הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תזונה באימונים

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
יש לי שאלה לגביי תזונה נכונה בזמן אימונים. לכל אחד יש את הערך היומי שהוא צריך להגיע אליו מבחינת קלוריות, חלבון ופחמימות, ורציתי לשאול אם התזונה באמת תופסת מקום גדול בזמן אימונים? אני בטוח שכולם יגידו כן זה הגיוני אבל בתכלס כולם באמת מצליחים להגיע כל יום לערכים היומיים? כי זה באמת קשה.. אני נגיד עושה אימון מסה, וכמה שאני מנסה אני מצליח להגיע לערכים היומיים שלי רק בימי האימון(4 פעמים בשבוע), בשאר הימים לא תמיד הולך לי תמיד מגרד את הסוף.. אז מה זה אומר שאם אני לא מגיע כל יום אני מתאמן לחינם?
יש לי איזה חבר שהוא מאמן בחדר כושר, מבחינת שרירים הוא סוס, והוא אומר לי שנכון שהוא משתדל מאוד להקפיד אבל לא תמיד הולך לו, הוא לא שם דגש כל כך על האוכל יותר על האימונים(מתאמן הרבה בשבוע).. והוא סוס..
אז משהו יכול להסביר לי פחות או יותר איך זה עובד באמת?
תודה 😃

יש לי שאלה לגביי תזונה נכונה בזמן אימונים. לכל אחד יש את הערך היומי שהוא צריך להגיע אליו מבחינת קלוריות, חלבון ופחמימות, ורציתי לשאול אם התזונה באמת תופסת מקום גדול בזמן אימונים? אני בטוח שכולם יגידו כן זה הגיוני אבל בתכלס כולם באמת מצליחים להגיע כל יום לערכים היומיים? כי זה באמת קשה.. אני נגיד עושה אימון מסה, וכמה שאני מנסה אני מצליח להגיע לערכים היומיים שלי רק בימי האימון(4 פעמים בשבוע), בשאר הימים לא תמיד הולך לי תמיד מגרד את הסוף.. אז מה זה אומר שאם אני לא מגיע כל יום אני מתאמן לחינם?
יש לי איזה חבר שהוא מאמן בחדר כושר, מבחינת שרירים הוא סוס, והוא אומר לי שנכון שהוא משתדל מאוד להקפיד אבל לא תמיד הולך לו, הוא לא שם דגש כל כך על האוכל יותר על האימונים(מתאמן הרבה בשבוע).. והוא סוס..
אז משהו יכול להסביר לי פחות או יותר איך זה עובד באמת?
תודה 😃
אתה כותב מאוד מבולגן ולא ממש ברור מה אתה מנסה להבין ומצפה שנגיד...
תנסה למקד את השאלות שלך.
ממה שהצלחתי להבין אתה מנסה להבין אם כאשר לא הגעת לערכים הסופיים, אז האימון לא יעיל?
קצת קשה לענות על זה, זה יותר מורכב
בסופו של דבר המדד הוא התקדמות במשקלים, אם אתה לא מתקדם אז כנראה יש בעיה.

לפי מה שהבנתי אתה שואל כמה תזונה יכולה להועיל לך כדי לקבל תוצאות אז אם כך אני יכול להגיד לך שבלי תזונה קשה מאוד להגיע למטרה שלך לא משנה אם זה חיטוב או מסה
ואני יכול להעיד ככה על עצמי בתור אחד שהתאמן ללא תזונה למשך תקופה (כמעט שנה ) ועבר להתאמן עם תזונה נכונה
ואני יכול להגיד לך שמה שעשיתי בשנה של אימונים ללא תזונה עשיתי בחודש חודשיים עם תזונה

נגיד ואתה רוצה להעלות במסת שריר ואתה כרגע אוכל מה שבא לך אני די בטוח שאתה לא אוכל מספיק קלוריות לא מספיק קלוריות
לא מספיק אנרגיה לגוף כדי לגרום לשריר להתאושש ולגדול

בתור אחד שניסה את שני הדרכים יש הבדלים גדולים ובולטים מאוד

• פותח/ת השרשור
אתה כותב מאוד מבולגן ולא ממש ברור מה אתה מנסה להבין ומצפה שנגיד...
תנסה למקד את השאלות שלך.
ממה שהצלחתי להבין אתה מנסה להבין אם כאשר לא הגעת לערכים הסופיים, אז האימון לא יעיל?
קצת קשה לענות על זה, זה יותר מורכב
בסופו של דבר המדד הוא התקדמות במשקלים, אם אתה לא מתקדם אז כנראה יש בעיה.
ענית לי פחות או יותר על השאלה, פשוט הכוונה שלי הייתה אם באמת צריך להגיע כל יום כל השבוע לערכים האלה כי יש לי חבר שהוא סוס והוא לא כל כך מקפיד על תזונה.. אז קצת בילבל אותי עניין התזונה..
בכל מקרה יש לי שאלה נוספת, כמה זמן אם אותו משקל זה כבר אומר שיש בעיה? אם נגיד אני בלחיצת חזה תקוע על משקל מסוים כבר חודש, זה בעייתי?

ענית לי פחות או יותר על השאלה, פשוט הכוונה שלי הייתה אם באמת צריך להגיע כל יום כל השבוע לערכים האלה כי יש לי חבר שהוא סוס והוא לא כל כך מקפיד על תזונה.. אז קצת בילבל אותי עניין התזונה..
בכל מקרה יש לי שאלה נוספת, כמה זמן אם אותו משקל זה כבר אומר שיש בעיה? אם נגיד אני בלחיצת חזה תקוע על משקל מסוים כבר חודש, זה בעייתי?
כן זה בעייתי, התוכנית אימונים שלך כנראה לא טובה.
תפתח נושא בפורום אימונים, תציג את התוכנית אימונים שלך ותקבל תגובות

• פותח/ת השרשור
כן זה בעייתי, התוכנית אימונים שלך כנראה לא טובה.
תפתח נושא בפורום אימונים, תציג את התוכנית אימונים שלך ותקבל תגובות
סבבה תודה.. סתם בשביל לקבל פרופרציות, אחרי כמה זמן צריך להתקדם במשקל?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן מתחיל אז כל אימון-שניים.
מתאמן בינוני שבוע-שבועיים
באמת כל אימון- שניים? ואי אז אני רחוק מזה.. אבל איך זה הגיוני בעצם? נגיד כל אימון שניים אני אמור להתקדם אז זה התקדמות בקצב מאוד מהיר, מתישהו אני ייתקע מן הסתם לא?

באמת כל אימון- שניים? ואי אז אני רחוק מזה.. אבל איך זה הגיוני בעצם? נגיד כל אימון שניים אני אמור להתקדם אז זה התקדמות בקצב מאוד מהיר, מתישהו אני ייתקע מן הסתם לא?
אני מציע לתיכנס לפורטל ותקרא קצת מאמרים על תוכניות אימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית