הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתכנית abcd

AzariaNNN

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
מה אתם אומרים על תכנית abcd? כדאי להתחיל אותה או שכדי לדבוק ב AB 3 חודש וחצי חודשי מסה בנתיים.
ראשון - A:
underhand barbell bentover row 4x6-8 שלוש דק' מנוחה
wide grip pulldowns 4x8-12
rope row 4x8-12

romanian deadlift 3x4-6 שלוש דק' מנוחה
leg curls 5x12-15

dumbbell shrugs 3x20

calf presses 8x30 בשכיבה (לג פרס)
==================

B:
שני - חזה, יד אחורית:
decline barbell bench press 3x4-6 שלוש דק' מנוחה בין הסטים
incline dumbbell press 4x8-12
pec dec 4x12-15
incline cable fly 4x12-15

rope pushdown 4x12-15
overhead dumbbell extension 4x8-12
lying dumbbell extensions 4x8-12

==============

C:
רביעי :

squat 3x4-6 שלוש דק' מנוחה בין הסטים
close feet leg press 4x8-12
leg extensions 4x15-20
walking lunges - bodyweight, 3 to failure

calf presses 8x8 בעמידה (סמיט משין)

===============

D:
חמישי - כתפיים ויד קדמית:
seated barbell military press 3x4-6 שלוש דק' מונחה
rear delt cable flies 4x10-12
wide grip upright rows 3x10-12
facepulls 3x10-12 מומלץ בסופר סט עם כתף אחורית בעזרת משקולות בשכיבה על ספסל בשיפוע עליון (חזה על הספסל)
dumbbell side laterals 3x15-20

machine preacher curl 4x8-12
incline dumbbell curl 4x8-12
rope curls 3x20 לסובב בסוף ולכווץ

dumbbell shrugs 3x20

=============

אין שום בעיה עם ABCD ואל תדאג אתה בידיים של מאמן טוב 😃

בוא תסביר לי איפה אין בעיה שמתאמן שמתמאמן שלושה חודשים ייפצל ABCD (או כל מתאמן טבעי)-הגדילה שלו תתעכב וזה במקרה הטוב שהוא לא יעמיס על הגוף וייפצע (ו99% שכן)

בוא תסביר לי איפה אין בעיה שמתאמן שמתמאמן שלושה חודשים ייפצל ABCD (או כל מתאמן טבעי)-הגדילה שלו תתעכב וזה במקרה הטוב שהוא לא יעמיס על הגוף וייפצע (ו99% שכן)
אין שום בעיה בפיצול הזה כי במסה הכמות קלוריות יותר גבוהה מחיטוב וההתאוששות שלך טובה יותר ואתה יכול לעבוד בתוכנית עם פיצול ונפח גבוה כמו ABCD

• פותח/ת השרשור
מה המשקלים שלך בתרגילים כמו סקוואט, בנצ', אוברהד פרס וכמה מתח אתה מסוגל לעשות
מה המשקלים שלך בתרגילים כמו סקוואט, בנצ', אוברהד פרס וכמה מתח אתה מסוגל לעשות
סקוואט 85 קילו
דדליפט 70 קילו
חזה 65 קילו
המשקלים כוללים משקל של מוט אולימפי

• פותח/ת השרשור
והטכניקה בתרגילים טובה? אני שואל כי אתה מעט זמן במכון
כן טובה מאמנים הסתכלו עליי כבר כמה וכמה פעמים ואישרו את זה..אני רוצה לדעת איזה תכנית תקדם אותי יותר מהר abcd או ab

אין שום בעיה בפיצול הזה כי במסה הכמות קלוריות יותר גבוהה מחיטוב וההתאוששות שלך טובה יותר ואתה יכול לעבוד בתוכנית עם פיצול ונפח גבוה כמו ABCD
הבעיה היא שכדי לקבל תוצאות מתוכניות פיצול מיותר כמו ABC או ABCD צריך להתאמן בהן 6 פעמים בשבוע. כדי להתאושש בקצב הזה צריך להזריק טסט'.

הבעיה היא שכדי לקבל תוצאות מתוכניות פיצול מיותר כמו ABC או ABCD צריך להתאמן בהן 6 פעמים בשבוע. כדי להתאושש בקצב הזה צריך להזריק טסט'.
ABCD זה 4 פעמים בשבוע ומי קבע שהתוכנית הזאת היא רק למי שבסייקל או מתאמן מתקדם תפסיק להיות כבר מקובע (לגבי הפציעות שאמרת בתוכניות כח יש יותר סיכון לפציעות מאשר בתוכניות פיצולים)

ABCD זה 4 פעמים בשבוע ומי קבע שהתוכנית הזאת היא רק למי שבסייקל או מתאמן מתקדם תפסיק להיות כבר מקובע
אין טעם לעשות ABCD ארבע פעמים בשבוע. אתה תתקדם יותר מAB אם אתה מתאמן ככה כי בABCD אתה עובד על כל שריר פעם בשבוע אם אתה עובד על כל אחת מהאותיות פעם אחת כאשר בAB אתה עובד על כל שריר פעמיים. תוכניות כמו ABC או ABCD הן תוכניות שאתה תתקדם מהן אם תעשה אותם בסגנון של ABCABCX או ABCDABX CDABCDX (במשך שבועיים מתחלפים) כי בצורה הזאת אתה עובד על שרירים פעם וחצי-פעמיים בשבוע בתוכנית של פיצול גבוה, שזה מה שמתאמן צריך. לצערי כדי להגיע להתאוששות של 24 שעות או פחות צריך להזריק טסט'.

אין טעם לעשות ABCD ארבע פעמים בשבוע. אתה תתקדם יותר מAB אם אתה מתאמן ככה כי בABCD אתה עובד על כל שריר פעם בשבוע אם אתה עובד על כל אחת מהאותיות פעם אחת כאשר בAB אתה עובד על כל שריר פעמיים. תוכניות כמו ABC או ABCD הן תוכניות שאתה תתקדם מהן אם תעשה אותם בסגנון של ABCABCX או ABCDABX CDABCDX (במשך שבועיים מתחלפים) כי בצורה הזאת אתה עובד על שרירים פעם וחצי-פעמיים בשבוע בתוכנית של פיצול גבוה, שזה מה שמתאמן צריך. לצערי כדי להגיע להתאוששות של 24 שעות או פחות צריך להזריק טסט'.
מה שאתה אומר זה רק השערות ולא ניסית את זה על עצמך

מה שאתה אומר זה רק השערות ולא ניסית את זה על עצמך
תגיד לי עם איזה חלק אתה לא מסכים.
זה שצריך להזריק טסט כדי להתאושש בפחות מ24 שעות או זה שצריך להתאמן 6 פעמים בשבוע כדי לקבל יותר תוצאות מABC או ABCD לאומת תוכניות פיצול נמוך או תוכניות כוח?

תגיד לי עם איזה חלק אתה לא מסכים.
זה שצריך להזריק טסט כדי להתאושש בפחות מ24 שעות או זה שצריך להתאמן 6 פעמים בשבוע כדי לקבל יותר תוצאות מABC או ABCD לאומת תוכניות פיצול נמוך או תוכניות כוח?
איך אתה לא מסכים עם מנחם?
אתה יודע מה המשקלים שלו בנת' 95 ל10 חזרות
דדליפט של 240
סקוואט 180 אם אני לא טועה מנחם תקן אותי
איך עוד לא זכית במר עולם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית