הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון צריכת אומגה 3 ותיפקוד כללי

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

אני אשמח לדעת האם יש מישהו שצורך אומגה 3... וחווה שיפור בתיפקוד כלשהו או בבדיקות דם למיניהם ?

לקחתי אומגה 3 לכמה חודשים ולא הרגשתי משהו מיוחד.
אבל מצד שני אומרים שזה תורם לפעילות של המוח או משהו כזה.. וגם לחילוף חומרים אולי.

בגדול זה אמור להיות בריא 😃
מה השיקול בעצם?

• פותח/ת השרשור
פשוט זרקת את זה בלי קשר לכלום,הוא שאל אם מישהו חווה שיפור בבדיקות דם או בהרגשה כללית,לא אם יש לזה יתרונות.

בכל מקרה , מעולם לא לקחתי בדיקות דם של לפני תקופת נטילה ואחרי ועשיתי השוואה.

הבנתי, אך האם חווית שינוי כלשהו בתיפקוד יום יומי?
בכל מקרה אני אתחיל לצרוך ואקח בדיקות דם לפני ואחרי.

אני אענה כאן במקום בהודעה הפרטית ששלחת לי - אכן צרכתי אומגה 3 במשך כשש שנים, ההשפעה הגדולה ביותר שנראתה בבדיקות דם היתה ירידה בטריגליטרידים מ-242 ל-67 בבדיקות הדם האחרונות.
אני מייחס את זה בעיקר לאומגה 3 כי את התזונה לא יותר מדי שיניתי.

גם כשהשתחררתי מהצבא בגיל 21 הטריגליצרידים שלי היו יחסית גבוהים - 192.

כרגע נגמר לי ומקווה להזמין שוב בקרוב.

• פותח/ת השרשור
אני אענה כאן במקום בהודעה הפרטית ששלחת לי - אכן צרכתי אומגה 3 במשך כשש שנים, ההשפעה הגדולה ביותר שנראתה בבדיקות דם היתה ירידה בטריגליטרידים מ-242 ל-67 בבדיקות הדם האחרונות.
אני מייחס את זה בעיקר לאומגה 3 כי את התזונה לא יותר מדי שיניתי.

גם כשהשתחררתי מהצבא בגיל 21 הטריגליצרידים שלי היו יחסית גבוהים - 192.

כרגע נגמר לי ומקווה להזמין שוב בקרוב.

הבנתי? יש לך חברה שאתה ממליץ עליה?

הבנתי? יש לך חברה שאתה ממליץ עליה?

זה תלוי בתקציב ומאיפה אתה מזמין, אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול ללכת על קרלסון או Nordic Naturals.

אם לא גם NOW או VC יעשו את העבודה.

פשוט זרקת את זה בלי קשר לכלום,הוא שאל אם מישהו חווה שיפור בבדיקות דם או בהרגשה כללית,לא אם יש לזה יתרונות.
בגלל הסיבה שגם אני בדיוק כמוך לא עשיתי השווה של לפני ואחרי ולא חשבתי שיש מישהו עשה, ותמיד טוב לקרוא את המאמר הזה בהקשר של אומגה 3. לא מבין את הבעיה

הבנתי, אך האם חווית שינוי כלשהו בתיפקוד יום יומי?
בכל מקרה אני אתחיל לצרוך ואקח בדיקות דם לפני ואחרי.
לא שזכור לי.בא לי להגיד ממש שבעניין הזכרון - אבל זה יכול להיות פסיכולוגי
בגלל הסיבה שגם אני בדיוק כמוך לא עשיתי השווה של לפני ואחרי ולא חשבתי שיש מישהו עשה, ותמיד טוב לקרוא את המאמר הזה בהקשר של אומגה 3. לא מבין את הבעיה

אז תגיד - שלא עשית השוואה ואתה חושב שלקרוא את המאמר הזה יוכל לעזור לו.
אתה זורק עליו משום מקום מאמר של 3 דפים כדי שינסה לדוג שם תשובה במקום להסביר לו כמו בן אדם.

אז תגיד - שלא עשית השוואה ואתה חושב שלקרוא את המאמר הזה יוכל לעזור לו.
אתה זורק עליו משום מקום מאמר של 3 דפים כדי שינסה לדוג שם תשובה במקום להסביר לו כמו בן אדם.
צודק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית