הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחיטוב

• פותח/ת השרשור
עכשיו אני במסה בערך עוד חודשיים ואז אני עובר לחיטוב אתה ממליץ. לקחת קריאטין בחיטוב וגם במסה?

זה עוזר לשמור על המשקל על המוט, בחיטוב אני לא רואה את הצורך הזה כי אתה נחלש בכל מקרה, מה גם שהנוזלים יפריעו לראות את התוצאות ולמי שלא מנוסה יהיה קשה לדעת מתי נכון להפסיק.
כל עוד שאתה לא מתחרה (וגם אז לא בטוח שכדאי) אני לא רואה שום צורך בקריאטין בחיטוב

למה לוותר על הביצועים? בגלל 2 קילו של נוזלים שממילא ירדו מתי שתחליט?
זה לא שהם נעלמים, ברגע שתחזור לקריאטין זה יחזור. ובחיטוב אתה רוצה תוצאות וככה אפשר לראות אותן.
מה גם שאתה עלול לחטב יותר מדי בגלל הנוזלים ולאבד שריר שלא לצורך (ואז באמת לוותר על הביצועים)
זאת לפחות דעתי, כל עוד שאין תחרות קרובה באופק המשקל על המוט לא כזה קריטי לי

זה לא שהם נעלמים, ברגע שתחזור לקריאטין זה יחזור. ובחיטוב אתה רוצה תוצאות וככה אפשר לראות אותן.
מה גם שאתה עלול לחטב יותר מדי בגלל הנוזלים ולאבד שריר שלא לצורך (ואז באמת לוותר על הביצועים)
זאת לפחות דעתי, כל עוד שאין תחרות קרובה באופק המשקל על המוט לא כזה קריטי לי
אני חושב שלקראת האחוזים שבאמת נדרש לחטב עד העצם,כדאי מאוד שהבן אדם יחשוב "אולי אוריד את הקריאטין,ככה ארד נוזלים בשניה" מאשר " בוא נוריד קלוריות נוסיף אירובי -2 קילו חייבים להיעלם - כי אחרת הוא חתיכת אידיוט

יש כאלה שלוקחים, אני אישית מעדיף שלא - לא רואה בזה צורך
בחיטוב האחרון לא לקחתי קריאטין והצלחתי לשמר את משקלי העבודה כך שאני מאמין שאכן יש עוד משתנים לנושא שימור המשקל על המוט,
אבל לא מעט אנשים העידו כי הקריטאין תרם להם בנוסף להתאוששות שזה דבר שחשוב בפני עצמו בזמן החיטוב כשאנחנו חלשים במילא.

לקחתי קריאטין בחיטוב. עליתי 2 קילו נוזלים שירדו אחרי כשבוע של הפסקה מהקריאטין.
שמתי לב שבכלל נפח השרירים ירד כי כל הנוזלים ירדו.

עכשיו אפשר להתחיל לטרוף קצת...
בהצלחה.

דווקא בחיטוב לקחת. האימונים בחיטוב חלשים ועייפים. קריאטין ייתן לך אימונים טובים יותר וישמר את הכוח שלך, מה שיעזור לשמר את השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית