הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
ברכות על הסרטונים הראשונים שלך אי פעם! 🤩

נדמה שהדדליפט שלך קצת לוקה בחסר, מעט דגשים-

- הגב אינו ישר בהרמות
- אין סט-אפ בכלל, אתה פשוט מרים כמו שפעם אני הייתי עושה, ונדמה שזה קל לך
- הברכיים שלך ממש בחוץ ואתה כל פעם צריך "לעבור" אותן כמכשול בדרך למטה, הירידה אמורה להיות אחרת. את הברכיים מכופפים רק לאחר שהמוט התחיל לעבור אותן.
- כפות הרגליים שלך צריכות לפנות קדימה ולא לצדדים
- אתה מתחיל מאגן נמוך ואז "זורק" את התחת למעלה ומושך, כשאתה בפועל אמור להנמיך את האגן למטה מזווית גבוהה יותר ולמתוח את ההמסטרינגס ורק אז להיעזר בכח הזה ולמשוך.
- זה נורא מזכיר Touch & Go כי אתה ממתין בקושי שניה ומיד מושך למעלה.

ברכות על הסרטונים הראשונים שלך אי פעם! 🤩

נדמה שהדדליפט שלך קצת לוקה בחסר, מעט דגשים-

- הגב אינו ישר בהרמות
- אין סט-אפ בכלל, אתה פשוט מרים כמו שפעם אני הייתי עושה, ונדמה שזה קל לך
- הברכיים שלך ממש בחוץ ואתה כל פעם צריך "לעבור" אותן כמכשול בדרך למטה, הירידה אמורה להיות אחרת. את הברכיים מכופפים רק לאחר שהמוט התחיל לעבור אותן.
- כפות הרגליים שלך צריכות לפנות קדימה ולא לצדדים
- אתה מתחיל מאגן נמוך ואז "זורק" את התחת למעלה ומושך, כשאתה בפועל אמור להנמיך את האגן למטה מזווית גבוהה יותר ולמתוח את ההמסטרינגס ורק אז להיעזר בכח הזה ולמשוך.
- זה נורא מזכיר Touch & Go כי אתה ממתין בקושי שניה ומיד מושך למעלה.
כמה דברים שלא רואים בסרטון הרגליים פונות קדימה
הכתפיים מעל המוטות או קצת לפני המוט היום ממש הקדשתי לזה צומת לב ולא הבנתי את הקטע םע האגן והברכיים יש סרטון או ציור שמסביר את זה?
תתיחס בבקשה לסרטון של ה100 ולא של ה120 כי אני יורד חזרה ל100 לעבוד על הטכניקה

כמה דברים שלא רואים בסרטון הרגליים פונות קדימה
הכתפיים מעל המוטות או קצת לפני המוט היום ממש הקדשתי לזה צומת לב ולא הבנתי את הקטע םע האגן והברכיים יש סרטון או ציור שמסביר את זה?
ודאי

התייחסתי לסרטון של ה 100 אחי
הגב נראה ישר חוץ מהחזרה האחרונה שהתעגל קצת ולא הבנתי את הקטע עם הברכיים לא ראיתי את הסרטון עדין אז אם זה מופיע שם תסלח לי

זה לא גב ישר..

קבצים מצורפים

• ScreenHunter_04 Mar. 23 22.57.jpg
    ScreenHunter_04 Mar. 23 22.57.jpg
    KB 9.7 · צפיות: 114
  • ScreenHunter_02 Mar. 23 22.56.jpg
    ScreenHunter_02 Mar. 23 22.56.jpg
    KB 9.2 · צפיות: 77
  • ScreenHunter_03 Mar. 23 22.56.jpg
    ScreenHunter_03 Mar. 23 22.56.jpg
    KB 9.3 · צפיות: 109
אתה צריך לכווץ את הגב התחתון יותר חזק ולשמור על הכיווץ

חייב לציין שהדד ליפט ממש לא נראה משהו יש עוד הרבה מה לשפר בטכניקה ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו טכניקה גרועה ומכוערת בדד ליפט גם כן.

חייב לציין שהדד ליפט ממש לא נראה משהו יש עוד הרבה מה לשפר בטכניקה ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו טכניקה גרועה ומכוערת בדד ליפט גם כן.
אני פה בשביל להשתפר

תן לו דגשים, סתם לכתוב זה לא משהו לא בדיוק עוזר חח

יום חמישי סרטון תכינו את עצמכם עם מלא הערות ושיפורים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית