הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לשבת על מאזן נייטרלי

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אחרי תקופה של חיטוב לשבת על מאזן נייטרלי לדעתכם יום אחרי העמסה האחרונה או להעלות בהדרגה את כמות המזון מהנקודה בה צרכתם
למשל
1700 קלוריות
יום אחרי 1800
יום אחרי 1900
יום אחרי 2000
עד שנגיע לתחזוקה שלנו

• פותח/ת השרשור
אם כך אני לא חושב שזה קריטי
כן חשבתי לעשות את זה לאזן את העיניין ההורמונלי של הגוף אני חודשיים בחיטוב ובשבועות האחרונים אני רואה דעיכה בקצב ירידה במשקל בנוסף לכך גם השבוע תקיעה רצינית , הייתי עושה 4 ימים 1700 קלוריות ו2 ימים 1250 ואני בטוח שזה לא טוב לגוף אם אני מתכנן לרדת עוד במשקל.

אחרי תקופה של חיטוב לשבת על מאזן נייטרלי לדעתכם יום אחרי העמסה האחרונה או להעלות בהדרגה את כמות המזון מהנקודה בה צרכתם
למשל
1700 קלוריות
יום אחרי 1800
יום אחרי 1900
יום אחרי 2000
עד שנגיע לתחזוקה שלנו
אין שום סיכוי שאתה יכול לדייק בכמות הקלוריות היומית ברזולוציה כזאת. לכן אין שום הגיון בזה

אין שום סיכוי שאתה יכול לדייק בכמות הקלוריות היומית ברזולוציה כזאת. לכן אין שום הגיון בזה
למה לא?
אם 100 גרם אורז מבושל זה בערך 120 קלוריות נגיד.. אז אתה יודע בערך מה להוסיף כדי לתסף בעוד 100 וקצת.
3 ימים כאלה למשל שאתה מוסיף בהם טיפין טיפין ערכים תזונתיים יכולים לעבוד אם אתה רוצה לחזור בהדרגה אל הנייטראלי לפני הכניסה למסה.

עבד לי טוב דווקא 🙄

אין בעיה להוסיף 100 קלוריות ביום, אבל בשום אופן לא תדע אם ביום נתון אכלת 1700 או 1900 קלוריות וזה לפני שנכנסנו לזה שאתה לא יודע כמה באמת שרפת.
@יהושע60 תן קצת עזרה פה

אין בעיה להוסיף 100 קלוריות ביום, אבל בשום אופן לא תדע אם ביום נתון אכלת 1700 או 1900 קלוריות וזה לפני שנכנסנו לזה שאתה לא יודע כמה באמת שרפת.
@יהושע60 תן קצת עזרה פה
אני מסכים שאי אפשר למדוד שום דבר במדוייק, הכל מחשבונים באינטרנט וכן הלאה..
אבל הערכה גסה אפשר לקבל.
בגדול אני מסכים שזה יהיה לא הגיוני לעלות בכל יום ב 100 קלוריות עכשיו כשאני חושב על זה,
אבל לעלות בהדרגה (כלומר להוריד את הגירעון בההדרגה) לדעתי זה משהו שעדיף מלקפוץ ישר לנייטראלי אחרי חיטוב ארוך.

לא חושב ככה?

אני מסכים שאי אפשר למדוד שום דבר במדוייק, הכל מחשבונים באינטרנט וכן הלאה..
אבל הערכה גסה אפשר לקבל.
בגדול אני מסכים שזה יהיה לא הגיוני לעלות בכל יום ב 100 קלוריות עכשיו כשאני חושב על זה,
אבל לעלות בהדרגה (כלומר להוריד את הגירעון בההדרגה) לדעתי זה משהו שעדיף מלקפוץ ישר לנייטראלי אחרי חיטוב ארוך.

לא חושב ככה?
לדעתו של משה זה לא משנה, אני מסכים איתו

תן קצת עזרה פה
ח-נן, ח-נן, ח-נן! 👏🤩

איך זה?

אני, כמובן, איתך בקשר לזה שחישוב הקלוריות המדוייק בלתי אפשרי ובלתי נחוץ, אבל כשמדובר באותו אדם ובתפריט דומה יכול להיות ש-100 קלוריות ליום הם עדיין בתחום הסביר מבחינת השגיאה. מה שאני מתכוון לומר הוא שיש הבדל גדול בין מי שאחרי חישוב ה RMR שלו לפי מחשבון א' והתזונה שלו לפי מחשבון ב' אומר "אני בפלוס קלורי של 344.764 קלוריות ליום, בדוק!" לבין מי שאומר "ההפרש בין מה שאכלתי היום לבין מה שאכלתי אתמול הוא 100 קלוריות" - ביחוד אם אתמול והיום הוא אכל אותו דבר, רק שהיום הוא הוסיף איזה 25 גרם פחמימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית