עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט זרקת את זה בלי קשר לכלום,הוא שאל אם מישהו חווה שיפור בבדיקות דם או בהרגשה כללית,לא אם יש לזה יתרונות.
פשוט זרקת את זה בלי קשר לכלום,הוא שאל אם מישהו חווה שיפור בבדיקות דם או בהרגשה כללית,לא אם יש לזה יתרונות.
בכל מקרה , מעולם לא לקחתי בדיקות דם של לפני תקופת נטילה ואחרי ועשיתי השוואה.
אני אענה כאן במקום בהודעה הפרטית ששלחת לי - אכן צרכתי אומגה 3 במשך כשש שנים, ההשפעה הגדולה ביותר שנראתה בבדיקות דם היתה ירידה בטריגליטרידים מ-242 ל-67 בבדיקות הדם האחרונות.
אני מייחס את זה בעיקר לאומגה 3 כי את התזונה לא יותר מדי שיניתי.
גם כשהשתחררתי מהצבא בגיל 21 הטריגליצרידים שלי היו יחסית גבוהים - 192.
כרגע נגמר לי ומקווה להזמין שוב בקרוב.
הבנתי? יש לך חברה שאתה ממליץ עליה?
זה מרשים. כמה מ"ג ביום צרכת?אכן צרכתי אומגה 3 במשך כשש שנים, ההשפעה הגדולה ביותר שנראתה בבדיקות דם היתה ירידה בטריגליטרידים מ-242 ל-67 בבדיקות הדם האחרונות.
זה מרשים. כמה מ"ג ביום צרכת?
ברור, ויש לך עצמות כבדות 😃אני גבוה, זה לא הרבה כמו שזה נשמע
ברור, ויש לך עצמות כבדות 😃
זה תלוי בתקציב ומאיפה אתה מזמין, אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול ללכת על קרלסון או Nordic Naturals.
אם לא גם NOW או VC יעשו את העבודה.
אז ללכת על now זה בסדר ?
כן, בסדר גמור.
בגלל הסיבה שגם אני בדיוק כמוך לא עשיתי השווה של לפני ואחרי ולא חשבתי שיש מישהו עשה, ותמיד טוב לקרוא את המאמר הזה בהקשר של אומגה 3. לא מבין את הבעיהפשוט זרקת את זה בלי קשר לכלום,הוא שאל אם מישהו חווה שיפור בבדיקות דם או בהרגשה כללית,לא אם יש לזה יתרונות.
לא שזכור לי.בא לי להגיד ממש שבעניין הזכרון - אבל זה יכול להיות פסיכולוגיהבנתי, אך האם חווית שינוי כלשהו בתיפקוד יום יומי?
בכל מקרה אני אתחיל לצרוך ואקח בדיקות דם לפני ואחרי.
בגלל הסיבה שגם אני בדיוק כמוך לא עשיתי השווה של לפני ואחרי ולא חשבתי שיש מישהו עשה, ותמיד טוב לקרוא את המאמר הזה בהקשר של אומגה 3. לא מבין את הבעיה
צודקאז תגיד - שלא עשית השוואה ואתה חושב שלקרוא את המאמר הזה יוכל לעזור לו.
אתה זורק עליו משום מקום מאמר של 3 דפים כדי שינסה לדוג שם תשובה במקום להסביר לו כמו בן אדם.