הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טסט וטרן

עומר תמיר

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
8
26
2
אני רוצה להתחיל סייקל של אנתת וטרן מישהוא שמבין יכול לתת לי תוכני מסודרת של כמויות ...וכן pct טוב...
בכל מקרה חשוב לציין שזה לא סייקל ראשון אני אחרי סוס ודקה
תודה לעוזרים

קודם תן רשמים.....(פה בפורום לא רק מקבלים טיפים, גם נותנים:79nb: )
איך היה הסוס והדקה ?
כמה עלית?
איזה חברות השתמשת?

שמע לא יודע עד כמה אתה יודע מזה טרן, אבל יש אנבולים כל מה שאתה מכיר, ויש טרן שזה משהו בפני עצמו זה לא נכלל באנבולים, לא בתופעות לואי ולא בנזק לגוף , זה חומר מאוד מאוד חזק והוא פשוט שובר את כל המערכות בגוף והתופעות לואי מאוד חזקות הייתי ממליץ לך ליקרוא עליו קצת לפני שאתה לוקח אותו

לא הגיוני שעלית נקי כי דקנואט מעלה בנוזלים , ועכשיו אתה רוצה לצרף דקה דיבול וטסט בכלל תהיה בלון , אם כבר לך על טסט ובולדנון

אני גם עם ליאור לא תמיד כמה שיותר חומרים זה יותר טוב , אני בכלל נגד החומרים הפסיכים האלה הם מכערים את הגוף עושים אותו מעוות

אני גם עם ליאור לא תמיד כמה שיותר חומרים זה יותר טוב , אני בכלל נגד החומרים הפסיכים האלה הם מכערים את הגוף עושים אותו מעוות
טרן הוא חומר פסיכי שעושה את הגוף מעוות?
אני רוצה להתחיל סייקל של אנתת וטרן מישהוא שמבין יכול לתת לי תוכני מסודרת של כמויות ...וכן pct טוב...
בכל מקרה חשוב לציין שזה לא סייקל ראשון אני אחרי סוס ודקה
תודה לעוזרים
עזוב אותך מ-pct, סתם כאב ראש... מתאים לחפרנים שקוראים את הנעוצים.

טרן הוא חומר פסיכי שעושה את הגוף מעוות?

עזוב אותך מ-pct, סתם כאב ראש... מתאים לחפרנים שקוראים את הנעוצים.
שדברתי על העוותים התכוונתי לGH, סינטול, טרן אומנם לא יוצר תעיות כמוהם אבל ברמת הנזק לגוף הוא ממש לא יורד מהם. בסופו של דבר אני חושב שכולנו פה שואפים להתאמן לנצח בצורה תקינה ונוחכה , בשניה שנכנסים החומרים לסיפור זה מוריד תסיכוים שתתאמן לנצח בצורה הזאת בהרבה, אז על אחת כמה וכמה עם החומרים החזקים האלה מה שאני אומר הוא שהייתי שוקל יותר את השימוש בהם לאור העובדות.

נערך לאחרונה:
רוצה לשלב טרן בסייקל שני ,זה שאתה לא בסייקל ראשון עדין לא הופך טרן למתאים בסייקל שני בשום צורה שהיא (אם אתה רוצה לשבור לעצמך תגוף וכמו שחלק מהפורום פה אומר לבדוק איך הגוף מגיב לזה עוף על זה אני לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה). אין באמת שום צורך ביותר מטסט דיבול (לא מבין למה הכנסת דקה בסייקל ראשון, לא השביט לך את הבולבול)?

רוצה לשלב טרן בסייקל שני ,זה שאתה לא בסייקל ראשון עדין לא הופך טרן למתאים בסייקל שני בשום צורה שהיא (אם אתה רוצה לשבור לעצמך תגוף וכמו שחלק מהפורום פה אומר לבדוק איך הגוף מגיב לזה עוף על זה אני לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה). אין באמת שום צורך ביותר מטסט דיבול (לא מבין למה הכנסת דקה בסייקל ראשון, לא השביט לך את הבולבול)?
להשבית הוא לא , אבל דקה כמו טרן ייקח זמן לבחור עד שהתאושש כמובן זה גם אינדיבידואלי מכל אחד ואחד אבל לי עד עכשיו לוקח זמן להתאושש מבחינת פוריות

שמעתי מכמה חבר'ה שהוא משטח להם תזין .. לא ידע אני לא ניסיתי עדין , בכל אופן הוא גם נחשב חומר יחסית מאוד חזק לסייקל ראשון , נירא שלפותח הפוסט לא אכפת מכלום פסיכופט יאלה מריץ דקה טרן מה קרה חחחח

דבר בשם עצמך נקבות מתות על הגוף שלי שזה כבר נמאס.
למה לא טרן?!? אחלה חוויה, קצת מקשה הרבה... על הנשימה אבל ההזעות בלילה מה שהוא עושה בראש, החלומות סבבה, מאז שלקחתי אותו אני כריזמטי יותר ביטחון עצמי וגם עכשיו שהפסקתי למדתי מהביטחון העצמי הזה ונישארתי איתו.
הוא מעלה פחות אסטרוגן ויחיסית פחות פרוגסטורני מדקה.
כוח מטורף.
וגם יש מבצעים על חלקות קבר בבית העלמין בהר הזיתים , צריך למהר לפני שיגמר המבצע.

שדברתי על העוותים התכוונתי לGH, סינטול, טרן אומנם לא יוצר תעיות כמוהם אבל ברמת הנזק לגוף הוא ממש לא יורד מהם. בסופו של דבר אני חושב שכולנו פה שואפים להתאמן לנצח בצורה תקינה ונוחכה , בשניה שנכנסים החומרים לסיפור זה מוריד תסיכוים שתתאמן לנצח בצורה הזאת בהרבה, אז על אחת כמה וכמה עם החומרים החזקים האלה מה שאני אומר הוא שהייתי שוקל יותר את השימוש בהם לאור העובדות.

סלח לי אבל אתה טועה. מה הקשר בין סינטול, GH וטרן?
אחד הוא פפטיד, אחד הורמון אנדרוגני ואחד בכלל שמן. טרן הוא סטרואיד חזק ללא ספק אך ''עיוות של הגוף'' זו שטות.

חלאס עם המונחים הטיפשיים האלה.

• פותח/ת השרשור
האמת אני מרגיש בסדר גמור ...חשבתי לקחת אולי טסט דיבול בכמות גדולה יותר כי בכל זאת לקחתי כמות ממש קטנה פעם שעברה...מישהו יכול להכין לי תוכנית מסודרת כולל ניקוי מתאים ?

האמת אני מרגיש בסדר גמור ...חשבתי לקחת אולי טסט דיבול בכמות גדולה יותר כי בכל זאת לקחתי כמות ממש קטנה פעם שעברה...מישהו יכול להכין לי תוכנית מסודרת כולל ניקוי מתאים ?
אני עייף מחר....
מה המטרה ומה הכיוון בחומרים?

• פותח/ת השרשור
המטרה לעלות במסה הנתונים שלי הם :
1.69
83k
10.2% שומן
לפני לקחתי 10cc test סוס
10cc deca
לקחתי 10000 פרגניל וטמוקסיפן
אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי תוכנית לסייקל חזק יותר
מישהוא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית