הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ראו - 23 יום פליאו חמישה קג פחות

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
אין סיבה להימנע מפחמימות, ופחמימות יכולות להיות כלי יעיל מאוד, במיוחד אצל מתאמני כוח. ד"א אם אתה הולך על קיטוזיס צפה פגיעה בביצועים שלך, למערכת העצבית יש תלות מסויימת בפחמימות. בנוסף האינסולין הוא הורמון אנאבולי מאוד, למה למנוע אותו מהגוף?

למה באמת החלטת ללכת על פליאו ? לא לאכול פחמימות ? נשמע לי רעיון מאוד גרוע חח

• פותח/ת השרשור
שוקל להתחיל גם את המבחן הזה למשך חודש כמה שאתה עשית. כרגע אני עדיין לא מוצא חלופות לפחמימות "האסורות" (רעיונות יתקבלו בברכה)
ומהפוסט הזה אני יכול להניח שאתה ממשיך כבר מעבר ל-30 יום, נכון?

אין סיבה להימנע מפחמימות, ופחמימות יכולות להיות כלי יעיל מאוד, במיוחד אצל מתאמני כוח. ד"א אם אתה הולך על קיטוזיס צפה פגיעה בביצועים שלך, למערכת העצבית יש תלות מסויימת בפחמימות. בנוסף האינסולין הוא הורמון אנאבולי מאוד, למה למנוע אותו מהגוף?

קראו תגובות קודמות, נמאס לי לחזור על אותם הדברים.

AMIGONIS אני ביום ה27

קראו תגובות קודמות, נמאס לי לחזור על אותם הדברים.

AMIGONIS אני ביום ה27
ציינת שאתה מבצע העמסות, זה אומר שאתה על כמות נמוכה\שואפת לאפס של פחמימות. אחרת למה שתבצע העמסת פחמימות (שהיא אגב בכלל פסואידו מדע ולא באמת מוכחת)

• פותח/ת השרשור
ציינת שאתה מבצע העמסות, זה אומר שאתה על כמות נמוכה\שואפת לאפס של פחמימות. אחרת למה שתבצע העמסת פחמימות (שהיא אגב בכלל פסואידו מדע ולא באמת מוכחת)
אני לא עובד לפי מחקרים אלא לפי מה שמרגיש לי טוב
אכלתי היום 3 ארוחות ועשיתי אימון מעולה ולא הייתי רעב, הנשנושים שלי היו קצת שקדים במהלך היום שהיה רצוף נסיעות..
היום ספציפית לא נגעתי בכלל בפחמימות, אתמול אני חושב האמת שגם לא, אולי חוץ מ2-3 תמרים..
אבל יוצא לי לאכול במהלך השבוע 3-4 בטטות תפו"א וכמה פירות

לא חושב שכדאי לעשות העמסות פשוט תאכל ביום יום פחמימה שמותרת אבל לא הרבה. אין בזה רע

מרשים ביותר

אם תוכל לכתוב מה מה בערך אתה אוכל ביום אני ממש אשמח. אני תמיד תוהה איך תלמיד\חייל יכול להתמיד בפליאו ולא להשתעבד לדיאטה\דרך חיים\ ואטאבר.

המטרה לא לחיות על גליקוגן
זה משהו שלא תוכל להגיע אליו אם אתה מתאמן. השרירים שלך יצרכו גליקוגן בין אם תרצה או לא, וזה כי המכניזם של שומן > גלוקוז > גליקוגן
הוא לא יעיל וארוך מדי בשביל פעילות כמו הרמת משקולות, שדורשת גליקוגן זמין בשביל פעילות עצימה וקצרה, לעומת ריצות ארוכות לדוגמא שדווקא כן יכולות להיות מונעות נטו על שומן. אתה אומר גם שאתה עושה העמסות בסופש"ים... כך שבכלל אין מצב שדבר כזה יקרה

זה משהו שלא תוכל להגיע אליו אם אתה מתאמן. השרירים שלך יצרכו גליקוגן בין אם תרצה או לא, וזה כי המכניזם של שומן > גלוקוז > גליקוגן
הוא לא יעיל וארוך מדי בשביל פעילות כמו הרמת משקולות, שדורשת גליקוגן זמין בשביל פעילות עצימה וקצרה, לעומת ריצות ארוכות לדוגמא שדווקא כן יכולות להיות מונעות נטו על שומן. אתה אומר גם שאתה עושה העמסות בסופש"ים... כך שבכלל אין מצב שדבר כזה יקרה

תזכור ששהייה ארוכה על דל פחמימה גורמת לקטוזיס, וגופי קטון הם מקור אנרגיה זמין ומהיר לשריר (בתיאוריה)

תזכור ששהייה ארוכה על דל פחמימה גורמת לקטוזיס, וגופי קטון הם מקור אנרגיה זמין ומהיר לשריר (בתיאוריה)
זה שאתה מייצר גופי קטון לא אומר שאתה מנצל אותם כמו שצריך
עם העמסות בסופ"ש ואפילו מעט פחמימה במשך היום אתה לעולם לא תכנס לקטוזיס מלא
וגם אם אתה לא מפסיק להתאמן למשך תקופה כדי להסתגל לתזונה השרירים שלך לעולם לא ילמדו לנצל גופי קטון וימשיכו להשתמש בגליקוגן

זה שאתה מייצר גופי קטון לא אומר שאתה מנצל אותם כמו שצריך
עם העמסות בסופ"ש ואפילו מעט פחמימה במשך היום אתה לעולם לא תכנס לקטוזיס מלא
וגם אם אתה לא מפסיק להתאמן למשך תקופה כדי להסתגל לתזונה השרירים שלך לעולם לא ילמדו לנצל גופי קטון וימשיכו להשתמש בגליקוגן

א' רשמתי שזה עובד בתיאוריה

ב' השאלה היא כמה גליקוגן "נשרף" בזמן אימון כוח (1-5 חזרות) לעומת אימון בודיבלינדינג (6-12 חזרות)

יש טעם לנסות פליאו מעל 15 א"ש?
יש טעם תמיד.
אני כרגע ביום ה28 של פליאו,7.5 קג פחות,2 א''ש פחות בערך,ירד קצת שריר אני מאמין כי לא התאמנתי בזמן הזה כי הוציאו לי את התוספתן,ואם מישהו רוצה להיות קטנוני הוא שוקל 200 גרם אז ירדתי 7.3.

יש טעם תמיד.
אני כרגע ביום ה28 של פליאו,7.5 קג פחות,2 א''ש פחות בערך,ירד קצת שריר אני מאמין כי לא התאמנתי בזמן הזה כי הוציאו לי את התוספתן,ואם מישהו רוצה להיות קטנוני הוא שוקל 200 גרם אז ירדתי 7.3.
יאלה אני ינסה (שוב) .. אני מכניס עכשיו את החיטוב להילוך שלישי..
יש לך מאמר טוב?
ניסיתי בעבר ולא עשיתי העמסות בצורה נכונה וכל פעם הייתי אוכל שטויות.. בקיצור התחרבש..

יאלה אני ינסה (שוב) .. אני מכניס עכשיו את החיטוב להילוך שלישי..
יש לך מאמר טוב?
ניסיתי בעבר ולא עשיתי העמסות בצורה נכונה וכל פעם הייתי אוכל שטויות.. בקיצור התחרבש..
פשוט אל תגע בפחמימה. או שתגביל אותה ל50.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית