הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתיחות לטרפז תחתון

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, עשיתי שטות אתמול בדדליט ועכשיו אני עם כאבים, מי שרוצה לדעת את כל הסיפור האידיוטי שלי שיסתכל פה בפורום powerlifting.
בכל מקרה, נתפסתי חזק ( מאוד ) ואני די סבור שזה טרפז תחתון ( רק בצד אחד ).
בקיצור, אני צריך מתיחות לטרפז תחתון, כמה שיותר תרגילים יותר טוב.

נ.ב. אני עושה מקלחות חמות ושם בנגיי, אבל משום מה, אתמול בחילה כשמתי זה לא שינה כלום והכאב נשאר אותו דבר.
נ.ב. שמתי לב כשכל שאני יותר בתנועה ואני לא נח הכאב יחסית נחלש אבל כשאני שוכב במיטה לדוג׳ ונרגע הכאב בלתי נסבל.

אני לא בטוח ב 100% שזה כאב של טרפז תחתון, אבל כשמתחתי את הטרפז תחתון עם איזה מתיחה שמצאתי בגוגל די הרגשתי את הכאב, אבל ברגע ששחררתי הרגשתי אותו דבר וזה לא השפיע.
הכאב ממוקם בקצה של זוקף הגב הימני, בינו לבין הטרפזים ככה שאני לא בטוח איזה שריר זה.
אני ינסה עוד מעט למתוח את הזוקפי גב ולשחרר אותם עם קצת חימום דינאמי ( סקורפיום לדוג׳ ) ואני יראה איך זה משפיע.

אה, ואני אידיוט ששכחתי שדדליפט ב SS עושים רק סט אחד.
אני חייב להתרגל חזה.

נ.ב. אחרון, מחר יש לי סקוואט, פרס ומתח.
היה בעיה אם אני אלך למכון או שעדיף שאני לא אתאמן ?
כי חשבתי ללכת למכון ולראות איך הולך לי בסקוואט ( להוריד נגיד 5 קילו ולהגדיל את החימום ), ולהוסיף חימום אירובי לפני החימום דינאמי ( שאני חייב להוסיף לו עוד תרגיל כי בינתיים זה רק סקורפיון ועוד תרגיל דומה לו ואני חייב לפחות עוד תרגיל אחר לזוקפי גב ועוד תרגילים לשאר הגוף ), בפרס אין בעיה ובמתח, כשאני רק עושה אפילו את התנועה של מתח רחב אני מרגיש את הכאב בקטנה ( מה שעוזר לי להאמין שזה הטרפז תחתון. )

נ.ב. באמת אחרון, עכשיו אני אחרי בערך שעה של בנגיי + כריות חימום ( לאזור הכואב + איזור עצם הזנב כדי להרגיע שם את האיזור מהעומס של השבוע ), ועכשיו כל החצי של הגב הימני ( מהשקע של עמוד השדרה ועד לסוף הגב ) פשוט אדום, מאוד אדום, יותר מעגבנייה או כל ביטוי שתבחרו.
בכל מקרה, אני צריך מתיחות + טיפים איך לשחרר בזריזות + שתענו לי על כל השאלות והנ.ב.ים.
תודה לעוזרים.

תבדוק איך וולטרן משפיע עליך ויכול להיות שאתה מתכוון לשכמה תפוסה ולא טרפז תחתון?

• פותח/ת השרשור
תבדוק איך וולטרן משפיע עליך ויכול להיות שאתה מתכוון לשכמה תפוסה ולא טרפז תחתון?
image.jpg
הכאב הוא בערך באזור המסומן ( רק בצד ימין ), הבעיה היא שאני לא בטוח אם זה שריר שנתפס או שזה משהו קצת יותר רציני ושזה זה איבר כלשהו פנימי שנפצע.
בגלל זה אני רוצה לנסות מתיחות לטרפז תחתון כדי לשלול אפשרויות.
אין לי וולטרן בבית ועד ראשון / מוצ״ש ( אם פתוח ) אין לי מאיפה להשיג.
בכל מקרה, הבנגיי והחימומים עוזרים רק לזמן כשאני שם אותם, כמה שעות אחר כל הכאב חוזר כמעט לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית