עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פתחו מרפאה חדשה. לך למשה, תגיד דוד שלח אותך.מישהוא שמבין יכול לתת לי תוכני מסודרת של כמויות ...וכן pct טוב...
טרן הוא חומר פסיכי שעושה את הגוף מעוות?אני גם עם ליאור לא תמיד כמה שיותר חומרים זה יותר טוב , אני בכלל נגד החומרים הפסיכים האלה הם מכערים את הגוף עושים אותו מעוות
עזוב אותך מ-pct, סתם כאב ראש... מתאים לחפרנים שקוראים את הנעוצים.אני רוצה להתחיל סייקל של אנתת וטרן מישהוא שמבין יכול לתת לי תוכני מסודרת של כמויות ...וכן pct טוב...
בכל מקרה חשוב לציין שזה לא סייקל ראשון אני אחרי סוס ודקה
תודה לעוזרים
שדברתי על העוותים התכוונתי לGH, סינטול, טרן אומנם לא יוצר תעיות כמוהם אבל ברמת הנזק לגוף הוא ממש לא יורד מהם. בסופו של דבר אני חושב שכולנו פה שואפים להתאמן לנצח בצורה תקינה ונוחכה , בשניה שנכנסים החומרים לסיפור זה מוריד תסיכוים שתתאמן לנצח בצורה הזאת בהרבה, אז על אחת כמה וכמה עם החומרים החזקים האלה מה שאני אומר הוא שהייתי שוקל יותר את השימוש בהם לאור העובדות.טרן הוא חומר פסיכי שעושה את הגוף מעוות?
עזוב אותך מ-pct, סתם כאב ראש... מתאים לחפרנים שקוראים את הנעוצים.
להשבית הוא לא , אבל דקה כמו טרן ייקח זמן לבחור עד שהתאושש כמובן זה גם אינדיבידואלי מכל אחד ואחד אבל לי עד עכשיו לוקח זמן להתאושש מבחינת פוריותרוצה לשלב טרן בסייקל שני ,זה שאתה לא בסייקל ראשון עדין לא הופך טרן למתאים בסייקל שני בשום צורה שהיא (אם אתה רוצה לשבור לעצמך תגוף וכמו שחלק מהפורום פה אומר לבדוק איך הגוף מגיב לזה עוף על זה אני לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה). אין באמת שום צורך ביותר מטסט דיבול (לא מבין למה הכנסת דקה בסייקל ראשון, לא השביט לך את הבולבול)?
דבר בשם עצמך נקבות מתות על הגוף שלי שזה כבר נמאס.אני גם עם ליאור לא תמיד כמה שיותר חומרים זה יותר טוב , אני בכלל נגד החומרים הפסיכים האלה הם מכערים את הגוף עושים אותו מעוות
שדברתי על העוותים התכוונתי לGH, סינטול, טרן אומנם לא יוצר תעיות כמוהם אבל ברמת הנזק לגוף הוא ממש לא יורד מהם. בסופו של דבר אני חושב שכולנו פה שואפים להתאמן לנצח בצורה תקינה ונוחכה , בשניה שנכנסים החומרים לסיפור זה מוריד תסיכוים שתתאמן לנצח בצורה הזאת בהרבה, אז על אחת כמה וכמה עם החומרים החזקים האלה מה שאני אומר הוא שהייתי שוקל יותר את השימוש בהם לאור העובדות.
אני עייף מחר....האמת אני מרגיש בסדר גמור ...חשבתי לקחת אולי טסט דיבול בכמות גדולה יותר כי בכל זאת לקחתי כמות ממש קטנה פעם שעברה...מישהו יכול להכין לי תוכנית מסודרת כולל ניקוי מתאים ?