עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה חושב שלקחת 20 יום לאחר זריקת הטסט האחרונה כלומיד וטמוקסי ביחד?למה?, הסיבה מאוחרי לקיחתם יחד היא מדעית בדוקה, חבל לשנות.
אם הבנתי אותך נכוןאז אתה חושב שלקחת 20 יום לאחר זריקת הטסט האחרונה כלומיד וטמוקסי ביחד?
מה בנוגע לפרגניל זה טעות לקחת 10000 יחידןת בשבוע וחמישי וכן בשבוע 10 ?
אז לפי מה שאתה אומר אם אני אקח משבוע 3 עד 12 פרגניל 500 iu בשבוע זה יותר טוב?אם הבנתי אותך נכון
זה יתן טרואמה נוראה לתאי הליידינג 10000 iu פרגניל, צריך 500iu בשבוע רק כדי למנוע התנבנות של האשכים
ואת הטמוקסי והכלומיד אתה יכול להתחיל 10 יום מזריקה אחרונה (זה משתנה מתי להתחיל pct מחומר לחומר)
בדיוק.אני אפילו לא מבין מה אתה רושם...
מה זה 20cc טסט?
פרגניל לוקחים מקסימום משבוע שלישי.
בדוק שהדיבול לא מזוייף. המדינה מסריחה מדיבולים מזוייפים.
כלומיד ונולבה את אמור להתחיל 20 יום מזריקת הטסט האחרונה (למינון של 500mg בשבוע) ואת הדקה תפסיק שבוע-שבועיים לפני זריקת הטסט.
הוא עשה את זה. ראה הציטוט.אז תוכל בבקשה לעזור לי בתכנון טוב יותר של ניקוי כמו שצריך?
@עומר תמיר כשהשתמשת בחומרים של באלקן, האם השמן היה דליל בהשוואה לשמן של באייר?בלקן ועליתי 7 קילו נקי חחח
@עומר תמיר כשהשתמשת בחומרים של באלקן, האם השמן היה דליל בהשוואה לשמן של באייר?
לא יודע, באתר שלהם אין ננדרולון 200מג/מל. יש רק ננדרולון 5% בקופסה מוארכת.כל המידע נמצא באתר ומחוץ לו
לא יודע, באתר שלהם אין ננדרולון 200מג/מל. יש רק ננדרולון 5% בקופסה מוארכת.
חח איזה ילד קטן אתה ואתה עוד יותר עלוב שלא בא לי אפילו להגיב לך סתום סתום תגיד לחברים שלך אתה יודע מי ...צפה בקובץ המצורף 24073 תשמע @LiorKim
אני מנסה להיות מאופק עם התגובות שלי.... אבל אתה בור ועם הארץ . אתה מתנגח פה במשהו שאין לך אפילו חצי מושג איך להתמודד איתו ורק יוצא קטן וקטן יותר מכל ויכוח.
באלקאן פארמה זו חברה רפואית רשומה.
כנס לאתר שלהם ותראה איזה מוצרים שלהם יש באתר :
http://www.balkanpharmaceuticals.com/en/products/3-Drugs-used-to-treat-nervous-system-disorder-.html
מוצרים למערכת הנשימה, נגד אלרגיה, למערכת העיכול, למערכת המין וכו' .... סטראודים זו רק נישה אחת קטנה שלהם . ולכן הם מוכרים גם בבתי מרקחת. אז חאלאס לקפוץ כמו איזה ילד קטן עם חברות האנרגראונד של השקל וחצי שלך שאתה משווק ושב בשקט בצד.
חח איזה ילד קטן אתה ואתה עוד יותר עלוב שלא בא לי אפילו להגיב לך סתום סתום תגיד לחברים שלך אתה יודע מי ...
איזה מוזר אלין הוא גם המנהל של בלקן וגם הספק ומוכר באתר שלו אלין שופ סוגר מעגל הבחור
@LiorKim תשים לרגע בצד את אלין כ"אדם", זה פחות מעניין. החומרים שיוצאים תחת ידיו, ונעזוב כרגע גם את ההגדרות (ug/רפואי), החומרים עצמם, לדעתך - חומרים טובים?זה מוזר אלין הוא גם המנהל של בלקן וגם הספק ומוכר באתר שלו אלין שופ סוגר מעגל הבחור
חומרים טובים כן אבל שמעתי מכמה אנשים שלא הרגישו אז אני לא יודע מה להגיד לך אחי@LiorKim תשים לרגע בצד את אלין כ"אדם", זה פחות מעניין. החומרים שיוצאים תחת ידיו, ונעזוב כרגע גם את ההגדרות (ug/רפואי), החומרים עצמם, לדעתך - חומרים טובים?
לבלקן יש אישור מקומי ולא FDA.חח איזה ילד קטן אתה ואתה עוד יותר עלוב שלא בא לי אפילו להגיב לך סתום סתום תגיד לחברים שלך אתה יודע מי ...
@Trenhexzaur אז מהניסיון הטוב שלך, השמן של באלקן דליל יותר ביחס לבאייר או לא?נושא חרוש בבקשה לנעוץץץץ
BALKAN מקורי זה פיצוץ חבל על הזמן
אני לא אינדיקציה אני מזוכיסט@Trenhexzaur אז מהניסיון הטוב שלך, השמן של באלקן דליל יותר ביחס לבאייר או לא?
למה אתה שואל על השמנים ? השמן של באייר הוא קיק ומעט סמיך של בלקן לא יודע@Trenhexzaur אז מהניסיון הטוב שלך, השמן של באלקן דליל יותר ביחס לבאייר או לא?