הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תכנית ליניארית

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
ממצב חברה?
אני בע״ה עוד שבועיים מתחיל חיטוב ובהתאם מחליף את התוכנית לליניארית כמה התלבטויות/שאלות:
חושב להתחיל לפחות בסיבוב הראשון מ85-90% עדיין הכוח בשיאו בשבועות הראשונים-דעות?
האם באימון ה3 המקבילים והידיים משקל max או גם סוג של % . והכי חשוב האם מנסיונכם שמרתם על משקלי עבודה כי ההרגשה שלי שבשבועות הראשונים העומס לא מספיק ואז יד סוג של נפילה בגירוי השריר(בגלל זה מעוניין להתחיל מ% גבוה יותר כמו שציינתי) שוב ארצה לשמור על המשקלים כי לרוב לא תיהיה אפשרות להוסיף.אשמח גם לחלופות..

אני כשהתחלתי חיטוב עם הלינארית (אתה מתכוון ללינארית של ביל סטאר כן?) שאלתי כאן את אותה שאלה לגבי אם לעשות ריסט במשקלי עבודה ואמרו לי שבחיטוב עדיף לא לעשות את זה אלא להתחיל מה100% ישר, וזה מה שעשיתי. המקבילים והידיים לדעתי זה פחות משנה, כי זה תרגילי עזר, שים משקל שתוכל להשלים את החזרות. בקשר למקבילים ושאר תרגילי עזר כדאי גם לשים לב שאתה מתאושש כמו שצריך, כי אתה מן הסתם תהיה בגירעון קלורי, אז אם בהמשך תראה שאתה לא מתאושש טוב אז אני הייתי מקצץ בתרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
אני כשהתחלתי חיטוב עם הלינארית (אתה מתכוון ללינארית של ביל סטאר כן?) שאלתי כאן את אותה שאלה לגבי אם לעשות ריסט במשקלי עבודה ואמרו לי שבחיטוב עדיף לא לעשות את זה אלא להתחיל מה100% ישר, וזה מה שעשיתי. המקבילים והידיים לדעתי זה פחות משנה, כי זה תרגילי עזר, שים משקל שתוכל להשלים את החזרות. בקשר למקבילים ושאר תרגילי עזר כדאי גם לשים לב שאתה מתאושש כמו שצריך, כי אתה מן הסתם תהיה בגירעון קלורי, אז אם בהמשך תראה שאתה לא מתאושש טוב אז אני הייתי מקצץ בתרגילי עזר.

כן של ביל סטאר. כל התוכנית בלי לעשות ריסט?? או רק בהתחלה. איך עבדה לך התוכנית הצלחת לשמר מסה וכוח?

התחלתי-כן, סיימתי-לא
כן של ביל סטאר. כל התוכנית בלי לעשות ריסט?? או רק בהתחלה. איך עבדה לך התוכנית הצלחת לשמר מסה וכוח?
אני הפסקתי את החיטוב אחרי איזה 6 שבועות, הוא גם לא היה הכי מוצלח, ירדתי רק איזה 5 קילו בזמן הזה. אבל כן, משקלי עבודה שימרתי בזמן הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית