הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית P.H.U.L. או תוכנית כוח שבנו לי ??

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
(P.H.U.L.) (עליון/תחתון) :http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout

תוכנית שבנו לי :אימון מקסימום מאמץ עליון(בנץ) -בנץ 3-5RM
חתירה 4X5-10
לחיצת כתפיים +מתח 3X6-15
חתירה אנכית+כפיפת מרפקים+פולאובר 2X6-15

אימון מקסימום מאמץ(סקוואט) -סקוואט 3-5RM
דדליפט עם עצירה 3X5
לג פרס 3X6-15
כפיפת ברכיים+פשיטת ברכיים 3X12
בטן 2X20

אימון חזרות-עליון : בנץ לחזרות (מקסימום חזרות עם משקל כלשהוא)
חתירה 4X5-10
לחיצת כתפיים +מתח 3X6-15
חתירה אנכית +פטישים +פולאובר 2X6-15

אימון מקסימום מאמץ (דדליפט) דדליפט 3-5RM
סקוואט עם עצירה 3X5-8

לג פרס 3X6-15
כפיפת ברכיים+פשיטת ברכיים 3X12

המטרה :להתחזק ולגדול ולהגיע למשקלים בנץ -90 ,סקוואט -120-140,דדליפט 160
לעלות כל חודש בבנץ בלפחות 5 קילו,בסקוואט 10קילו ובדדליפט 15 קילו

זהו בעיקרון ...

הוא יתקדם פחות בדיוק מהסיבה שאמרת - התאוששות. פיצול AB לא באמת מחלק את הגוף לשני חלקים בלתי תלויים, אתה יודע.
לא לחלוטין,
אבל אם תעשה היום בנצ' ומחר תעשה מתח\חתירה לצורך העניין ותנוח 72 שעות בין כל קבוצת שרירים גדולה לפחות פעם בשבוע, אני חושב שההתקדמות יכולה להיות מספקת ברמה שמתאמן שמעוניין בבילדינג ירצה.

אתה לוקח שני תרגילים, מה עם השאר?
לדוגמא כתפיים. איפה תדחף, עם גב או עם חזה? אתה יודע שכתפיים עובדות גם בתרגילי גב וגם בתרגילי חזה, נכון?

אתה לוקח שני תרגילים, מה עם השאר?
לדוגמא כתפיים. איפה תדחף, עם גב או עם חזה? אתה יודע שכתפיים עובדות גם בתרגילי גב וגם בתרגילי חזה, נכון?
כתפיים אני מסכים.
אני נוטה לשים את הכתפיים ביום שבו אעבוד על חזה ואם יש בתוכנית פייס פולז או דלתות אחוריות הייתי שם אותן באימון של גב
בגלל אלמנט המשיכה.

כי אני עונה גם לך וגם לו, הוא דיבר על SS בהמשך למה שקרה בשרשור אז המשכתי 😃

כן. לדעתי 3 פעמים זה האידיאל, עד לרמת מתאמן מתקדם (כלומר, למתחיל, מתחיל-בינוני ובינוני, ואולי אפילו בינוני-מתקדם).

זה לא מה שאמרתי - אמרתי שתוכנית מפוצלת היא מיותרת. אתה רוצה נפח? תוסיף תרגילי עזר לטקסס או לליניארית, כמה שאתה רק מסוגל בלי להתעלף ובלי לפגוע בהתקדמות הליניארית. או שתעשה סמולוב/קורטה, ותראה מה זה נפח.
אני מבין ממך שמפתחי גוף עובדים לא יעיל ורצוי היה שיעברו לבצע אימוני כוח קלאסיים?

בקיצור בשביל לבנות גוף יפה ואתלטי (לא יותר מידיי גדול בנתיים) 5X5 עם עזר יספיק ? או לעשות עליון תחתון בדגש כוח על מורכבים (בנץ ,סקוואט ופרס ודדליפט כמובן) ?

מה זה להסכים לא להסכים? פורום של ילדות! תריבו!
בגלל זה באת לשרשור הזה, חשבת שזה פורום נשים? 😛

אני מבין ממך שמפתחי גוף עובדים לא יעיל ורצוי היה שיעברו לבצע אימוני כוח קלאסיים?
מפתחי גוף מזריקים יותר טסט ממה שיש בגוף של דינוזאור, אני לא משווה אליהם כלום.

ומה איתי? 😃
איתך אני לא יסכים גם אם תגיד שהיום יום שני! 🙄

אני לא מדבר על פאוורליפטרים מקצועיים, אני מדבר על חובבן שנכנס לחדר כושר. כמו הרוב פה.
היה ניתן להבין מדבריך שאתה חושב שתכניות כוח קלאסיות יותר יעילות למטרת גדילה, לכן שאלתי אותך האם אתה חושב לכן שמפתחי גוף עובדים לא יעיל למטרה זו ענית תשובה מתחמקת שקשורה בחומרים ועכשיו אתה מקשר את זה למקצוענות לעומת חובבנות.
אז למעשה אתה חושב שברגע שמתאמן הוא "מקצוען" אימון כוח הופך להיות פחות אפקטיבי למטרת גדילה או אולי כשנעשה שימוש בחומרים? מה הטענה שלך?

היה ניתן להבין מדבריך שאתה חושב שתכניות כוח קלאסיות יותר יעילות למטרת גדילה, לכן שאלתי אותך האם אתה חושב לכן שמפתחי גוף עובדים לא יעיל למטרה זו ענית תשובה מתחמקת שקשורה בחומרים ועכשיו אתה מקשר את זה למקצוענות לעומת חובבנות.
אז למעשה אתה חושב שברגע שמתאמן הוא "מקצוען" אימון כוח הופך להיות פחות אפקטיבי למטרת גדילה או אולי כשנעשה שימוש בחומרים? מה הטענה שלך?
איפה ראית התחמקות? הנה, כדי למנוע אי הבנות לגבי הדעה שלי, ההתנסחות הכי ברורה שאני יכול להוציא:
לבנאדם שלא משתמש בחומרים, תוכניות כוח קלאסיות יותר יעילות למטרת גדילה. בסדר? בלי הגדרות מעורפלות של מקצוען, חובבן, שום דבר. טבעי, לא יכול להתאושש כמו מוזרק.
כשבנאדם מזריק, ההתאוששות שלו גבוהה פי כמה עשרות, היכולת שלו לסנטז חלבון לשריר בהתאם, והוא יכול לקרוע את השריר עם עשרות סטים באימון ולהתמודד עם ABC של 5 או 6 פעמים בשבוע, וזה עדיף לו על FBW שלא תוציא לו כלום מהסייקל.
בסדר? או שזה עדיין מתחמק?
קרציה*

איפה ראית התחמקות? הנה, כדי למנוע אי הבנות לגבי הדעה שלי, ההתנסחות הכי ברורה שאני יכול להוציא:
לבנאדם שלא משתמש בחומרים, תוכניות כוח קלאסיות יותר יעילות למטרת גדילה. בסדר? בלי הגדרות מעורפלות של מקצוען, חובבן, שום דבר. טבעי, לא יכול להתאושש כמו מוזרק.
כשבנאדם מזריק, ההתאוששות שלו גבוהה פי כמה עשרות, היכולת שלו לסנטז חלבון לשריר בהתאם, והוא יכול לקרוע את השריר עם עשרות סטים באימון ולהתמודד עם ABC של 5 או 6 פעמים בשבוע, וזה עדיף לו על FBW שלא תוציא לו כלום מהסייקל.
בסדר? או שזה עדיין מתחמק?

קרציה*
עכשיו זה לא מתחמק. אתה סתם חוזר על שטויות ששמעת או קראת ממקור לא מבוסס מבלי שבדקת לעומק את האפשרות שמדובר בשטויות.
ההתאוששות והיכולות של אדם לסנטז חלבון של אדם מזריק גבוהה פי כמה עשרות? איפה שמעת את זה?...
אדם בסייקל יכול לקרוע את עצמו עם עשרות סטים באימון?
ועדיין, כיצד בדיוק מספר החזרות בסט וסוג התרגילים קשור בדברים הלא נכונים שציינת?

עכשיו זה לא מתחמק. אתה סתם חוזר על שטויות ששמעת או קראת ממקור לא מבוסס מבלי שבדקת לעומק את האפשרות שמדובר בשטויות.
ההתאוששות והיכולות של אדם לסנטז חלבון של אדם מזריק גבוהה פי כמה עשרות? איפה שמעת את זה?...
אדם בסייקל יכול לקרוע את עצמו עם עשרות סטים באימון?
ועדיין, כיצד בדיוק מספר החזרות בסט וסוג התרגילים קשור בדברים הלא נכונים שציינת?
אתה חושב שאם תרשום שכל מה שכתבתי זה שטות - זה באמת יהפוך את זה לשטות?
מה זה "כיצד בדיוק מספר החזרות בסט וסוג התרגילים קשור בדברים הלא נכונים שציינת?"
אל"ף, הם מאד נכונים, ההתאוששות הרבה יותר גבוהה, סנטוז החלבון הרבה יותר גבוה, או שאתה מזריק כי יש לך פטיש למחטים?
בי"ת, בדיוק כך זה קשור. אתה יכול להתאושש יותר, זה אומר שאתה יכול לקרוע את השריר יותר, ולא מספיק לעשות בנץ' ומקבילים, כי אתה יכול לעשות גם חזה בשיפוע חיובי, שלילי, פרפר ודאמבלים. מה פה לא ברור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית