עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמן גזרבלקן זה שמן אפרסק
כי הזרקתי לחבר טסט באייר ודקה באלקן. אני משתמש בבאייר על בסיס שבועי בTRT, אז אני רגיל לקצב השאיבה של החומר (אפשר לגמור סיגריה עד ששואבים אמפולה). התחלתי לשאוב את הדקה באלקן, איך שהתחלתי לשאוב סיימתי לשאוב. דליל מאוד. רציתי לדעת אם זה בנורמל.למה אתה שואל על השמנים ? השמן של באייר הוא קיק ומעט סמיך של בלקן לא יודע
היה כתוב אפרסק, טוב מה זה חשוב בטח משתנה או לא יודע.שמן גזר
חח סתם צחקתי , מה תפסת רציניהיה כתוב אפרסק, טוב מה זה חשוב בטח משתנה או לא יודע.
זה בסדרכי הזרקתי לחבר טסט באייר ודקה באלקן. אני משתמש בבאייר על בסיס שבועי בTRT, אז אני רגיל לקצב השאיבה של החומר (אפשר לגמור סיגריה עד ששואבים אמפולה). התחלתי לשאוב את הדקה באלקן, איך שהתחלתי לשאוב סיימתי לשאוב. דליל מאוד. רציתי לדעת אם זה בנורמל.
הם לא משתמשים בשמן אתיל שיש כאלה שאלרגים שממה שהבנתי זה נדיר@mars
@Trenhexzaur
מניסיוני הדל עם באלקאן....
דקה מרגיש יחסית דליל לשל אורגנון. הטסט של באלקאן יותר סמיך מהדקה של באלקאן אבל יותר דליל מהבאייר. הסיבה לכך היא שהשמן של באלקאן הוא שמן סינטטי.
בעיקרון אני שואב עם מחט 18 אז לא ממש מרגיש תשאיבה והכל הולך ממש חלק.
הטרן פאראבולן גם דליל יחסית להקסה של וורמודזה נגיד. אבל עוד פעם... באלקאן לא משתמשים בשמנים הסטנדרטים.
יש אנשים שרגישים לכל מיני דברים. גם לטסט של באייר יש אנשים רגישים.הם לא משתמשים בשמן אתיל שיש כאלה שאלרגים שממה שהבנתי זה נדיר
קצת בעייתי השמן הזה , חצי מהאנשים רגישים וקשה לחיות עם כאבים , חולשה , חום גוף , וגוש כואב באיזור ההזרקה . לעומת זאת הספיגה של החומר בדם היא הכי טובה מבין השמניםיש אנשים שרגישים לכל מיני דברים. גם לטסט של באייר יש אנשים רגישים.
יש יצרן חדש של חברה שנקראת SQS שבחר לייצר כמעט את כל הליין שלו על אתיל. יש לי כמה מוצרים שלו שבדקתי ובנתיים הכל הולך חלק ולא כואב. אבל מדובר פה ביצרן מנוסה ובעל משאבים, לא אנרגראונד מקומי.
בעיקרון השימוש באתיל באנדרגראונד הוא בעיקר לריכוזים גבוהים. האמת שגם פה היצרן מכין ריכוזים קצת שונים כמו מיקס טרן אסט אנטט 300 טסט מיקס וכאלה... צפה בקובץ המצורף 24096
קצת בעייתי השמן הזה , חצי מהאנשים רגישים וקשה לחיות עם כאבים , חולשה , חום גוף , וגוש כואב באיזור ההזרקה . לעומת זאת הספיגה של החומר בדם היא הכי טובה מבין השמנים
ברור אני השתמשתי עם אליאט וואלה הכל בסדר לא רגישכן.....
אבל עד שלא מנסים לא יודעים