטיקה.
אל תצפה להיות מר פיטנס הבא, קח הכל בפרופורציות.
3 חודשים זה לא הרבה, בהנחה ועלית 1 ק"ג של שריר כל חודש.. סך של 3 ק"ג ובהנחה ואכן עלית קילו בחודש, זה לא משהו שרואים באופן בולט מידיי. אבל צורה תיהיה
תכנס לשרשורים של חלק מהאנשים שהגיבו פה ותראה את הגוף שלהם... איפה הם ואיפה מסת שריר אלוהים יודע
לדעתי אתה סתם מתלכלך עכשיו.. אומנם יש לא מעט שלא רואים את מסת השריר בגלל עודף קלורי גדול מידיי והשמנה אבל אם יעשו חיטוב יראו ועוד איך יראו.

500+ קלורי זה נקי מידי?
נקי זה פלוס קלורי קטן.
תתחיל מ 300, תעלה בהדרגה.. לא לקפוץ ישר מעל הפופיק לדעתי.

נקי זה פלוס קלורי קטן.
תתחיל מ 300, תעלה בהדרגה.. לא לקפוץ ישר מעל הפופיק לדעתי.

300 זה כלום זה בקושי משלים את הקלוריות של האימון.
500 זה אחלה וזה נקי לא צריך להיות פרנואידים. 😉

אם אתה רוצה לבנות גוף לים אל תעשה SS....

אם אתה רוצה להתחזק תעשה SS

הכל עניין של סבלנות וכמה אתה רוצה להשקיע, הפלוס הגדול בSS הוא שאם מיצית את התוכנית כמו שצריך אתה מסיים חזק יותר מהממוצע האנשים בחד"כ שלך ומשם להמשיך לפיצולים (עם מורכבים) וכל מיני תוכניות בילדינג מביא אותך במצב התחלתי מצויין כי אתה כבר יכול לעמוד בעומס ולעבוד עם משקלים גדולים יותר מה שיתן לגוף מראה גדול יותר (וגם תפצע פחות)

אם אתה רוצה לבנות גוף לים אל תעשה SS....

אם אתה רוצה להתחזק תעשה SS

הכל עניין של סבלנות וכמה אתה רוצה להשקיע, הפלוס הגדול בSS הוא שאם מיצית את התוכנית כמו שצריך אתה מסיים חזק יותר מהממוצע האנשים בחד"כ שלך ומשם להמשיך לפיצולים (עם מורכבים) וכל מיני תוכניות בילדינג מביא אותך במצב התחלתי מצויין כי אתה כבר יכול לעמוד בעומס ולעבוד עם משקלים גדולים יותר מה שיתן לגוף מראה גדול יותר (וגם תפצע פחות)
מז"א ? SS לא בונה גוף?

תוכנית כוח מטרתה לבנות כוח. ככה שמי שעושה SS לא יסיים אותה מפלצת וגם לא "מוכן לים" אבל מי שסבלני יכול לנצל את התוכנית הזאת לתוכניות המשך שיגרמו לו להיראות הרבה יותר טוב מאיזה שחיף בים.
מצד שני מי שרוצה להיות מוכן לים באוגוסט עדיף לו לעשות פיצולים עם תרגילים מורכבים ולהשקיע המון בתזונה ושינה ועדיין בחצי שנה לא יהיו יותר מידיי תוצאות משמעותיות שנראות לעין.

אין פה פתרונות קסם פשוט צריך להחליט מטרות ולדבוק בדדרך להשיג אותן גם אם הדרך ארוכה מאד

תוכנית כוח מטרתה לבנות כוח. ככה שמי שעושה SS לא יסיים אותה מפלצת וגם לא "מוכן לים" אבל מי שסבלני יכול לנצל את התוכנית הזאת לתוכניות המשך שיגרמו לו להיראות הרבה יותר טוב מאיזה שחיף בים.
מצד שני מי שרוצה להיות מוכן לים באוגוסט עדיף לו לעשות פיצולים עם תרגילים מורכבים ולהשקיע המון בתזונה ושינה ועדיין בחצי שנה לא יהיו יותר מידיי תוצאות משמעותיות שנראות לעין.

