הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתוכנית אימונים שלי

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
אני מתאמן PPL 5 פעמים בשבוע,מבחינת המשקלי עבודה - 90 בנץ' לשישייה,(בזמן האחרון אני עושה חזה בעיקר עם דאמבלים - אימון אחרון היה 37.5 כל יד ל6 חזרות ללא שיפוע),סקוואט 115 לחמישיה ודדליפט 140 לחמישייה(סקוואט ודדליפט לא עשיתי חודשיים בערך בגלל מעיין פציעה בגב שאני מטפל בה כרגע..

בגדול אני אוהב לעבוד עם נפח גבוהה,סופרסטים דרופסטים וכו..אני מתאמן שנה וחודש.
השאלה שלי היא אם הנפח לא גדול מידי בשביל פעמיים בשבוע לכל שריר(חוץ מרגליים שאני מאמן פעם בשבוע)-אני מדבר על סדר גדול של 15 סטים בערך לשריר גדול כמו גב וחזה-חזה בסביבות ה12 סטים.
ידיים וכתפיים 8-9 סטים בערך,רגליים גם נפח גבוהה ועבודה על בטן פה ושם בשילוב עם טאבטה או בנפרד
אני מחפש יותר היפוטרפיה מאשר עבודה על כוח אבל גם כוח חשוב לי מן הסתם

אני מתאמן PPL 5 פעמים בשבוע,מבחינת המשקלי עבודה - 90 בנץ' לשישייה,(בזמן האחרון אני עושה חזה בעיקר עם דאמבלים - אימון אחרון היה 37.5 כל יד ל6 חזרות ללא שיפוע),סקוואט 115 לחמישיה ודדליפט 140 לחמישייה(סקוואט ודדליפט לא עשיתי חודשיים בערך בגלל מעיין פציעה בגב שאני מטפל בה כרגע..

בגדול אני אוהב לעבוד עם נפח גבוהה,סופרסטים דרופסטים וכו..אני מתאמן שנה וחודש.
השאלה שלי היא אם הנפח לא גדול מידי בשביל פעמיים בשבוע לכל שריר(חוץ מרגליים שאני מאמן פעם בשבוע)-אני מדבר על סדר גדול של 15 סטים בערך לשריר גדול כמו גב וחזה-חזה בסביבות ה12 סטים.
ידיים וכתפיים 8-9 סטים בערך,רגליים גם נפח גבוהה ועבודה על בטן פה ושם בשילוב עם טאבטה או בנפרד
אני מחפש יותר היפוטרפיה מאשר עבודה על כוח אבל גם כוח חשוב לי מן הסתם
15 סטים בשבוע או באימון?

בקטע שזה פוגע בהתאוששות ובהיפורטפיה? אז להוריד ל9-10 סטים באימון?
אם לאמר את באמת אני לא רואה קושי בהתאוששות כרגע
אז כנראה שאתה לא מספק מספיק גירוי לשריר.
אתה עובד לפחות בתרגיל אחד בעצימות גבוהה?

אם אתה עושה RM10 או RM8 במשקל שיכלת לעשות בו למשל RM12 - זה לא מספיק , במיוחד בשרירים הגדולים

• פותח/ת השרשור
אז כנראה שאתה לא מספק מספיק גירוי לשריר.
אתה עובד לפחות בתרגיל אחד בעצימות גבוהה?

אם אתה עושה RM10 או RM8 במשקל שיכלת לעשות בו למשל RM12 - זה לא מספיק , במיוחד בשרירים הגדולים
אני עוצר בערך 1 לפני כשל

כרגע אני מחטב אז מן הסתם לא ממש אבל התקדמתי דיי יפה עד לא מזמן
אתה בחיטוב???
ועושה PPL 5 פעמים בשבוע ו 15 סטים לקבוצת שריר פר אימון?!
ועוד מגיע לכשלים..

אתה עובד לא נכון בחיטוב, בחיטוב אתה אמור לשמר את השריר ואין שום טעם לנפח כל כך גבוה ולכל כך הרבה תרגילים!

FBW או משהו בסגנון בהתקדמות לינארית יכול להיות מעולה.
מה שאתה עושה זה פשוט לא אחד גדול.

• פותח/ת השרשור
אתה בחיטוב???
ועושה PPL 5 פעמים בשבוע ו 15 סטים לקבוצת שריר פר אימון?!
ועוד מגיע לכשלים..

אתה עובד לא נכון בחיטוב, בחיטוב אתה אמור לשמר את השריר ואין שום טעם לנפח כל כך גבוה ולכל כך הרבה תרגילים!

FBW או משהו בסגנון בהתקדמות לינארית יכול להיות מעולה.
מה שאתה עושה זה פשוט לא אחד גדול.
אני לא אוהב fbw ומעדיף תוכנית שאני יאהב יש לך הצעות?

• פותח/ת השרשור
כבר הצעתי לך.
אין משהו שיותר מתאים מזה לחיטוב.

שיהיה בהצלחה
AB לדוגמא לא מתאים?
ואני חייב להגיד שלדעתי דיי שימרתי שריר עד עכשיו,ירדתי 6 קילו ואין שינוי במשקלי עבודה

AB לדוגמא לא מתאים?
ואני חייב להגיד שלדעתי דיי שימרתי שריר עד עכשיו,ירדתי 6 קילו ואין שינוי במשקלי עבודה
AB מתחלף סבבה, AB של 4 פעמים בשבוע מתאים רק אם אתה מעלה ווליום ולא קורע את השריר.
בחיטוב אתה לא מתאושש כמו שצריך בין האימונים, ואין שום סיבה להתיש את הגוף כל כך.

בעצם,
אין שום דבר טוב בלעבוד כל כך הרבה בחיטוב על המשקולות.
אתה תקבל את אותו אפקט של השימור עם FBW ליניארית של 3 פעמים בשבוע.
או AB מתחלף.

קראתי איפשהו שלחיטוב התוכנית הכי טובה היא זאת שעבדת איתה במסה ואם אתה מצליח לשמר איתה את המשקלים אז ממש על הכיפאק

• פותח/ת השרשור
קראתי איפשהו שלחיטוב התוכנית הכי טובה היא זאת שעבדת איתה במסה ואם אתה מצליח לשמר איתה את המשקלים אז ממש על הכיפאק
הפיצול שלי קבוע אבל התרגילים החזרות הסטים וכו משתנה לפי הרגשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית