יותר בכיוון של חיפש.אם הזכרת את המילה הומור - כנראה שמצאת הומור.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר בכיוון של חיפש.אם הזכרת את המילה הומור - כנראה שמצאת הומור.
הפוסט אינו הומוריסטי ולא מתיימר להיות.
אם הזכרת את המילה הומור - כנראה שמצאת הומור.
משל לילד עם שוקולד על השפתיים שאומר "כבר רבע שעה שאני מחפש את השוקולד ולא מוצא".
אין פה מלחמת אסכולות.
ואני לא "בילדר" אני מגדיר את עצמי כשחיף שחולם על קוביות. אבל תודה על ההכרה והתיוג כ"בילדר", מחמיא לי.
הפוסט מציב ראי המשקף את הפנים המכוערות של מספר מגיבים בפורום שבעיני עצמם הם "האסכולה השלטת".
תחפש טוב חמוד.
לא המצאתי פה כלום. כל הטקסט לקוח מהפורום לרבות חלק מהתגובות בשירשור הנ"ל.
(אפקות מאונדסות לקחתי מהפייס, אבל זה עדיין מהדף של LBS).
גם שגיאות הכתיב באנגלית צוטטו במדויק.
רק עכשיו הבנת?? 🤦♂️ממש "black mirror"..
רק עכשיו הבנת?? 🤦♂️
אני לא מהיר הבנה כמוך. ריססו אותי ב DDT 😆אם התגובה שאני מגיב עכשיו מהירה יותר מהזמן שלוקח לך להבין שהייתי ציני, אז אתה כנראה צריך לבדוק את זה או להרים כבד יותר
אני לא מהיר הבנה כמוך. ריססו אותי ב DDT 😆
נראה לי שאתה לא הבנת את התגובה לתגובה.
התגובה "הצינית" שלך נכתבה אחרי שכבר כתבתי שהפוסט "ראי".
אמת. אין לך מושג.אין לי מושג מה הכוונה בשורה הראשונה שלך
אמת. אין לך מושג.
בכיף. אני אוהב לתת לאנשים להרגיש טוב.מוניטין יא תותח, הצלחת לגרום לי להרגיש ממש חכם!
בכיף. אני אוהב לתת לאנשים להרגיש טוב.
אם אתה מעוניין להרחיב טיפה את הידע, DDT הוא חומר שסונתז לראשונה בשנות השמונים של המאה ה 19. ריססו בו חיילים במלחמת העולם השניה כנגד מלריה וטיפוס.
בארץ נעשה בו שימוש "לחיטוי" עולים חדשים בשנותיה הראשונות של המדינה.
מאוחר יותר הופסק השימוש מאחר ולחומר תופעות לוואי קשות ומקרים מסויימים הוא עלול לסרטן.
חלק מהעולים שרוססו ב DDT טוענים שנגרם להם נזק גופני עד עצם היום הזה.
עכשיו אתה יודע מה משמעות הניק שלך.
אתה יכול להרגיש ממש ממש חכם.
זה קצת סותר את ההודעה הקודמת שלך. נתת לי מוניטין בגלל שהרגשת חכם.מעדיף את חוסר המשמעות שבחרתי, להרגיש חכם אני משאיר רק לאנשים חכמים כמוך.
יש גם להקת רוק רוסית בשם DDT שהליפטרים והבילדרים מרוסיה מאזינים לה בזמן אימון , ממחקר שנעשה בבריה"מ נמצא כי האזנה למוזיקה שלהם בזמן אימון משפרת בכ~15% (היפרתרופיה וכוח) לעומת מוזיקה רגילהמעדיף את חוסר המשמעות שבחרתי, להרגיש חכם אני משאיר רק לאנשים חכמים כמוך.
זה קצת סותר את ההודעה הקודמת שלך. נתת לי מוניטין בגלל שהרגשת חכם.
הפוסט אינו הומוריסטי ולא מתיימר להיות.
אם הזכרת את המילה הומור - כנראה שמצאת הומור.
משל לילד עם שוקולד על השפתיים שאומר "כבר רבע שעה שאני מחפש את השוקולד ולא מוצא".
אין פה מלחמת אסכולות.
ואני לא "בילדר" אני מגדיר את עצמי כשחיף שחולם על קוביות. אבל תודה על ההכרה והתיוג כ"בילדר", מחמיא לי.
הפוסט מציב ראי המשקף את הפנים המכוערות של מספר מגיבים בפורום שבעיני עצמם הם "האסכולה השלטת".
אם אתה מתעקש לטעון שיש הומור ואתה לא מוצא אותו אז כנראה שאתה צודק. לא מתווכח.בוודאי שהוא מתיימר להיות הומוריסטי
לא דיברתי עליך ועל איך אתה מגדיר את עצמך. הנקודה הייתה שניסית לשקף מספר מצומצם של מגיבים בפורום (רובם ילדים), כשיש מספר גדול הרבה יותר בתת פורומים שלא נציין אותם כרגע שנראים הרבה יותר מגוחך. למה בחרת דווקא אותם, ומה בכלל ניסית להגיד - לא ברור.
אם אתה מתעקש לטעון שיש הומור ואתה לא מוצא אותו אז כנראה שאתה צודק. לא מתווכח.
לא בחרתי "אותם". אני לא יודע מי זה "אותם".
ריכזתי מלא בולשיט מהפורום לפוסט אחד.
דווקא מעניין לראות את התגובות של האנשים שיורדים על הטקסט בלי לזהות ובלי להבין שהם יורדים על עצמם 😆
פעם עשיתי סקוואט חשבתי שאני נוגע עם התחת בריצפה.
ביקשתי שיצלמו אותי וראיתי שאני רחוק קילומטר מהריצפה 🤣
באופן אנלוגי "צילמתי" את המגיבים והצגתי בפוסט.
אולי בהתבוננות מהצד (על עצמם) הם יראו דברים שלו רואים משם.
אבל איפה היינו שנינו ויתר הילדים השמנים העילגים בלי מראה שתראה לנו את המציאות? 😭וזה קצת מתנשא מצידך להיות המראה של הפורום כשאתה מדבר על התשת החזה מכל הכיוונים.
מעדיף מראה לא מטאפורית?...אבל איפה היינו שנינו ויתר הילדים השמנים העילגים בלי מראה שתראה לנו את המציאות? 😭
אבל איפה היינו שנינו ויתר הילדים השמנים העילגים בלי מראה שתראה לנו את המציאות? 😭
על פני הפוסט המקסים הזה? השתגעת?מעדיף מראה לא מטאפורית?...