אין פה פתרונות קסם פשוט צריך להחליט מטרות ולדבוק בדדרך להשיג אותן גם אם הדרך ארוכה מאד
אז אני אוותר על הגוף לים. המטרות שלי חשובות יותר

נוצרה כאן מחשבה של הרבה חבר'ה צעירים שתוכנית כח כגון ה SS תהפוך אותם לשמנים וזה גם משהו שצריך לציין, שזה בכלל לא נכון.

הכי חשוב בכל תוכנית שהיא, הוא להתקדם במשקלים. לא להיתקע במקום.
עם זאת כל מה שכתבת הוא אחד לאחד נכון..
אין קסמים (טבעיים) 🤣

אתם יותר מדיי מקובעים ....ותודה! 😃

אין לי שום אינטרס להיות מקובע מעבר לזה שאני רוצה שתצליח.
ככה שזה לא דבר רע הפעם, כשאני יודע שאני צודק אני נשאר מקובע.
שוב בהצלחה! פתח לוג! תצלם את עצמך עכשיו מכל הכיוונים ועוד 3 חודשים שוב.

המחשבה היא כי פעם כל זקני השבט חשבו שלקחת מריפטו טיפים תזונתיים זה חכם. ולאכול בלי תחתית העיקר המשקלים עחי, זה גם חכם. וטעו.
אבל מזל שהם טעו כי היום הם מתאמנים פי מליון יותר טובים וכל ההתקדמות של כל התותחים הצעירים זה כי ׳המבוגרים׳ שעדיין כאן אגב, היו שם להנחות ולתת טיפים טובים באמת מהנסיון והטעויות שלהם.
With that beeing said
עדיין, גוף לים לא בונים בעזרת ss לא יעזור כלום גם אם תעשה ss ואחריו ליטוב עדיין לא יהיה לך גוף לים , מה שיהיה זה סהכ רגליים ותחת גדולים וטיפ. מאסה בפלג גוף עליון. בשביל גוף סוסי לים על מתאמן כוח הוא יצטרך ללחוץ 120 לחזרות על אחוז שומן לא גבוהה , זה לא בשמיים אבל גם לא משיכים את זה בss.
מה שכן זה שיהיה סבלני ויתאמן כמו שצריך בסופו של דבר יהנה מכל העולמות גם גוף יפה גם חזק מאד ואין דבר יותר כיף מלבוא למכון ולהעמיס פלטות על המוט בכל תרגיל ועדיין להיראות טוב ולא שמן.
בהצלחה

המחשבה היא כי פעם כל זקני השבט חשבו שלקחת מריפטו טיפים תזונתיים זה חכם. ולאכול בלי תחתית העיקר המשקלים עחי, זה גם חכם. וטעו.
אבל מזל שהם טעו כי היום הם מתאמנים פי מליון יותר טובים וכל ההתקדמות של כל התותחים הצעירים זה כי ׳המבוגרים׳ שעדיין כאן אגב, היו שם להנחות ולתת טיפים טובים באמת מהנסיון והטעויות שלהם.
With that beeing said
עדיין, גוף לים לא בונים בעזרת ss לא יעזור כלום גם אם תעשה ss ואחריו ליטוב עדיין לא יהיה לך גוף לים , מה שיהיה זה סהכ רגליים ותחת גדולים וטיפ. מאסה בפלג גוף עליון. בשביל גוף סוסי לים על מתאמן כוח הוא יצטרך ללחוץ 120 לחזרות על אחוז שומן לא גבוהה , זה לא בשמיים אבל גם לא משיכים את זה בss.
מה שכן זה שיהיה סבלני ויתאמן כמו שצריך בסופו של דבר יהנה מכל העולמות גם גוף יפה גם חזק מאד ואין דבר יותר כיף מלבוא למכון ולהעמיס פלטות על המוט בכל תרגיל ועדיין להיראות טוב ולא שמן.
בהצלחה
אז אתה אומר שפשוט לוותר על הגוף לים? (השנה) [בפרוטוקול אין לי בעיה, אבל..]
אז מה אני יעשה שאני יילך לבריכה/לים עם חברים? ייראה כמו בטטה מהלכת? 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית